4 ayYa benim ex de geçerdi, belli bir zamana kadar ciddi mi yoksa sinir etmek için mi anlamıyordum. Sonra anladım ki ciddi ama ben bundan hoşlanmadığımı belirtince şakaya vuruyor. Ezcümle sapına kadar toksik eğer haz etmediğini söylemene rağmen yapıyorsa.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayDaha yeni tanışmışsın bu tür davranışları varsa seni de rahatsız ettiyse bu ilişki sürdüğü sürece böyle devam edecek hiçbir zaman önüne geçemezsin baştan olmayan sonradan düzelmez Eğer ki bu durumdan rahatsız isen iletişimi derhal kesmelisin bu tür şeyler söylenebilir ama bir süre samimi olduktan sonra kırmadan söyleyebilirsin Bu çok kırıcı olmuş sanki kurbanlık beğeniyor
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
4 ayYani mümkünse erkekte de kadında kaş kirpik saç hariç hiçbir yerinde kıl olmasın ama sonuçta senin problemin varmış bununla mücadele etmişsin ona rağmen dangoz dangoz konuşmuş.
Diğer yazdıklarını okuyunca, oturduğum yerden sinir oldum.
Bacım, bir an önce s.. ktiri çek buna, bundan bi b. k olmaz. Kendine bu eziyeti etme hiç i.. in oğlu32 Yorumla- 4 ay
erkekte kıl bende sevmem bazıları dağ ayısı gibi
- 4 ay
Evet bazı erkeklerde fazla oluyor kıl
4 ayCanım ya, bunları okurken inanamadım açıkçası. Bir ilişkinin temeli sevgi, saygı ve partnerini olduğu gibi kabul etmektir, bu kadar fiziksel eleştiri almak hiç normal değil bence. Seni seven bir insan seni en güzel halinle görmeli ve hissettirmeli, sen de değerlisin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 💔
Bu yaptıkları kesinlikle “normal” değil, toksik ve saygısız. Şaka değil bu, resmen özgüvenini kemiren bir davranış. Partnerin seni incitiyorsa, savunmaya geçmek zorunda kalıyorsan orada sevgi değil ego vardır.
Kimse sana bedenin üzerinden hakaret etme hakkına sahip değil. İstersen konuş, değişmiyorsa cidden yol yakınken düşün derim. Sen kusursuz olmak zorunda değilsin, ama o saygılı olmak zorunda. 💅✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
4 ayYa bu kadar kalitesiz adamlari secerek mi buluyorsunuz. Kaç kaç. Necisin var boyle adamin karsisinda. Hay Allahim ya. İkinci buluşma adla olmamali.. Sorun ne biliyormusunuz. Uasadiklarinin ve kalitesiz olan bu durumun farkinda oldugunuz halde.. bu vizyonsuz ergen erkeklerle iletisim kurmaya devam ediyorsunuz. Sorunlu ilişkilerde boyle baslayip.. sorunlu evliliklere koşuyor. Kaç.. aslandan kaçar gibi kaç. Ona hayallerideki kizi bulmak icin şans ver. Yolu acik olsun.
64 Yorumla- 4 ay
Tebrik ediyorum. Ayrilik zaten olmasi gerekiyordu. Harikasiniz.
Soran4 ayÇay demle dedi demledim diye kolumu 3 yerde ısırdı ayrıldım ve 5 gün geçti kolum şu an ısırık şeklimde yeşil iz var morluk değil yeşillenme oldu :,(
Soran4 ayDemlemedim diye *
- 4 ay
Üzüldüm ya. Kıyamam :( Ayrilik ne kadar da dogru bir karar olmuş. En azindan ayrilmasamiydim ikilemi yaşamazsiniz. Boyle teselli olabilirsiniz.
Kadın ilgiyi sever güzel söz duymak ister ve ilişkiyi bu şekilde güzelleştirir o ilişkide çiçek açar ama sen bu adamla beraber olursan solar gidersin kendini yetersiz hissedersin hep ayrıl gitsin kendini hiç mi sevmiyorsun sana böyle şeyler söyleyen adamın ağzına edip sen kim oluyorsun da böyle hadsizlikte bulunabiliyorsun deyip o masadan kalkman gerekirken hala sevgilim diyebiliyorsun bu adama az kendinizi sevin nolur
21 Yorumla
Soran4 ayKendimi çok seven biriyim çok güzelde buluyorum ama onu da sevmiştim bu arada ayrıldım tepki de verdim hep
4 ayBir ilişkide fiziksel özelliklerin bu şekilde acımasızca eleştirilmesi ve kıyaslanması kesinlikle normal değil. Seni olduğun gibi kabul etmeyen ve sürekli kusur arayarak özgüvenini kırmaya çalışan biriyle sağlıklı bir gelecek kurmak oldukça zordur. Kendi değerini bir başkasının standartlarına göre belirlememelisin; bu davranışlar açıkça toksik bir yaklaşımın göstergesi.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Baya gömmüş şimdiden böyle evlenince iki katı laf eder gerçekten beğenen erkek bu kadar kusur aramaz ya da narsist aşağılamak tam zevk. aliyo. Aynisini ona yap empati kurşun baktın devam. ediyor yol ver derim çekilmez..
