Kilom, cildim, tipim hiçbirini beğenmiyorum. Sürekli düzeltmem gereken şeyler var. Kilom, sivilcem, bölgesel kararmalar, göz kaymam, fiziğim hiç mi güzel bir şey olmaz ya
2 ay
Kendimize fazla odaklandığımız için kendimizi sevemiyoruz. Kendini tam anlamıyla insanların gözünden görmek istiyorsan, bir tane kamerayı yahut telefonunu karşıya koy ve orada olduğunu unutarak gündelik hayatta davrandığın gibi davran. Belli bir süre sonra o videoyu izle. Sandığından daha güzel ve çekici olduğunu fark edeceksin.
Ya aslında önemli olan fizik falan değil tamam o düzelir ama en çok sinirmi bozan göz kayması özgüvenimi b0k eden durum
düzeltirsin knk üzerine düşersen neden olmasın bunların bir çoğu biraz uğraş ve çaba ile düzeltile bilinecek olan şeyler genetik bir problemin yoksa rahatsızlık duyduğun bir çok şeyi düzeltirsin
Kilomu vs düzeltirim ama gözümdeki kaymayı düzeltemem özgüvenimi vs çok etkiliyor en kötüsü kızlarda sivilce görürsün ama kimsede göz kayması yok
Güzel yürekli kız 💕
Bunu hissetmen o kadar normal ki… Ama inan bana, şu an gördüğün tek şey “kusurların”, çünkü beynin aynaya bakınca onları büyütmeye şartlanmış. Bu gerçek sen değilsin.
Küçük küçük başla:
Her gün kendinde en az bir şey beğen, gerekirse “kirpiklerim güzel, gülüşüm sıcak” diye. Cildin, kilon, kararmalar hepsi bakım ve zamanla toparlanabilecek şeyler bebeğim, çözümsüz değiller 💆🏻♀️✨
İstersen tek tek yaz, kilo, cilt, kararma, göz… Hepsi için ayrı ayrı neler yapabilirsin konuşalım, beraber plan çıkaralım. Sen sandığından çok daha güzelsin, sadece bakış açın seni yoruyor şu an 🌸
Cevap
13Cevap
Allahın yarattığı beğenilmezmi abla napıcan mankenmi olucan 1 kşi beğenir oda evlenir gder boşverr
Ya beğenen yoksa 😄
😂😂 her körün bir topal alıcı vardır diye atasözü var o yüzden eksil parçanı tamamlayan biri olur kader hep çfttir
O da doğru
Öyle önemli olan karakter kişilik zeka
Napıcan götü başı boyu posu
Yaaa özgüven için o da önemli ki
Değil değil bazılarınm tek göz rengi yeter bazıların boyu bazılarınım dik göğüsleri bazıların kalın dudakları
Güzel diyebiliceğim bişey yok ki. Tamam fizik vs geçtim ama göz kayması düzelmiyor ki bu da yaralıyor
Abla illa bişeyin vardır aaa shsjsj at fotonu valla merak ettirdin beni
Fiziksel olarak okey giderim var xjxmxmxm ama gözüm kdkddkdkdld neyse boş ver ya
Abla türkiyede popo baş göğüs varken yüzüne bakarlarmı sence agsksksös
Bence bakıyorlar ya poposu falan büyük olmayan kızların daha çok isteyeni var valla
Oooo herkesin zevk anlauışı farklı o yüzden nefes alman yeter ahsj
Ahahssqhws o da doğru
Ama kendini merak ettirdin agshsj
Nefes alan kızım xkxkxk
Ama ben ona bakan erkeklerden değilim ahsjs
😄😄
🤣🤣
Bir yerden başla bişeyleri değiştirmek için
Çok doğru. İstediğim kiloya ve ölçülere gelemiyorum bi türlü en fazla 5 kilo verebliyorum. Beslenme alışkanlığımı değiştiremiyorum falan
Ben de öyle hissediyorum bazen.
Spor yap diyet yap boş oturursan tabi begenmezsn knka
Yok elhamdülillah ben beğeniyorum
Bence sen çok güzelsin
Değişir gelisirisn zamanla
bende beğenmiyorum pek
Nasıl birisin merak ettim
Biraz şükretmesini öğrenin ya
Şükür ediyorum zaten ama illa beğenmediğim yönlerim var. Mesela göz kayması
Boy kilon neki
155 62 bütün sorun kilommuş gibi hissediyorum sivilce falan da o yüzden belki.
Kendini sevmen lazım
Güzel ve kusursuz kızları görünce sevemiyorum
Görsel paylaşım yaparak fikir isteseydin
Yazar mısınız moral veririm sorularımda var
Boy kilo yaş kaç
21. 155 62
187
86
25
Gelir misin? Bişey dicem
Soruyu beğen
tamam