170 62 kg hatlarım düz de değil. Göğüsler de küçük sayılmaz. Ama ben yine de geçerli bir fiziğim varmış gibi hissetmiyorum, nedeni ne ola
2 ay
170 62 kg hatlarım düz de değil. Göğüsler de küçük sayılmaz. Ama ben yine de geçerli bir fiziğim varmış gibi hissetmiyorum, nedeni ne ola
Cevap
39Cevap
öz güvensizlik
Özgüvenliymiş gibi görünüyorum. Ama değilim belki de içten içe
vücut Kitle İndeksiniz: 21,8
Sağlıklı
Boyunuza göre kilonuz ideal seviyede.
Kaç yaşındasınız?
29
Yaşa göre de normal neyi beğenmiyorsun?
Zayıfmışım gibi hissediyorum
Normalsiniz.. Zayıf değilsiniz..
🙏🏻
ya kimseye güzel görünmek zorunda değilsin birisi sana bir şey diyorsa da öyle olmuş olmuyorsun takma kafana ya
Kimse kötü bi şey demiyor
o zaman takma kafana insanlara güzel görüneceksin diye bi kural yok benim umrumda bile değil dünya umrumda değil sende öyle ol inan o kadar kafan rahat olurki
Kendini geçerli fizik sahibi olarak görmüyor isen demekki senin kafanda birisi var onun fiziği gibi olmak istiyorsun
🤔
Bencede düşün bunu yoksa anlattığın gibi ise gayet güzel
Düşüneyim
Peki
Sana kendini güzel hissettirecek kimse yok bence hayatında.. balık etli harika bir hatunsun, kendi değerinin güzelliğinin farkına varmalısın
Balık etli değilim. Hatta bence zayıfım diyorum. İnsanlarda beğenir. Ben beğenemiyorum bi türlü
Kendine aşinasın o yüzden bahsettiğin fizik kötü değil ancak kendin dışında dışarının onayınıda bekliyor olabilirsin
Şöyleki ben dışında herkes çok beğenir.
İşte sen kendine aşina olduğun için öyledir belki beğenmek dışında sen bunu hissetmiyor musun peki sana bunun aksini düşündüren şey nedir
Bilmiyorum
Çocukken falan bir olay yaşadın mı bu konuda özgüven kırımı, aileden yana bir şey ihmal eleştri travmatik bir şey?
Zayıfça bi çocukluk geçirdim. Takıldığım bi konuydu evet
Ana sebeplerden biri bu olabilir peki sonrasında olmak istediğin bir kişi tip fizik vs herhangi biri oldumu?
Biri değil ama hep olduğumdan daha fazla kilom olsun istedim
Kilon boy kilo standart endekslerinde en ideallerden biri, bunu istemenin sebebi çocukluktaki zayıflık olabilir ancak bu şekilde iyi olduğuna fazlasına gerek olmadığına kendini inandırman gerek, ki zaten de öyle, sanırım artık düşüncelerinin biraz değişme zamanı gelmiş :)
Keşke değiştirebilsemde yormasam beynimi böyle düşünerek
Erkek arkadaşın var mı?
Var evet
Onun da bu konuda yardımı olabilir bence partnerinin desteklemesi ve ilham vermesi, seni özel hissettirmesi iyi gelir bu düşüncelerini bir nebze olsun rahatlatır bence
O beğeniyor çokça. Ben bu kaygımı ona açmadım hiç. Belli etmedim
İstersen paylaşabilirsin bu konuda sana yardımcı olur sanıyorum çünkü yakınındaki birinden bunları duymak iyidir dışarıya bazen inanmak istemezsin, lakin bahsettiğin kadarı ile ve seni hiç görmemiş biri olarak diyebilirim ki bahsettiğin gibi kötü bir durum yok, çekicimisin bilmiyorum ancak vücudun gayet yeterli
Ya KS soruyu değiştirerek yayınlıyor çekici olup olmadığımı merak etmiyorum aurası olan biri olduğumu düşünüyorum zaten. Sadece oranlarım kötü değilken ben neden zayıf hissediyoruma takılmıştım. İnsanlar güzel buluyor ben içten içe ikna olamıyorum. Bu ya gerçekten böyle ya da altında sahiden başka psikolojik bi sebep yatıyor.
Sebebi bulduk bence, daha fazlası için bir psikoloğa git istersen bir uzman görüşü fena olmaz :)
Gerekiyor gibi evet
Hadi bakalım işin gerisi sende :)
Teşekkürler
Rica ederim iyi geceler 😊
İyi geceler:)
Teşekkürler 😇
Ölçülerimiz tamamen aynı ben de aynı durumdayım yaa
Zayıf mı hissediyorsun sende
Ne zayıfı kız kilolu hissediyorum ben az 56 kilo olmam lazım diye düşünüyorum
Allah allaah cidden sıkıntı zihnimde galiba ben zayıf buluyorum kendimi
Sanırım vücudunun bazı kısımlarında seni tereddüt içinde bırakan yerler var doğru mu?
