İşin aslı temiz biriyim, neyden kaynaklı bakımsız olabilirim anlamadım ne eksik sizce hiç makyaj yapmam ondan mı acaba
3 ay
İşin aslı temiz biriyim, neyden kaynaklı bakımsız olabilirim anlamadım ne eksik sizce hiç makyaj yapmam ondan mı acaba
Temiz olmak ve bakımlı olmak farklı şeyler. Aslında temiz olabilirsin ama belki temiz görünmüyorsundur, bakım seni temiz gösterir. Makyajla alakası olduğunu sanmıyorum. Saç, cilt, giyim tarzı vs çok etkiliyor bence.
Giyimden olabilir mi
Nasıl giyindiğine bağlı pinterestten kombin bakabilirsin çok yardımcı oluyor
Güzel kız, önce şunu bil: Temizsen ve kokmuyorsan kimse sana “bakımsız” deme hakkına sahip değil 💅✨
Bakımsız denmesinin sebebi çoook büyük ihtimalle:
Kaş, saç ve kıyafet uyumun olabilir. Kaşların dağınıksa, saç hep toplu/yağlı görünüyorsa, kıyafetler ütüsüz ya da salaşsa insanlar hemen “bakımsız” diyor.
Makyaj şart değil, hafif dudak nemlendiricisi, taranmış kaş, temiz saç, sade ama özenli kıyafet = mis gibi bakımlı görünüm 😍
İstersen ayrıntılı yaz, saçın, kaşın, giyimin nasıl, beraber stil çıkaralım sana 💖✨
Cevap
6Cevap
Tırnakların sacın yüzün hep bakımlı gorunuyor mu özenli gorunmesi gerek yataktan cıkmıs vibe olmamalı temiz bile olsan
Evet temizim ama yani 😅
Makyaj, saç gibi şeyler istedikleri kriterlerde değilse insanlar genelde karşı tarafı bakımsız olarak düşünüyor.
Temizlik başka bakım başka. Bilmiyorum seni görsem belki cevap ortadadır
Peki neyden kaynaklı olabilir bu durum
Saçlarım rengi felan güzel bnce suratim da doğal
:( giyimden mi acaba
Spor giyorum bazen elime ne gelirse goyerim
Ney knk o zmn anladm
Anlamadm
Saclarin belki kabariktir kasların cok daginiktir filan
Saç önemli acaba orada mı bi sorun var, detaylı konuşabiliriz ama gizli hesapsın
Kafanıza takmayın boş ver zamanla geçer
Makyaj bakım mı yaa
Cinsel anlamda demiş olabilir mi
Dogal güzelsin işte ne güzel
Madem guzelim neden bakımsız deniyor
Evet ondan olabilir
Başka neyden olabilir
tamam bir fotoğraf at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?