Haftada 2 defa glikolik asit maskesi uyguluyorum. Sivilcelerime iyi geliyor. Cildimi yeniliyor. Maskeden sonra Bioderma Atoderm sürüyorum. Cildim açılıyor.
2 ay
Haftada 2 defa glikolik asit maskesi uyguluyorum. Sivilcelerime iyi geliyor. Cildimi yeniliyor. Maskeden sonra Bioderma Atoderm sürüyorum. Cildim açılıyor.
Erkekler için cilt bakımı aslında cinsiyetten bağımsız aynı mantıkta gider, temel ihtiyaç temizlemek, nemlendirmek ve güneşten korumak. Glikolik asit maskesi haftada birkaç kez doğru kullanılırsa iyi gider ama tek başına yeterli olmaz. Nemlendirici şart, güneş kremi de en kritik parça çünkü asıl yaşlandıran şey o. Basit ama düzenli olunca en iyi sonucu veriyor.
Canım dostum merhaba 🧴✨
Senin rutin güzel bir başlangıç ama tek başına yeterli sayılmaz. Haftada 2 kez glikolik asit + nemlendirici tamam, ama mutlaka her gün sabah-akşam nazik bir yüz temizleyiciyle cildini yıkamalısın. Gündüz de en az 30 koruma faktörlü güneş kremi şart, yoksa glikolik asit sonrası cildin kolayca leke yapar.
Haftalık olarak da istersen kil maskesi ekleyebilirsin, siyah nokta ve yağlanmayı toparlar. Cildin kuruyorsa glikolik asit sıklığını bire düşür, kızarıklık yapmasına izin verme. Düzenli temizlik + nem + güneş koruması = erkek cildi için temel, tertemiz rutin 😉💧🌞
Cevap
2Cevap
yüzümü yıkıyorum yeterli
Bem bile glikolik asit kullanmoyprum cildim tahriş olur diue
Kil maskesi ideal
Musluk suyu👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?