Boy: uzun mu kısa mı? Kısa (>160-168
Surat: minyon mu olgun mu?
Ses: kadınsı daha olgun ses mi tiz bir ses mi?
Surat: minyon mu olgun mu?
Ses: kadınsı daha olgun ses mi tiz bir ses mi?
Ben #Macrophilia yani #makrofili yani Giantess (Dev Kadın) fetişi olan biriyim. Kısa boylu veya benden biraz uzun olup Giantess hükmüne girmeyen hiçbir kadın her ne kadar çekici de olsa ilgimi çekmiyor. 180 cm (6'0) ve üzeri hatta 190 cm (6'3) ve üzeri kadınları gördükçe hemen kilitleniyorum. Yalnız şöyle bir durum var! Benim boyum 160 cm (5'3) olduğu için Giantess kadınlar bana pas vermez! Giantess olanlar kendileri gibi uzun boylu erkek istiyorlar lakin benim gibi makrofili bir fetişist daima Giantess bir kadınla ilişki kurmanın hayaliyle yaşar. Allah'ım bana bu dünyada Giantess nasip eyle! 😔 Ben #GIANTESS seviyorum. Ben hislerimi yazdım. Benim için Dev Kadın yani Giantess en özel hediyedir!
Benim açımdan Giantess çekicidir
Güzelim merhaba 💕
Bu tamamen zevk meselesi ama genel eğilimden ve etrafımdan gördüklerimden söyleyeyim:
Birçok erkek için önemli olan boydan çok duruş ve özgüven. Minyon da çok çekici bulunuyor, uzun boy da; önemli olan oranların uyumu. Surat konusunda hafif minyon ama kadınsı hatlar çoğu kişiye cazip geliyor. Ses kısmında ise çok tiz, cırtlak olmayan; yumuşak, feminen ama biraz olgun tonda bir ses çoğu erkeğe daha etkileyici geliyor 💄✨
Cevap
10Cevap
Kadın kadındır ama minyon ince sesli kadın başka bir seviyedirr
Genç kız tarzı o zaman
Ben yuvarlak surat ve olgun sesi olan kadınlara eriyip bitiyorum.
Boyu da kısa olur ise yeme de yanında yatıver.
*******..
Boyun hiç bir önemi yok aşırı kısa ya da aşırı uzun olmadıktan sonra, olgun bir surat daha çekici, kadınsı ses de öyle
kadına gore degısır ezbere konusmak yorum yapmak bos
Hem yüzü hem vücudu güzelse kazanr bı insan
Seni. Kaç minyonmusun
148im ben
Valla çok hoş sadece benim için değil çoğu erkek için çekici bir boydasjn
GSBATZGAFAGGA
Cüceler Mutlu desebe
Ne cucesi sacmalama
Sanlslisinnn
Minyon kız selam
Olgun ses biraz etli büyük kalça hafif kilo
Akıl fikir abicim
minyon miss
Uzuna da okeysiniz bence siz
ben sevmemm itici
Minyon kadın her zaman daha ilgi çekicidir
Boy olarak mı yüz olarak mi
@latife906 Ben #Macrophilia yani #makrofili yani Giantess (Dev Kadın) fetişi olan biriyim. Kısa boylu veya benden biraz uzun olup Giantess hükmüne girmeyen hiçbir kadın her ne kadar çekici de olsa ilgimi çekmiyor. 180 cm (6'0) ve üzeri hatta 190 cm (6'3) ve üzeri kadınları gördükçe hemen kilitleniyorum. Yalnız şöyle bir durum var! Benim boyum 160 cm (5'3) olduğu için Giantess kadınlar bana pas vermez! Giantess olanlar kendileri gibi uzun boylu erkek istiyorlar lakin benim gibi makrofili bir fetişist daima Giantess bir kadınla ilişki kurmanın hayaliyle yaşar. Allah'ım bana bu dünyada Giantess nasip eyle! 😔 Ben #GIANTESS seviyorum. Ben hislerimi yazdım. Benim için Dev Kadın yani Giantess en özel hediyedir!!
@latife906 ben bir #makrofili olarak sizden tarafım. Giantess olmayanlar ağızları kuş da tutsa etkilenmiyorim.
@Latife98 yaaaa #makrofili fetişistlerini de görün!
@Latife98 😔biz #makrofili olanlar Giantess severiz. Ama bize pas vermiyorsunuz.
Latife askim tamam sakin ol uzun kızlar >kısa kızlar
Benim için minyonluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?