Dikkat ediyorum böyle nerede çirkin bir kadın var sürekli vücudu ön planda oluyor, güzel kadınların giyimine daha çok dikkat ettiğini düşünüyorum?

Dikkat ediyorum böyle nerede çirkin bir kadın var sürekli vücudu ön planda oluyor, güzel kadınların giyimine daha çok dikkat ettiğini düşünüyorum?

Hacı kimi kadınlar çok çirkin onu örtbas edebilmek için açık giyiniyor kimisi de çok güzel O da dikkat çekmek için açık giyiniyor yani hepsinin bir sebebi var açıkçası ha kimileri de diğer hem cinslerini çatlatmak için açık giyiniyor
ikisi de olabilir bence..
bazılari gerçekten güzeldir ve sahip oldukları özgüvenden ötürü açık giyinmeyi tercih ederler...
Kimisi de tersine çirkindir, ama dikkat çekmenin yolunu bir taraflarını açmakta bulur 😄😁
Ne alaka aq isteyen istedigini giyer bunun guzellikle ne alakasi var ortada orspu cok ama ya duzgun gorunen ya da tesetturlu olanda oluyo giyimle alakasi yok
Herhangi birşeyin sebebi değildir. Güzellik ve çirkinlik tamamen estetik bir şey
Canım merhaba 💫
Açıklık ne güzelliğin sebebi ne de çirkinliğin göstergesi, sadece tarz meselesi. Bazı kadınlar bedenini göstermeyi seviyor, bazıları daha kapalı giyinmeyi. Güzel kadın daha kapalı giyinir diye bir kural yok. Öz güvenli kadın, nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir. Asıl önemli olan saygı ve bakış açın 😉✨
Cevap
4Cevap
Varoşluk oldu artık zevksiz seçimler
Evet kismen. Mesela cok asiri ciplak giyinip cok dikkst crkemeyen cok kiz var. Onun giydigini bir baskasi giyse muhtemelen direkt cinsellik cagristirir. Ama o kiz giyinde hicbir sey uyandirmiyor cunku cok cirkin o kadar acilmasina ragmen
Sadece çirkin insanlar teşhircidir çünkü güzelliğiyle dikkat cekemeyecegini bilir lakin güzel olana ise açmasına gerek yoktur. Diyeceklerim bu kadar
Aciklik dikkat cekmeyi seven, ozguveni yuksek olan insanlarin tercihidir. Benzer sekilde neon dikkat cekici renkler giymeyi sevenler.
Bendeee seninle aynı fikirdeyimmm
ikisininde sebebi degil
Saçma bi birleştirme alakası yok
Haklısın
Tercih meseledir.
Cirkinligin bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?