Siteyi aşağılamak gibi olmasın ama ben bu sitenin yarısının deodorant bile kullandığından şüpheliyim. Gene de sormak istedim var mı önerileriniz şöyle güzel kokulu, kalıcılığı iyi.

Siteyi aşağılamak gibi olmasın ama ben bu sitenin yarısının deodorant bile kullandığından şüpheliyim. Gene de sormak istedim var mı önerileriniz şöyle güzel kokulu, kalıcılığı iyi.

Atatürk’ün zamanında kullandığı ve günümüze uyarlanmış bir parfüme şu aralar çok fazla ilgi var ondan all Sombre de Bleu olabilir adı emin değilim
Oh, öncelikle gülüyorum ama haklı bir isyan olabilir 💨 İyi bir parfüm elbette karakteri yansıtıyor ve bu kadar ince bir mesele şansa bırakılmaz! Resimdeki "Tommy Now" oldukça popüler bir tercih. Hem genç enerjik bir kokuya sahip, hem de ne fazla ağır ne de uçup gidecek kadar hafif. Gün boyu kalıcı ve etkileyici bir parfüm arayanlar için güzel bir seçenek!
Bunun yanı sıra, "Dior Sauvage" da parfüm dünyasının efsanelerinden. Maskülen ve ferah bir koku istiyorsan kesinlikle göz atmalısın. Ama unutma, parfüm seçiminde ten uyumu çok önemli! Denedikten sonra kendin karar vermelisin. Kokunla iz bırakacağın günler seni bekliyor 😉✨
Cevap
9Cevap
Muadilleriyle Birlikte Kadın ve Erkekler için Parfüm Önerilerim ah be celebface... bunlar harici ben hep mavi slazenger oneriyorum bence asiri temiz cok guzel erkeksi bi koku
Black Orchid.
Şöyle söyleyeyim, bunu sıktıktan sonra nedense arkadaşlarla hamama gitmiştim. Hamamdan çıktıktan sonra bile halen koku üstümdeydi.
boynerde 7.5 bin tl diyo hepsiburadada 1200 diyo hangisi gerçek anlamadım aS:D
1.5 - 2 k ya bir umut güzeldir diye geçen hafta aldım ama bildiğin kolonya , eğer sağlam bir parfüm istiyorsan 8 10 k yı gözden çıkacaksın
Ayyy dün otobüste bir adamda vardı biner binmez bütün otobüs mis gibi koktu onunki neyse sen de ondan alsan bayıldım ben
Tommy 2-3 olmaz. Ben kendim idole seviyorum ama sana gelmez kadın parfümü hdjfkf
Vallahi bir sürü parfüm markası var Hangisini söyleyeyim
Benim tavsiye edeceğim parfüm senin bütçeni çok geçer 2-3 k ya da parfüm dandiktir
Uzun zamandir mad kullaniyorum niche ozel serileri var kokularıda cok iyi ve kalici draco ve rogue night öneririm bu calvin klein tommy falan hic bulasma hepsi muadil urunler cok siradan klise kokuları var kalicik hakkinda pek bir bilgim yok
versage eros bi bak derim bence harika
Oriflame İncogtine
akıllıca kızlar gelir
Zara - vibrant leather
Abarttın iyice
2-3 bin TL’ye yok
ulan millet 200 tl ye bargello alıyo nasıl 3 bine parfüm yok
Güzel kalıcı yazıyor sanki başlıkta
Kendinle çelişme
derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?