21 Yorumla
Soran4 ayAynısını yaptım sonra ayrıldım
Gizli Üye(18-24)4 ayBöyle biriyle neden ilişkiye devam ediyorsun sevmiş olabilirsin gerçi böyle insan evlat olsa sevilmezde her neyse. diyeceğim o ki kendine saygın sevginden büyük olmalı her zaman zaten seni sevmiş olsa böyle kelimeleri ölse kullanamazdı kaybetme korkusu bile yok seven erkekler neler neler yapıyor ohooo yol ver gitsin canım biz kadınlar her şeyin en iyisini hak ediyoruz
10 YorumlaBoyle d4ngalakları çok mu arıyosunuz? Hadi denk geldiniz diyelim neden tekmeyi koymak yerine hala ilişkiyi devam ettiriyorsunuz?
30 Yorumla
4 ayVe hakaretlerini dinleyerek hala hayatında tutuyorsun bravo kendine hiç saygın kalmamış sende onu rezil et itin g0tune sok çıkar sonrada hayatından sktr et az akıllı olun.
31 Yorumla
4 ayValla okumaya yeltendim ama birkaç cümle sonra aşırı sıktı çok ergen geldi bana muhabbet ve bitiremedim. Sana da öyle geliyorsa demek ki kendi kafana göre senin gibi olgun birilerini bul bitir gitsin.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayUslup diyoruz ya hep işte tam bu tarz dens. zler öğrensin çoğalmasın diye insanın fiziksel kusurları dile getirilmez o bilmiyor mu, görmüyor mu sana mı düştü fütursuzca eleştiri… fazla prim vermişsiniz haddini bildirmeniz gerekirdi
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayNeden böyle bir ilişkide var olmak istiyorsunuz ki bir insan seni beğenmiyor değiştirmeys çalışıyor ve hala onunla birlikte yol alıyorsunuz sal gitsin ondan bir halt olmaz
10 Yorumla Senin böyle bir adamla sevgililiğe devam etmenden daha anormal değil. Kendine böyle bir adama katlanarak eziyet etme lütfen.
20 YorumlaBu adam estetik doktoru mu khdjdjd ne bu böyle herşeyi ne laf ediyor sen neden bir şey demedin
01 Yorumla
Soran4 ayÇok şey dedim ben de onu zorbaladım dalga geçtim üzdüm sonra ayrıldım
4 aykendilerine bakmadan yanındaki insanı eleştiriyorlar adam resmen seni incelemiş herşeyine bakmış yanı deli mi ne bende ona derdim eşim bana bunlar dese gerçekten güldüm iyi sakin kalmişsin sen
00 Yorumla
4 ayBu adam seni sevmiyor sevmeyi bırak daha seni beğenmiyor azıcık kendine saygın varsa onu terk etmelisin bacım lütfen size saygı duyan ve gerçekten seven adamları seçin kızlar
00 Yorumla
4 aySence normal mi? Ayril. Bu ne boyle hayat mi gecer? Ayrica sunu kabullenelim kil surekli cikan bir sey ozellikle kadinlarda hormon degisikligine bagli olarak hamilelik doneminde tekrarlar ve lazerin Şu an zararinin olmadigi ilerleyen donemde zararinin olmayacagi anlamina gelmiyor. Ki lazer yapan yerler %100 bitis vermez. Lazere gittim pismanim suanki aklim. olsa omunden gecmem.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı.
4 ayHaha şaka yapıyorsun değil mi? Geçmiş olsun da umarım onun demesiyle ameliyat olmamissindir, umarım başka bir şeydir. Toksik ilişkinin dik alası bu, böyle bir şeye katlanmak zorunda değilsin.
00 Yorumla sadece bacak kılında haklı. bir de yamuk dişin varsa zaten kendin için diş teli taktırman gerekmez mi?
ha evet büyük saçmalamış orası ayrı.
