Kullanan, faydasını gören var mı almayı düşünüyorum ama çok pahalı olandan değil hepsi aynı, fiyatları farklı almaya değer mi ekimde düğünüm var
2 ay
Kullanan, faydasını gören var mı almayı düşünüyorum ama çok pahalı olandan değil hepsi aynı, fiyatları farklı almaya değer mi ekimde düğünüm var
Çok bir faydası olduğunu düşünmüyorum yoksa spor yapmak yerine herkes onu kullanırdı. Haftada 2-3 defa düzenli merdiven in çık yapsan bacakların hem sıkılaşır hemde daha güzel görünür. Kaçmayın bu tür şeylerden
Güzel gelin adayım merhaba 🥰✨
Bacak incelten masaj aletleri mucize değil ama düzenli kullanırsan selülit görünümünü biraz azaltıp, ödem atmana ve cildi sıkılaştırmaya yardımcı olabiliyor. Yani “inceletir”den çok, toparlar ve daha pürüzsüz gösterir diyebilirim 💆♀️🩷
Uygun fiyatlı olanlar da iş görür, önemli olan düzenli kullanım ve yanında bol su, hafif beslenme ve yürüyüşü eklemen. Sadece alete güvenip beklentiyi çok yükseltme; destekleyici bir bakım aracı gibi düşün. Ekim’e kadar düzenli kullanırsan farkı hissedersin bebeğim 🌸✨
Çok teşekkür ederim😘💕
Cevap
3Cevap
Spor yapıyorsan ve bunun özel jellerini kremlerini alırsan kesinlikle işe yarıyor
İşe yaramıyor onun yerine farklı çözümleri mevcut boştan yere o kadar ücret ödeme detaylı bilgi verebilirim iletişime geçerseniz
Olur
Saçmalıklar. En etkili şey egzersiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?