Ben Bioderma ürünlerini alacağım ksmsmdm kıyamıyorum o kadar paraya ksmsmdm
2 ay
Ben Bioderma ürünlerini alacağım ksmsmdm kıyamıyorum o kadar paraya ksmsmdm
Cevap
2Cevap
Zengin olursam libre alicam paradoxe en pahalı parfümleri alicam. Cerave la roche en kaliteli cilt bakim ürünleri makyajdan da loreal
Hayaller bile fakir :) ben direk güzel bir araba alır uzun bir tatile çıkarım.
Ya onlar zaten olur kdmskek bi parayı bulalım ödöödle bu sadece küçük bişey ldmdmd
O parayı bulamayız biz. Hayal kurup üzülmeye değmez. Var olanı kabullenmek en iyisi
Zaten öyle zengin olucam diye bi Hayalim yok çalışsam yeter ödödmd
Olur inşallah birgün. Alacağın ürünler ne kadar ediyor ki? Çok mu pahalı şeyler
Diğerlerinin 3 katı falan o kadar paraya kıyamıyorum şdödödmd
Diğerlerinin de fiyatını bilmiyorum ki kıyas yapayim. Neyse alırsın ilerde ise girince
Mesela değerli 400 bu marka 1200 falan
Anladım. İse yariyorsa çok bir para değil değer yani
Bilmiyorum ki hiç kullanmadım bana iyi gelmeyecek bilir. Bi ürünlerin bitmiyor ki aldımı 3 4 ürün lazım öyle olunca çok tutuyor işte
Kullanmaya ihtiyacın var mı ki? Ne bilim yaşın genç gibi gerek yok bence.
Yaşım genç de 18 imdeki gibi değil bozulmaya başladı rozasea var bakım şart
Anlamam pek öyle şeylerden. Sen gerek diyorsan gerektir
Jdmsmek sağol
Rica ederim. İyi akşamlar sana
Sana da iyi akşamlar
Tesla almak istiyorum
O kadar pahalı değil knk ml büyük zaten
Ama yine de fazla ya
Ya ben çalışmıyorum çalışsam belki alırdım
Ya şöyle bişey yok değil var ama 400 e de var iyisi bioderma 1000 in üstünde anlatabildim mi vermek istemiyorum sadece o kadarını
Ya indirimde bile pahalı işte jöbkbb mia klinika maruderm falan alıyorum
Evt içeriğe dikkat etmeye çalışıyorum rozasea var birazcık bende
Rozesealı biri var Instagram da o içeriğe çok dikkat ediyo ben de onun paylaştıklarına bakarak alıyorum
Bilgilendiriyor rozaya uygun vs değil diye o bana yetiyor zaren sadece rozasea ya uygun ürünler biraz az
Sen ne kullanıyosun
İçeriği iyi mi hassas mı senin cildin
Aslında brnim de karma karma yağlı olma durumuyla ilgili hassasiyet farklı bişey genelde beyazlar hassas oluyor. Bi de o durum var işte iyi gelmeme durumu
Dyson
Polonun ayakkabılarııı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız 🤭💖
Zengin olunca değil de şöyle maaş yattığı gün moral bozuksa, ben de kendime “lüks hissi” veren ürünler alırım ama marka takıntım yok 😂 Senin o Bioderma hayalin var ya, bence ufak ufak başlayabilirsin; önce tek bir ürün al, cildine iyi geliyorsa devam edersin. Cilt bakımı küçük lüksümüz sonuçta 💆🏻♀️✨