06 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 4 ayO kadar kusurun varsa seninle neden birlikteymiş? Söyleyim, daha iyisini bulduğu an ya gidecek ya da seni manipüle ediyor ki çirkin olduğunu düşün beni kimse istemez de
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayGaymisin diye sormadın mı? Burun deliğine kadar dikkat ediyo bacağı kılsız falan erkek olduğuna eminmisin deseydın ya
11 Yorumla- 4 ay
Bu tip erkekler genelde narsist oluyor naristler kendini sevmez bu yüzden karşıdaki insanı devamlı böyle eleştirir aşağılar küçümser ve kötüler en iyisi uzak durmaktır
- Güzellik & Bakım konusunda 751 cevap paylaştı.
4 ayBu ne olm sbdvjabad uzak durman için her şeyi demiş allahtan g.. tune başına laf etmemiş
20 Yorumla Sen de onla dalga geç ulan bu tiple Okyanus ta kalsan batmazsin çünkü tipin kayık falan de ne bileyim yardır kafana göre ben bi kapı açtım
00 Yorumla
4 ayHayatım kafadan kontakmış o niye ciddiye alıyorsun şizofren çocukların mı olsun istiyorsun bas engeli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayKendine baksın o. Erkeklerin çoğu böyle. Bir youtube videosu gördüm. Kızın azcık bıyığı var videoda. Erkekler yorumlara toplanmış linçlemişler kızı. Kadında da tüy olur erkekte de. Çıkıyor işte kardeşim nasıl olmaz. Olmasaydı çıkmazdı.
00 Yorumla
4 ayRahatsız oluyorsan bu iyi değildir arkadaşım. Hiçbir insan karsidakinin fizigiyle dalga gecemez
00 YorumlaAy sen dleimisin terket sunu aq onun için değil kendin için ameliyat olcaksn ayyy cidlircam ya birak şunu
00 Yorumla
4 ayGerçek sevgi kusurları ile sevmek kimse mükemmel değildir ondan sevgili falan olmaz
10 Yorumla
4 ayTamm. ufak tefek takilmalar sevgiden de bununkinin ayardinbiraz fazlami kacmis sanki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 788 cevap paylaştı.
4 ayİlk bulusmadada kadına böyle demek ayıp ya ne saçmalamış morel verecegine
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.
4 ayEski sevgilim de yapıyordu bunu sonra şutladim 1,70 boyuna bakmadan
00 Yorumla hayır normal değil estetik doktoru gibi yüzüne baktıkça kusur buluyor
00 YorumlaÇok normal, acayip normal, en normali, şaka şaka böyle iş mi olur 😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 812 cevap paylaştı. İnsan sevdiğini bile isteye böyle kırmaz, incitmez o bir kere adam olsun.
00 YorumlaSen de dalga geçiyorsan bir alınıp bir barisiyorsaniz işte o zaman toksik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayayrildinmi peki birde bu senle alakali onla degil. Kimse sana demese bile sen diyorsun bunu kendine. O yuzden sorunun etrafta degil kendi icinde ara , dusunce yapinda ara.
00 Yorumla
4 ayNormal değil beğenmiyorsa ayrılsın toksik ilişki bu
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 643 cevap paylaştı.
4 ayKarşındaki insanda kusur arayan yaratıklardan uzak durun Hanım kız
00 Yorumla Sen hırta nasıl denk geldin ikincisi ya bi hadi ordan niye demiyon 😂
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBu abi gitsin, heykel traşa kız arkaş siparişi versin.
12 Yorumla
Cevap sahibi4 ay*kız arkadaş
Soran4 ayKesinlikle bence de
Gizli Üye(25-29)4 ayTakıntılı birisi. Kusur odaklı seni çok üzer bilgin olsun
13 Yorumla
Cevap sahibi4 ayYarın öbür gün aldatır sana da bakımlı olsaydın aldatmazdım der
Soran4 ayDimi :( ağlattı beni
Cevap sahibi4 ayEğer üzülüyorsan ve onsuz da yapabileceğini düşünebiliyorsan kendinle başbaşa kalıp analiz yap. Sağlıklı düşün. Seni kusurlarınla barıştıran insanlar olsun hayatında, eleştirecek bir şey varsa da kırmadan sağlığını düşünerek ifade eden iyi niyetli birisi olsun
Gizli Üye(18-24)4 ayŞunu asla unutma bir erkek bir kadına yaklaşırken öncelikle gözüne hitap ediyor mu diye bakar. Bu erkek senle alay ediyor resmen yol ver gitsin!