Belki bacaklarım biraz daha kalın olmalı
Anladım , bacakların dolgunluğu kişinin vücuduna göre kadınsılığı öne çıkaran bir etkileyicilik ama dediğim gibi tamamen kadının vücud bütünlüğündeki görünüm ile alakalı bir durum , fakat zayıf yapılı bir kadın vücudunda bacakların ince olması kaçınılmaz bir beklenti , öyle ki böyle olması , zayıf yapılı kadınlardan etkilenen erkekler için çok etkileyici , dişil enerjiyi ve kadınsılığı öne çıkaran albenisini yükselten hem bebeksi kadın figürü ile cezbedici hemde baştan çıkarıcı güzelliği ile kışkırtıcı şekilde Seksi bir görünüm oluşturur. Zayıf biri bol kıyafetler giyse bile bacakları belli olmasa bile zayıf kadından hoşlanan bir erkek o kızın bacaklarının ince olduğunu düşünerek hayal eder. Boyun uzun güzelliği yanında vücudun ince ve vücudunda var olan güzellik detaylarının büyük olmaması daha aşırı bir etkilenim ve daha yoğun bir arzu uyandırır. Bacaklarının ince olması sağlığın yerindeyse seni tereddüt içinde bırakan değil hep ama hep mutlu eden bir güzellik olmalı 😊. Peki başka var mı sende tereddüt oluşturan kısım?
Yok. Öyle bi anlattın ki sanırım zayıf kadınları beğeniyorsun.
Ya işin garip tarafı aynı ölçülerde olan insanlar biraz zayıflayayım diyor ben kilo alayım diyorum. Yorumda da var hatta
Evet zayıf kadınları ama hepsi için diyemiyorum bi takım özelliklere sahip olanlar daha öne çıkıyor. Bu durum diğer kadınları beğenmediğim ya da beğenilmeyen anlamına gelmiyor. Her tür kadın beğeni alır , erkeğin zihninde her tür görünümde kendince öne çıkan özellikler vardır. İşte bu özelliklerde kişilerin beğeni oranlarına karşılık bulur. Benim içinde öyle fakat zayıf olanlara özellikle hatları küçük olanlara daha bi sevgisel ilgim yoğun.
Fiziğim kötü benim ama buna rağmen çekici hissediyorum 🫶🏻🫶🏻
👏
Özgüvensizliğin yüzünden sanırım ya da mükemmeliyetçisindir
İkiside var olabilir
Başkalarıyla kıyaslıyorsan sana öyle geliyor olabilir
başkalarıyla kıyaslıyorsun
hangi şehirdeyiz
1. Her insanın kilo dağılımı aynı degil
2. İse yag ve kas oranı farkından dolayı
Yağ oranım çok düşük ondan mı acaba
Yüzde kaç civarı yag oranın
Seneler önce yüzde 7 falandı şimdi olsun yüzde on maks
Azıcık kilo ver ve spor yap miss
Zayıf hissediyorum kilo verememde
Daha iyisini istiyorsundur belki?
🤔
Aklına yattı bence
Azla yetinende biri olarak herkes tarafından iyi bulunan bi şeyin fazlasını istemek bana göre değil ama öyle mi acaba diye bi sorgulamadım değil
Neren daha iyi olmalı sence?
Kilo vücudumun her yerine orantılı dağılıyor her zaman ben tüm vücuttan biraz daha kilo almalıyım diyorum
Al o zaman :)
Almaya çalışıyorum
Nasıl?
Beslenmeme dikkat ediyorum egzersizler vs
Doğru yoldasın gibi :)
Peki biz ne yapabiliriz senin için napalım seni 40 pozisyonda skp şekilemi sokalım
Bu senin sorunun kendinden memnuniyetsizliğin seni bağlar.
Kimse soru sormasın danışmasın o zaman burada
maalesef görsel olmadan sağlıklı yorum yapılmaz. bazılarının kemikleri iri oluyor
Kesinlikle güzeldir ama sana kötü geliyor
Kendını elestırme kıyaslama yeterlı
problem ne peki
Yiyidir heralde guben kendine
Gormeden yorum yapamam
Kucuk degılden kastın ne
Ney
Yanı ortamı 80 mı
Büyüklüğünü belirten kısım harf kısmıdır. A B C diye giden. Sayı değil.
Tamam ne o xam
75 C
Sayı da sırt çevresidir
Ooo c mı
özgüven
Evet
istersen objektif yorum yaparım
Daha ne olsun
75C
Yok be genişlesin istemem
Balik etliysen iyi
Değilim bence
Psikolojik
Banada myle gelmeye başladı artık
10 12 kilo fazla
yok mu olayım
Fıstık gibi olursun
Kilo almaya çalışıyorum ben
Sacmaliyorsun
🤦🏻♀️
Bence normal olculerın dert etmee
Özgüven eksikliği
Bence efsanesiniz kalcanız nasıl
Squat i arttirmani tavsiye edebilirim
Fiziğin gayet iyi göğüsler büyük mü yoksa
Fotoyu görmek gerekir
İyisi
Kambur olabilirsin
Değilim
Hiç böyle bi şey dile getiren olmadı ama sorarım
güzell
Görmek lazım
Normal aslında
Normal
görmek lazım :)
Burdamısın
Evlimsn
Görmem lazım aç bakim :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, senin sorun fiziğin değil, kafandaki ses 🫶✨
Boy-kilo oranın gayet dengeli, anlattığına göre hatların da kadınsı. Ama aynaya bakarken kıyas yapıyorsan, sosyal medyadaki filtreli bedenlere alıştıysan, kendi bedenini “yeterli” hissetmemen çok normalleşiyor maalesef.
Aynaya bakınca kusur değil, en sevdiğin 2 bölgeyi bulmaya çalış. Her gün bilinçli olarak “şu bölgemi seviyorum” diye tekrar et. Bedeninle kavga etmeyi bırakıp, onunla arkadaş oldukça çekicilik hissin kendiliğinden artacak güzelim 💖💃