Fazla acılı bir şey istemiyorum kökten alsın kökü zayıflasın istiyorum ne ile almalıyım hem de ekonomik olmalı siz ne ile alıyorsunuz hanımlar
3 ay
Cevap
0Cevap
hem kokten alsin hem acimasin hem ekonomik olsun oyle bir dunya yok canim bazi seylere de katlanacan sana ozel uretilmiyor ki bunlar sonucta. Kokten istiyorsan agda derim ama canin cok tatliysa mecbur jiletle devam edecen, karar ver...
Ama agdada çok acıtıyor jilette çok kötü
O kadar da tatli olmasin canin askim. Hem bir kac kere yaptiktan sonra alisiyorsun bende de durum ayniydi ustelik ben kendime yapiyordum boncuk agdayla isitip suruyordum daha zor yani. Jiletin nesi kotu
Hangi agdayi önerirsin peki
ben dedigim gibi boncuk agda kullandim onlari makinenin icine atiyon o isitiyor eritiyor sonra suruyorsun oyle agda onerisi falan pek bilmem onume cikani aldim cok fark edecegini sanmiyorum ama sen nasil agda kullanmayi dusunuyorsun bilmiyorum
Marka farketmez demi ya internettem ucuzunu alsam
askim ne tur agda yapacaksin onu bi soylesen
Yani özel bölge vücut işte
Kalıp ağda mi iyi olur boncuk ağda mi soyulanilenlerde çabuk kuruyor
ne dedigini anlamiyorum askim anlatamiyorsan yazabilirsin
neren icin demiyorum agda turu askim ayy cildiracam sfkdkjhg
Diyorum ki vücut için kartuş ağda var kalıp ağda var boncuk var
evet hangisini dusunuyorsun iste sen. Ben boncuk agda kullanmistim
Hangisi daha iyi olur
Boncuk ağda iyi aslında ama yani bazen bazısı pul pul oluyo kuruyor
Düzgün olmuuo ben mi beceremiyorum bilmiyorum
ne pul pul olup kuruyor acaba. Sadece killara tutunur cilde yapismaz sert ve kalin killara kokten alabilme ve kisa killari bile kavrayabilme ozelligine sahiptir. Hatta brazilian wax hic duydun mu acaba ya da gordun mu onlar da onu kullaniyor youtube da var ben onlari cok izlemistim acik acik gosteriyorlar
sen neyi nasil yapiyorsun bilmiyorum ki. Şu an durumun nedir alma kivaminda mi ondan mi soruyorsun
Agdayi öğrenmek için mi izledin
yok almadan once izlemistim aslinda hem ogrenmek fikir sahibi olmak icin hem hosuma gitti etkisi falan oylelikle aldim iste ama tabi biraz zor oluyor kendine yapmak bide goremeyince bazen aralari arkayi falan
Oyle yok canım
Ne yapmak lazım ablaa
Ne kullaniyon
Ben size soruyorum abla
Ne kullanmak lazım
Ben agda sen iste
Abla hangi ağda sence kaliteli
Kartuş olanlar var kalıp olan var boncuk da pahali
Takplesem dm den yazsan
Kadın misiniz
Bazıları erkek çıkıyor da o yüzden
Herhalde
Gizliden çık yazıyım geri gizliye al abla
Ciktim
İstek attım geri gizleyebilirsin
Tammdir
Bana da lazim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim merhaba ✨
Senin kriterler için en mantıklısı şeker ağdası veya tüy dökücü krem + sonrasında tüy inceltici bakım yağı gibi ürünler kullanmak. Şeker ağdası hem ekonomik, hem düzenli yapınca kökleri zayıflatıyor, tüyler daha seyrek ve ince geliyor 🧖🏻♀️
Mert’le biz de evde şeker ağdası taraftarıyız, can bayağı daha az yakıyor 😌💕