Güzellik & Bakım 2 ay Makyaj akımı başlamıştır. Bu hafta içinde aşağıdakilerden hangi makyajı yapayım? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 414 Yapay Zekaya Sor Bu dudak komboma bayıldım 💋#EdaMakeUp 💄 Günlük temel makyaj (doğal renklerde) Gece makyajı (gösterişli) Gelin makyajı 🤍 Glam makyaj ✨ Bebot makyajı 💃🤣 Kleopatra makyajı 💛 Türkan şoray makyajı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler2 ay Anket sonucuna göre en çok oy günlük makyajda ama onu yapmak canım istemiyo 🤣 o yüzden ikinci en çok oy alan Türkan şoray makyajı yapacağım 🖤 Makyaj akımı başlamıştır. Bu hafta içinde aşağıdakilerden hangi makyajı yapayım? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bebot makyajı 🤣 (ne olduğunu bilmiyorum) 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Glam makyajı olsun edoş ❤️ 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 2 ay 💖 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 596 cevap paylaştı. Bu kac tane makyaj varmis böyle. Ayrica sana makyaja gerek yok. Hamurun güzel senin. 0 4 Yorumla Musti423 2 ay Resme yakından bakınca Yüzünde haddinden fazla alçı olduğunu görüyorum. Bu kadar çok fazla, azıcık kendi yüzünü kendi haline bırakmalısın. Makyaj ile kafayı bozmayın. Kullanılan ürünler vücuda çok zararlı şeylerdir Yorumla ŞeffaflığınRitmi 2 ay Tamam hemen dediğini yapıcam Yorumla Musti423 2 ay Ama dedim ya sana, senin ihtiyacın yok. Valla bak inan, Yorumla ŞeffaflığınRitmi 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gece makyajı olsun 💞 2 0 Yorumla
kendi_halinde_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Benim günlük dudak makyajı rengi bu 1 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. gelin makyajı yap :) 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gelin makyajısı. 1 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Nasıl bir dudak şekli ya 0 5 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 2 ay Nasıl Yorumla Seni_ben 2 ay burada söylenmez 😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 2 ay Söyleme o zaman Yorumla Seni_ben 2 ay Yani insanı hayallere daldırır Yorumla Seni_ben 2 ay @ŞeffaflığınRitmi basen insanın dudaklardan ısırası geliyor ya Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gotic makyaj dene 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 535 cevap paylaştı. Günlük temel yap gitsin. 😂 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gelin makyajı yap 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. Kleopatra makyajı.. 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. Oje de bir makyaj sayiliyorsa oje yap 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. gelin makyajı 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Glam diyorum 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 642 cevap paylaştı. Türkan Şoray 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Türkan Şoray 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Günlük temel olan 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gece makyajı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bebot makyajı 🤣 (ne olduğunu bilmiyorum)
Glam makyajı olsun edoş ❤️
💖
Bu kac tane makyaj varmis böyle. Ayrica sana makyaja gerek yok. Hamurun güzel senin.
Resme yakından bakınca Yüzünde haddinden fazla alçı olduğunu görüyorum. Bu kadar çok fazla, azıcık kendi yüzünü kendi haline bırakmalısın. Makyaj ile kafayı bozmayın. Kullanılan ürünler vücuda çok zararlı şeylerdir
Tamam hemen dediğini yapıcam
Ama dedim ya sana, senin ihtiyacın yok. Valla bak inan,
Teşekkür ederim
Gece makyajı olsun 💞
Benim günlük dudak makyajı rengi bu
gelin makyajı yap :)
Gelin makyajısı.
makyaj gündelik yapıyorum abartıdan kaçınıyorum
Nasıl bir dudak şekli ya
Nasıl
burada söylenmez 😂
Söyleme o zaman