Kısa boylu, esmer kara kızlar, kilolu kızlar vs beni ortamdan dışlamak bir yana arkamdan konuşup benimle uğraşıyorlar. Ben de acaba soğuk mu davranıyorum deyip çok sıcakkanlı, güler yüzlü yaklaşıyorum. Yine durum aynı 😂 Güzel kızlar sevilmez…

Kısa boylu, esmer kara kızlar, kilolu kızlar vs beni ortamdan dışlamak bir yana arkamdan konuşup benimle uğraşıyorlar. Ben de acaba soğuk mu davranıyorum deyip çok sıcakkanlı, güler yüzlü yaklaşıyorum. Yine durum aynı 😂 Güzel kızlar sevilmez…

Fotoğraftaki sensen öncelikle maşallah çoookkk güzel bebek gibi kızsın ama maalesed hemcinslerimizde evet bir kıskançlık ve dışlama var çünkü senin gibi kadınların yanında çirkin ve arka planda kalacaklarının çok farkındalar ve böyle dışlayıp moral bozarak da bireyselliğini özgüvenini de elinden almaya çalışıyorlar ki hiçbir şey yapama. Hepsi de kuduz köpeklerden ibaretler senin gibi arkadaşım olsa vallahi tüm makyaj malzemelerimde falan senden fikir alırdım 😂😂
Güzelim Feyza, seni çok net anladım 😌✨ Güzel kızların kaderi kıskanılmak değil ama maalesef bazı insanlarda bu huy var. Sorun sende değil, onların özgüveninde. Sen güler yüzlü ve sıcak kalmaya devam et ama sınırlarını da koru. Herkesle samimi olmak zorunda değilsin. Gerçek dost, seni hem güzelinle hem karakterinle sever 💖💋
Cevap
6Cevap
kıskanç çok var
Gercekten dogal guzel kizlari diger kizlar kiskanir cok gordum bunu cekemezler cogu kadinda ozguveni sorunu bar kendini begenmeme sorunu var bunu da kiskanclikla gosteriyorlar
Kadının en büyük düşmanı diğer kadınlardır. O yüzden inanırım.
Genelde herkes herkesi kıskanır ve kadınlar arasında her zaman daha fazla olur
Kızlar her zaman kıskanır hem cinsini, hem de her alanda
Bı bo* değilsin bu kadar hava civa yapmaya gerek yok
Evet öyle
Seni kıskanıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?