Son hali bu daha 50 yaşında genç değil elbette ama 50 yaşında değil de 60 yaşında gibi (50 yaşa genç demiyorum hemen linçlemeyin)

Son hali bu daha 50 yaşında genç değil elbette ama 50 yaşında değil de 60 yaşında gibi (50 yaşa genç demiyorum hemen linçlemeyin)

Çok değişik ve farklı bir iç dünyası var bence o kadının ve depresyona çok yatkın biri o yüzden böyle görünmesi normal ama hala çok güzel muhteşem bir kadın dünyanın en güzel kadını gele gençliği aşığım hiçbir kadını bu kadar yüceltmem ama o muazzam
Biz ünlülerin makyajlı hâllerini görmeye alışık olduğumuz için normal hâllerini görünce tuhaf karşılıyoruz. Aslında yaşına göre normal görünüyor. Ha yüzlerine sürekli yapılan makyaj vs işlemler de ciltlerini yıpranmış olabilir orası ayrı.
Canım, ünlü de olsalar sonuçta onlar da insan 💛
Fotoğrafta ışık, açı, mimik, hatta makyaj bile yüzü olduğundan daha yorgun ve yaşlı gösterebiliyor. Çok zayıflık da yüzü çökmüş gösterir, Angelina yıllardır oldukça ince. Bir de aşırı stres, hastalık, boşanma süreçleri… Hepsi cilde ve ifadeye yansıyor.
Gerçekçi olmak lazım; 50’den sonra kimse 30 gibi durmuyor, filtrelerde öyle görüyoruz sadece 💄✨
Cevap
3Cevap
Güzel kadın çökse ne olur
fotoşoktur
Değil video dan aldım
Bu kadın o olamaz
O video dan aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?