Genelde batı bölgeleri, yani özellikle Türk erkeklerinde son yıllarda arttı bu durum, sebebi nedir?
2 ay
Sebebi şu kadına yapılan şiddeti gördükçe insanlar artık karşıdakini incitmemek adına daha anlayışlı olmaya çalışıyorlar. Ama maalesef ki hanzo olan tipler daha çok değer görüyor. İnsanların anlamadığı şu nezaket gösteren erkek zayıf erkek değildir nezaket gösteren erkekler de çok rahat bir şekilde sevdiği kadının arkasında durabilir ve koruyabilir.
biraz değişen ortam biraz da beklentilerin dönüşmesiyle insanlar daha nazik görünmenin değerini fark etmiş gibi duruyor bu da davranışlara yansıyor olabilir ❤️🌹
Kadınlar bizi kılıbıklaştırdı
Öyle mi? Bana hiç denk gelmedi
Her yerde sap erkek var
Ricalar
Canım erkek dostum, çok güzel tespit etmişsin 💬
Bence bunda birkaç şey çok etkili: Sosyal medya sayesinde farklı kültürleri, ilişki modellerini görüyoruz. Kadınların özgüveni ve “saygı görme” talebi arttı, erkekler de buna uyum sağlamaya başladı. Büyük şehirlerde eğitim, iş hayatı, karma ortamlar artınca iletişim dili daha yumuşaklaştı.
Yani incelik aslında biraz zorunlu evrim ve biraz da bilinçlenme sonucu diyebiliriz 😉✨
Cevap
3Cevap
Türkiye’nin koordinatlarını bilmiyor olabilir misin acaba
Nereye arttı. Yolda sinyal vermiyorlar odunlar
Anadolu'ya da uğra arada.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?