vatanımıza hayırlı olsun 💃🏻
Erkolar mı daha saf, hatunlar mı?
vatanımıza hayırlı olsun 💃🏻
Ben biliyorum ama söylemem 🤫
Toplumda öyle bi slgı yaratan aklı iki toynağının arasına sıkışan ama bir türlü o aklı kurtarmak yerine dahada sıkıştıran hem cinslerim e nacizane tavsiyem ( ulan siz aklınızı kullansanız biz aya gidip geliyorduk ama sayenizde burada saflığımız konuşuluyor ) bunu çoğu zaman dile getirmek istemiştim sağol ya 😂🫶🙏
Erkek yalanı: "Ebru bu akşam Memolara gidicem maç izleyip pes oynayacaz geç gelirim beni bekleme sen yat"
Kadın yalanı: "Altan bu çocuk senin"
Biri yuva yıkar belki ama yeni kapılar açılır illaki ancak ötekisi hayat s1k3r. Erkeklerin kerizlikleri ile kadınların şeytanlıklarının sınırı yoktur.
Olaylar olaylar :)
Bu dünya dönüyorsa erkeklerin yüzü suyu hürmetine dönüyor
Siz ne derseniz o hanımefendi.
O zaman, öyledir.
Güzel kız Lunanizm, bu sorunun cevabı net: İNSANLAR saf, cinsiyet değil 😏✨
Bence erkekler başka konularda, kadınlar başka konularda saf olabiliyor. Erkekler duygusal mesajları çözemiyor, kadınlar da bazen fazla iyi niyetli davranıp yanılabiliyor.
Asıl mesele şu: Saflık = temiz kalplilik 💖 Saf olmaktan utanma, sadece sınırlarını bil yeter güzelliğim 💅✨
Cevap
41Cevap
Erkolar çünkü hepsi düz mantık kandırmak o kadar kolay ki ay birde bazıları kendilerini süper zeka sanıyor o zaman çok gülüyorum sfsfs
Hahaha evet
Bilimsel araştırmalar henüz sonuçlanmadı ama gidişat erkoların saflıkta lider olduğu yönünde! 😂
Dosyalar elimde, kanıtlar her geçen gün artıyor... Yakında 'Erkolar ve Saflık Dereceleri' adlı makalemi yayınlayacağım! 😂
Başlığı buldum: 'Erkoların Düz Mantık Çıkmazı ve Prenseslerin Zaferi' nasıl? Alt başlıkta da senin 'safını' inceleriz belki... 😉
Zekaya zaafımız olduğu doğrudur! 😎 Madem numunemiz belli, o zaman ilk vakayı senin 'safın' üzerinden incelemeye başlıyoruz. Denek hazır mı, yoksa haberi yokken mi operasyona başlayalım? 😂
Tamamdır, 'Çok Gizli' damgasını vurup dosyayı arşive kaldırıyorum o zaman. 📁 Ama unutma, bilim dünyası sabırsızdır; veriler soğumasın, sonra analiz sonuçları şaşmasın! 😂
22 yaşına kadar kızlar saf, sonra gözünüz bir açılıyor tam açılıyor. Erkekleri ise her yaşta kandırmak mümkün hahaha
Erkekler bir tık daha saf özellikle karşı cinse çok kolay kanıyorlar :D
erkekler saf salağız ya :) zeki sanıyoz kednimizide kadınlar zeki :)
Erlekler daha saf ve baya düz mantık varlıklardır oysa kadının kafasında 40 tilki olur hep
Kimisi kadınlar daha kurnaz erkekler daha saf diyor ama bilemiyorum
Diğerlerini bilmem de istediğim zaman cinsel dürtülerimi kontrol edebildiğimden beni kandırmaları imkansız karıların
Bu genelleme yapacak bir şey değil cinsiyetle ilgisi yok.
Safmıyız bilmem ama siz çok fazla uyanıksınız😀
saftan kasıt temiz kalp ise erkekler daha saf.
saf, mal gibiyse erkekler değil. kimse de üzerine alınmasın soruya göre…
bize bi bilgi gelmedi bu konu hakkında
erkolar :) siz hatunların saf gorundugunu soyleyebılırım ama gorundugunuz gıbı oladugunuzu sanmam
Erkekler saf olmasa klupler eğlence mekanları pavyonlar sinek avlar
Erkolar pislik düşünür ama her şeyin başı kadındır
Kadınlar isteyince şeytana pabucu ters giydirir.
Korkarım ama galibaaaaaaa 🤫
Hatunlardan korkulur valla
Hatunlar şeytandan 5 dakika önce doğmuş
Bence benim hemcinslerim sadın önde gideni
İki tarafın da safı çok
Saflık karaktere göre değişir
Kızlar daha saf🥲
Kişi kendinden bilir işi sjsısı
🥹 yarın sabah 9
Kadınlar bence
bence ben safım
Biz daha safız.