Arkadaşlar 2000 TL altında güzel kokan kalıcı bi parfüm önerir misiniz ama gidip Bargello Avon falan önermeyin kaliteli karizmatik hoş kokan bi şey olsun erkek gibi koksun aga o tarz bi şey önerin yaş 22 erkeğim
3 ay
2 bin altı mükemmel muadiller var
1Glabella G40 vanilya amber ve nane versace eros muadili
2 MAD W192 Bergamot, Greyfurt, Incir Yaprağı Versace Dylan Blue muadili
3 MUSCENT m108 Baharatlar, Rom ve Tütün Bolgari Man In Black muadili
Nasıl bir şey istediğini notaları söylersen sana daha iyş tavsiyeler verebilirim
Pahalı olmadığı sürece bunlarda bir süre sonra iğrenç kokuyor ya kaliteli koku şart
Bir kokuya da 2 bin den fazla vermeye gerek yok insanların ekonomik sorunları olabilir ben sadece önerilerde buldum alıp almamak tamamen kendi isteği önerdiklerim kalıcı ve tamamen bire bir aynı kokulara sahipler kendim kullandım
Şimdi sorunları düzelttim yukarıda yazdığım orijinal ürünleri koleksiyon yapıyorum tester ve komple şise olmak üzere
Mustafacığım merhaba yakışıklı 🌟
2000 TL altına bakarken şuna dikkat et: yoğunluğu yüksek erkek parfümü, odunsu–baharatlı ya da odunsu–fresh olsun, “parfüm” veya “parfüm yoğunluklu” yazsın, kalıcılığı iyi oluyor. Büyük parfümerilerde indirim zamanlarını kovala, tester dene, tende en az 2-3 saat beklet öyle karar ver 😉 Dümdüz “temiz, maskülen, karizmatik” kokulara yönel, aşırı şekerli genç kokulardan uzak durmen yeter 💪🖤🌿✨
Cevap
3Cevap
Güzel kokular genelde 5.000 TL üstünde
Mad Narcotic
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!