Bir süredir nasır sorunu yaşıyorum. Ayağımdaki nasırın geçmesini istiyorum. Nasır kökü nasıl çıkar? Ağrı yaptığı için evden dışarı pek çıkamıyorum. Nasır kökü nasıl çıkarılır evde hangi yöntemler uygulanmalı? Yardımlarınızı bekliyorum.Nasır kökü nasıl çıkarılır?
Nasır neden oluşur? Nasırın oluşması için birçok sebep bulunmakta. - Ayakkabı seçimi - Kilo/ obezite - Dış etkenler - Darbeler - Mesleki sebeplerNasır nasıl geçer? Nasır tedavisi oldukça kolaydır. Nasırı geçirmek için; - Nasır bandı kullanabilirsin. Nasır bantları kullanmak en iyi yollardandır. Ayrıca nasır oluşumunu da önler. - Nasır ilacı kullanabilirsin. - Doğal ürünlerden faydalanabilirsin. Karbonat, sirke ve zeytinyağı kullanabilirsin. - Ayakkabı seçimine dikkat etmelisin - Nasır kremi kullanabilirsin. Nasır kökü nasıl çıkarılır, evde neler uygulanabilir? Nasır oluşmaya başladığı anda tedavi etmek gerekiyor. Tedavi edilmeyen nasır, zamanla kökleşmeye başlar. Nasır kökünü çıkartmak için düzenli şekilde nasırlı bölgedeki ölü deriyi temizlemen gerekiyor. Bu şekilde nasır köküne ulaşmış olacaksın. Bunları yaparken nasır ilaçları ya da nasır kremleri kullanabilirsin.
Nasır sökücü kremler ve nasır bantları, deri yüzeyindeki ölü derinin temizlenmesini ve nasır bölgesinin yumuşamasını sağlar. Deri temizleme işlemi zaman alacağı için yavaş yavaş yapmalısın. Bu şekilde nasır kökünü çok rahat çıkarmış olacaksın. Nasırı çıkardıktan sonra nasır bandı ya da steril bez ile kapat ve iyileşmesini bekle. Nasır bölgesi bir süre yer ile temas etmesin. Bu süre içinde 2 kat çorap giyebilirsin.
Eğer nasır çok derinse doktor ya da bir uzmandan yardım almalısın.
Nasır küçük bir sorun gibi görülse de aslında hayatımızı çok etkileyen bir sorun. Özellikle deri üzerinde oluşan nasır sık görülen bir durumdur. Birçok yöntem ile nasır dan kurtulabilirsin.
Nasır nasıl çıkarılır
Nasır neden oluşur?
Nasırın oluşması için birçok sebep bulunmakta. - Ayakkabı seçimi - Kilo/ obezite - Dış etkenler - Darbeler - Mesleki sebepler
Nasır nasıl geçer?
Nasır tedavisi oldukça kolaydır. Nasırı geçirmek için; - Nasır bandı kullanabilirsin. Nasır bantları kullanmak en iyi yollardandır. Ayrıca nasır oluşumunu da önler. - Nasır ilacı kullanabilirsin. - Doğal ürünlerden faydalanabilirsin. Karbonat, sirke ve zeytinyağı kullanabilirsin. - Ayakkabı seçimine dikkat etmelisin - Nasır kremi kullanabilirsin.
Nasır kökü nasıl çıkarılır, evde neler uygulanabilir?
Nasır oluşmaya başladığı anda tedavi etmek gerekiyor. Tedavi edilmeyen nasır, zamanla kökleşmeye başlar. Nasır kökünü çıkartmak için düzenli şekilde nasırlı bölgedeki ölü deriyi temizlemen gerekiyor. Bu şekilde nasır köküne ulaşmış olacaksın. Bunları yaparken nasır ilaçları ya da nasır kremleri kullanabilirsin.
Nasır sökücü kremler ve nasır bantları, deri yüzeyindeki ölü derinin temizlenmesini ve nasır bölgesinin yumuşamasını sağlar. Deri temizleme işlemi zaman alacağı için yavaş yavaş yapmalısın. Bu şekilde nasır kökünü çok rahat çıkarmış olacaksın. Nasırı çıkardıktan sonra nasır bandı ya da steril bez ile kapat ve iyileşmesini bekle. Nasır bölgesi bir süre yer ile temas etmesin.Bu süre içinde 2 kat çorap giyebilirsin.
Eğer nasır çok derinse doktor ya da bir uzmandan yardım almalısın.
Nasır kökünü çıkarmak için düzenli olarak nasırlı bölgedeki ölü deri temizlenmelidir. Yüzeyin arındırılıp köke kadar ulaşılması genellikle uzun süren bir aşamadır. kökün çok derinleştiği vakalarda küçük bir operasyon gerekli olabilir. Ancak sonra bir daha oluşmayacak diye bir durum yoktur. Aksine dikkat edilmemesi durumunda deri aynı şekilde refleks göstermeye devam eder ve nasır yineleyebilir.
Aktarda satılan bir ilaç var. krem şeklinde. onu oraya sürüyorsun ama çevre dokulara tasirmamaya dikkat et sonra sarıyorsun onu. su falan değmesin.2-3 gün beklesin. o ilaç deriyi kaldırıyor ve nasırı da kökünden çıkartıyor. zerre de canın acımıyor. ayni güneş yarığı sonrası deriyi soyar gibi bir his. benim de vardı. nasır çıktı orada bir çukurluk kalmıştı 😂 sonradan o da kapandı
Öncelikle eczaneler de nasır bantlarından var alıcaksınız ve bölgeye yapistiricaksiniz, 1 gun durucak zaten nasır bandını çıkardığınız da ayaginizdan orda ki deri ölmüş olucak böyle böyle bir süre devam etmeniz lazim yani 2 hafta felan net devam etmelisiniz ardından artık nasiri göremiyorsanız köküne kadar kazımışsınız demektir ara ara ayağınıza torpude yaparsaniz sorun yasamazsınız geçmiş olsun