Evlilik kriterlerim hep bunlar esmer de beğenirim ama çok nadir o da yakışıklı olması lazım her gece Allah'a dua ediyorum böyle tip karşıma çıksın bana aşık olsun evlensin falan beni çok sevsin diye :( çok seçici biriyim ya
3 ay
Evlilik kriterlerim hep bunlar esmer de beğenirim ama çok nadir o da yakışıklı olması lazım her gece Allah'a dua ediyorum böyle tip karşıma çıksın bana aşık olsun evlensin falan beni çok sevsin diye :( çok seçici biriyim ya
Ben şunu farkettim, 18-24 yaş aralığında kızlar sarışın mavi gözlü erkeklere çekiliyorlar, o yaştan sonra da siyaha dönüyorlar. Çok garip bir varlıksınız.
Yok ben hep sarışında kalırım ya
Güzel yürekli kızım 💕
Belli ki hep aynı tipe çekiliyorsun ve bu çok normal, herkesin kafasında bir “ideal” görüntü oluyor 😌 Ama unutma, dış görünüş ilk kıvılcım, asıl önemli olan karakter, sana nasıl davrandığı, güven, saygı, emek…
Duaların çok güzel, yeter ki sadece dış görünüşe değil, seni gerçekten seven, değer veren adama da kalbini aç. Evren bazen bizi şaşırtır, “hiç benim tipim değil” dediklerine en çok aşık oluruz 😉✨💫
Cevap
9Cevap
Tolga falan tanımıyorum ama burada benden bahsetmiş gibisin
Yaşın 30 ama
Hani lan kızlar karaktere bakıyordu
Ahahaga
p*rno kategorisi mi seçiyorsun elemana bak ahdhaha
😂😂😂😂 hadi abla inss bulursun
Komik olan nedir
Anca posterini asarsın odana
Fakirse bir boka yaramaz
Evet zaten benim duam kabul oldu ama meselği yoktu ama adam aynı kıvanç tatlıtuğ gibiydi ama köylüydü meselği yoktu ama çok yakışıklıydı ama duam kabul olmuştu ozman
Tip değil zengin olmak önemli para önemli
İkiside önemli
Para olunca zaten yakışıklı oluyorsun çok şey değil
Maksatın ne tipten kişisel bakım olarak mı yoksa yüz olarak mı farklı bakış açısıyla konuşuyorum hangisini dersen
Hepsi
Kişisel bakım olarak dersen insan hatası ama yüz olarak dersen sadece Allahın işi bilemem orada para daha önemli olur her türlü
Ayrıca sen niye anonim olarak bu soruyu soruyorsun eşitlik için senin de güzel olman lazım :D
Zaten güzelim
Anonim sormayaydın keşke her şey tiple de bitmiyor bu arada
Biliyorum zaten ger şey tip değiş de bana diyeceğine kendine de sende anonimsin
Ben soruya göre anonim oluyorum veya olmuyorum
Tamam bende öyleyim
Adın İrem mi kız senin?
Yok ne alaka
Benim tam zıttımı tarif ettin he
Sevgilin var mı
Kendin güzel misin bari
Evet çookk amine gülşeyi andırıyorum
İyi öyleyse umarım istediğin gibi biri bulur seni de
Yaa buldu zaten duam kabul oldu aynı kıvanç tatlıtuğa benziyordu boyu da bata uzundu ama köylüydü adam meselği yoktu ayrıldım
Ahlakına da dikkat et güzel olucak derken heba olma
Ahlakıda güzledi iyi birisiydi benide çok seviyordu ama işte fakirdi mesleği yoktu köylüydü ama çok yakışıklıydı aynı kıvanç tatlıtuğa benziyrodu duam da kabul olmuştu ama ozman her şeyin tip olmadığını anladım meslek de önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?