00 Yorumla
4 ayYüzün gözün yamuksa killiysan der tabi benim arkadasimin sevgiliside oyleydi ne buluyon bu kızda diyordum. Neyseki ayrıldılar kurtuldu çocuk ya
01 Yorumla
Soran4 ayYo gayette güzelim kıl her insanda olabilen bir şey tek tük tüy şeklinde çıkabiliyor
Bana adresini versene ya da buluşursaniz benide cagirsana ben bi icinden gecin o oe sonra sokak ortasinda suratini paramparca edim ay nasil sinirlendim sende ayril bu pislikden seninde suratini parcalarim kendine saygin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayoff benim erkeğimin gidisi var yanakları var böyle top gibi ama umurumda değil bir an önce onu yemek istiyorum ayım benimmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySeni sevdiği için de eleştiriyor olabilir çok alınma bence.
04 Yorumla
Soran4 aySeven kusur aramaz
Cevap sahibi4 ayKusur sayılmaz bu. Gerekirse sende söylersin tatlı dille. Kilosunu vs eleştirirsin.
4 ayAwwwqqq pislik narsist hayvan hemen kaldırırlar bu yorumu tekmeyi bas şuna bulup yoksa ben döverim şunu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAyrıl bu heriften ben arkandayım her şeye bir kulp bulur bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aysevgilin toksik değil dümdüz orrrrrrospu çocu
00 Yorumla
4 ayAbla okurken psikolojim bozuldu ıyımısın bir erkek için kendini değiştirme o kim lan bide ilk buluşmada diyor cürret bak sakın yapma yapma bırak çabuk eminim başkalarıyla konuşuyor başkasını bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAşık olmamış ki bu sana ya yol ver gitsin deli deli hareketlerine anlam bulmaya çalışma
01 Yorumla
4 ayYaptığı büyük bir ayıp ve terbiyesizlik ve ilk buluşmalarlardan gerçek yüzünü gösterdiği için şükr Edip ayrılman gerekiyor umarım ayrılmışsındır
01 Yorumla
Soran4 ayAyrıldım :)
- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayBu kadınların erkek seçimini anlamlandırmak mümkün değil
00 Yorumla Seni sevdiği için felan eleştirmiyor seni kendi istediği gibi yapmaya çalışıyor yol ver gitsin
10 YorumlaKardeşim
İlk buluşma diyorsun
İlk tanısma ilk kez görüşme diyorsun
Yalan atma ilk buluşmada böyle olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayben bu hatayi dün yaptim sevgilim fotoğraf ati 1 fotoğrafina ne kadar fukara cikmişsin dedim kiyamet kopru kız beni heryeden def eti zor bela bariştik ama sıcaği sicagi gonlünü aldim biliyordum bu işler zamanla olmaz
00 Yorumlaİlk buluşmada o soruda o masadan kalkman gerekirdi. Bunları konuşmak için ona fırsat vermişsin. Tabiki konuşur.
00 YorumlaBu kesinlikle sağlıklı bir ilişki değil normalde değil.
05 Yorumla
Soran4 ayBirlikte gittiğimiz kafedeki çalışan kadın dahi çok güzel olduğumu söyledi 2-3 kişi daha durdurup yanımda o varken çok güzelsin oha dedi
Kendimi on üzerinden on buluyordum iki gündür onlayım ve şu an 10 da 6 güzel buluyorum ağladım hatta :(- 4 ay
Kız ne ağlıyorsun saçmalama beee ay kendine gel ayy
- 4 ay
Bak sakın kendini üzme ben onun ne yapmaya çalıştığını biliyorum. Senin güzel olduğunu o da biliyor, ama senin özgüvenini düşürmeye çalışıyor ki ona bağımlı kal istiyor. ciddiyim hemen anladım bunu çünkü çok yakınım olan biride aynı şeyleri yaşıyor, ama o hala uyanamadı bence sen uyan ve sana böyle yapan biriyle kalma. hemcinsin olarak söylüyorum daha iyilerini bulursun.
Soran4 ayTeşekkür ederim ayrıldım :)
- 4 ay
Ohhh iyi yapmışsın, sevindim senin adına🤗
bunu diyen de kesin maymundan 2 dk sonra doğmuştur çitkin erkeklerin özgüven tavan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBen bunu sürekli yapıyorum ya, hem kocama hem erkek arkadaşlarıma tutamıyorum kendimi😆kabrio kemaliim göbekli keliiim, gencim güzelim ben seni üzerim dkdkdldld😆😆😆
00 Yorumla
4 ayBu seni sevmiyor resmen başkasına dönüştürmeye çalışıyor kaç ondan
00 Yorumla
4 ayEe ne duruyorsun ayrıl gitsin da belli her şey ortada
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih