Erkeklerde boy 21 yaşına kadar uzarmış, ama bu maksimum değer sanırım ve belli bir yaştan sonra zaten baya yavaşlıyormuş. İki sorum var size,
1: boy uzamanız aşağı yukarı kaç yaşınızda sonlandı?
2: sakallarınız belirgin şekilde kaç yaşında çıktı?
1: boy uzamanız aşağı yukarı kaç yaşınızda sonlandı?
2: sakallarınız belirgin şekilde kaç yaşında çıktı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
23 yaşında 1.84 boyundaydım şu an 25im ve 1.91 boyundayım. Ben bilime inanmıyorum doktor kemiklerin kapandığını söylemişti gene uzadım.
Çok ilginç gerçekten. Sakal hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz peki rica etsem? İnsanlar diyor ki sakalın erken çıktıysa boyun da erken uzar sonra uzamaz.
Hayır sakalım erken çıktı 23 yaşında da top sakalım vardı. Ama bir istisna var ben dua ettim boyumun uzaması için. Nedeni o olabilir. Dua et.
23 yaşında 184 olup 25 inde 191 olmak.
Dünyada gelmiş geçmiş yaşamış tüm insanlar içinde yok bole birşey..
Sallamanin bukadarı:)))
Bunu kanitla git dunya literatürünü değiştir..
Ben 193 'üm 18 iimde zaten 193 tüm.. taş catlasın bir adam 20 sine basmadan normal boyuna ulaşır
Ciddi misiniz bilmiyorum ama inşallah gerçekten anlattıklarınız doğrudur belki ben de öyle olabilirim. Boyum kısa değil biraz uzunum ama amcam gibi 18 yaşından sonra da uzamak isterdim.
Burda yazan şey bana da çok garip gelmişti ama inanmak istedim. Yukarıda bir arkadaş saolasin boşuna umuda girmekten kurtardı beni
Kaç yaşındasın?
@BeyazıtEmre81 ulan asosyal bir çik dışarı insanlara bak hele gordugun tek surat bababin surati😂
@soran kardeş sen bu vizyonsuslara bakma ben uzadım 7 cm uzama sağladım imkansız diye birşey yoktur. Bu insanlar beceriksiz oldukları icin herseye kendi gozleri ile bakarlar. Vizyonlari onu gerektiriyor
Kardeş dediğin şey çok imkansız görünüyor inanmamak doğal bence ama haklıysanız da affola.
bir insan vücudu 25 yaşına kadar gelişimini tamamlar
Evet ama merak ediyorum ben ne kadar uzayabilirim diye. Amcam 18 yaşından sonra uzamış ama ben amcam gibi olcam diye bir şey yok
Benim en çok merak ettiğim sakal ve boy arasındaki bağlantı
ailenin genetik yapısını araştırarak fikir sahibi olabilirsiniz
Anne tarafı kısa, baba tarafı normal boyda ben babama göre uzunum. Ve sakalım da erken çıktı. Babamın kardesi yani amcam ise benim gibi önceden uzundu 18 den sonra tekrar uzamış. Onun gibi olma olasılığım cok dusuk galiba ama en azından birkaç cm uzamak isterdim
20 falan
Hmm peki son 4 5 yılda ne kadar uzadığınızı hatırlıyor musunuz? (Kendim için değil kardeş için soruyorum)
Kanka son 4 5 yılda toplasan 2 3 cm anca uzamışımdır. Sakallarımda 22 23 yaşlarında falan belirginleşmeye başladı
Hocam benim sakallarım saçlarımdan daha kalın çıkmaya başladı. Buna belirgin sakal mı diyoruz?
Bu arada anladığım kadarıyla 15 yaşından sonra 3cm kadar uzadınız?