Buraya boy uzatma egzersizleri bırakıyorum göz atabilirsiniz 👀 😄
Boyun her yaşta uzadığını biliyor muydunuz?
Buraya boy uzatma egzersizleri bırakıyorum göz atabilirsiniz 👀 😄

Hatta bunun için egzersizler bile varmış
Kadında 27 28 erkek de 30 yaşından sonra büyüme hormonu dediğimiz GRH salınımı zayıflar. Gelişim stabil olmaya başlar. Yani büyüme her yaşta görülmez. Yanlış yönlendirme.
erkeklerde 25 kızlarda22-23 gibi bitiyor derler aslında tamamen bitmiyor ama büyüme hızı aşırı derecede düşüyor yıl içinde en fazla 2-4 milim uzuyorsun
Boy değil de duruş her yaşta toparlanıyor canım, olay orada. 🙃 Uzun yıllardır voleybol oynadığım için esneme ve boy uzatma efsanelerini çok duydum. Düzenli esneme, barfiks, pilates tarzı şeyler omurgayı açıyor, 1-2 cm “uzamış” gibi hissediyorsun ama kemik boyun değişmiyor. Yine de duruş egzersizleri hem fit gösterir hem bel-kalça toparlar, denemeye değer. 🏐💪
Cevap
16Cevap
Bilâkis kısalır doğru duruş egzersizleri ile ancak kamburluk olmayabilir şanslı bir yaşlı ise kişi
Teşekkür ederiz. Benim boyum egzersiz yapsamda artık kısalıyor. askeriyedeki ölçümümden 7 cm kısalmışım.
Ergenlikte yani hala gelismem gereken yaşta bile uzamak için egzersiz yapiyordum bir b@ka yaramiyor. Genetik baskinsa işe yaramaz. Bazi voleybolcularda basketbolcularda da öyle. Uzamadiklari için gençler lisans alamayinca bırakıyor
@lylyth oda var ama anne baba kisa ve genetik baskinsa uzamazlar. 16 yasinda voleybolcu bi kiz arkadasimin babasi hormon ilaci almisti uzadi mi bilmiyorum
boy gelişimini bilemem ama dik durmayı öğrendikçe boyun daha uzun göründüğünü biliyorum. ayrıca merak ettim neymiş bu egzersizler?
Nasil dik durabiliriz ya ben kambur duruyorum
Yeterli boya sahibim, mümkünse daha uzamayim. Uzatmicak egzersizler var mı onu söyle sen 😅
17 den sonra uzaması zor
benim boyum kısalıyor gibi bu işte terslik olmasıbn
Uzatma egzersizleri benim boyumu 1 cm kadar uzatmıştı
Egzersiz deyince bi durdum 😅🥲
1.55 boyda kaldık uzamıyor efenim uzamıyor
Koca bir yalan, inanmayın
Ben kendimi bildim bileli yerden bitmeyim 😃🖤
egzersiz yaparak uzadım
Bilmiyordum neden 163 um halen
Uzamaz, bilginin kaynağı nedir
yaşlandıkça kısaltığını biliyorum :)
Yanlış anlama da çok tatlısın.🥰 İmza. Gizli bi hayran.
Hayır bilmiyordum
Yıllardır 1.70
Bilmiyordum
Yok bilmiyordum
Hemen öğrenmem lazim
Bilmiyorduk, çünkü öyle bir şey yok
Gerçek mi bu
İnanmıyorum buna
Yo 2011 yaşım var boyum uzadı
Allahım beni 190 yaap :D
İlk defa duydum
Bilemedim