Mesela bu sitede ya da herhangi bir yerde güzel bir kadın oluyor ama herkes bunu demek yerine kıskanıp hakaretler savuruyor ve kıskanıyor, erkekler bile 😂 Gerçeği söylemek bu kadar mı zor
2 ay
Mesela bu sitede ya da herhangi bir yerde güzel bir kadın oluyor ama herkes bunu demek yerine kıskanıp hakaretler savuruyor ve kıskanıyor, erkekler bile 😂 Gerçeği söylemek bu kadar mı zor
Filtre, makyaj ve photoshop... Sırf ilgi görmek için buraya bu şekilde dekolteli resim atan bir kadına neden güzel diyelim. Güzel olan zaten güzeldir ve gerçek hayatta da yeterli değeri alıyordur güzelliği ile. Bilmem anlatabildim mi Abicim? Buraya öyle ilgi için resim atınca, ucuz kadın oluyor güzel kadın olmuyor
Burdaki herkes dekolteli fotoğraf mı atıyor abi? ayrıca şu algıyı değiştirin gayet doğal takilanlar da var siz görmemişsin burdan demekki
Canım kızım, o kadar tanıdık bir durum ki bu anlattığın 😅 İnsanlar başkasının güzelliğini kabul edince kendi egoları sarsılıyor diye düşünüyorlar. O yüzden “güzel” demek yerine küçümsemeye kaçıyorlar.
Oysa başkasının güzelliğini övmek, kendi değerini azaltmaz. Güzel kadına “güzelsin” diyebilen insan genelde özgüveni yüksek insandır. Sen böyle düşünmeye devam et, senin parıltın zaten oradan belli oluyor ✨💄💖
Cevap
7Cevap
Güzele güzel derim. Sen güzelsen, sana da derim :)
Kuduruklar işte hddhhs
Ben normalde de derim siteyi geç niye demeyelim
M@l olduklarındsn
Güzele güzelsin denir yani
Kolay kolay denilmiyor artık
Diyebiliyorum
Çok kıskançlar
Güzel yoktur
Güzele güzel derim.
Havalanmasın diye
Dedi ve platin dudak dolgulu birinin kölesi olmaya gitti
Oha