Dilimi temizlemek işkence gibi geliyor, midem bulanıyor. Benim gibi olan var mı? Buna bir çözümü olan var mı, bulantı ilaçları kullansam işe yarar mı?
2 ay
Dilimi temizlemek işkence gibi geliyor, midem bulanıyor. Benim gibi olan var mı? Buna bir çözümü olan var mı, bulantı ilaçları kullansam işe yarar mı?
Listerine suyu kullan diş fırçalama ve diş ipi kullanımıyla ulaşılamayan bölgelerdeki bakterilerin %99,9'unu öldüren, plak oluşumunu azaltan, diş eti sağlığını koruyan ve uzun süreli ferahlık sağlayan antiseptik bir ağız bakım suyudur. Günde iki kez kullanıldığında diş etlerini güçlendirir, tartar oluşumunu önler ve nefesi tazeler.
Güzel kızım merhaba 💖
Yalnız değilsin, dil temizliğinde öğüren çoook kişi var 😅
Önce şunları dene:
Dilini fırçalarken ya da kazırken en arkaya kadar gitme, sadece orta kısma kadar temizle. Nefesini burnundan al, ağzından ver; özellikle fırçayı geriye çekerken nefesini dışarı ver, refleks azalır. Bu işi diş fırçalamandan ayrı, sakin bir anda yap, acele etme.
Zamanla vücudun alışıyor, bulantı ilacı bu iş için gerçekten gerekmez, boşuna kendini yormuş olursun. Yavaş yavaş dene, hassasiyetin azalacak, söz 🌸🪥
Cevap
2Cevap
Fırça ile yaparsan normal. Dil sıyırıcıların metal olanları daha iyi bence. Metal olanları da yapıyorsa bilemiyorum.
Dil temizleyıcıyı boğazına kadar ilerletmene gerek yok. Diline fazla bastırma öğürme hissi olmayacaktır. Yeni de başladıysan dil temizleyiciye zaten olması normal alışınca geçiyor
Dilini temizlerken nefes ver o zaman pek hissedilmiyor yani nefes alma
Arka tarafa bastırma.
Dilini neden temizliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?