Merhaba beni üzen bir konuyla buradayım biraz fazla kilom var ama sağlık problemlerinden dolayı veremiyorum denemediğim şey yapmadığım şey kalmadı son çare mide ameliyatı düşünmeye bile başladım. Eğitimli her konuda kendini geliştirmeye çalışan biriyim. Fedakarlık vs her şeyi de yaparım güzel severim insanı ama sorun şu ki kilolu olduğum için sevilmiyorum. Kilolu kızlar sevilmeyi hak etmiyor mu, layık değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşk pazarında rekabet çok varken görsellik son derece önem kazanır. Kusursuz denilecek kadar güzel olanlar bile, kendilerini daha da güzelleştirmek için uğraşıp durur, detaylara önem verirler. Yani maalesef gönlünce biriyle mutlu bir ilişki yaşamak kolay değil. Hele ki evlilik amaçlı ciddi bir ilişki, sevgili olmaktan çok daha zordur.
Yerinde olsam birkaç yıl için aşk konusunu arka plana atar, fiziksel görünüş ve özgüvenimi geliştirmeye yatırım yaparım. Bunun için yeterli maddiyat ve doğru seçimler öne çıkar. Zayıflama, estetik dokunuşlar, spor, sosyalleşme, sağlıklı beslenme.. vs
Doğru şeyleri birkaç yıl boyunca istikrarlı şekilde yaparsan, sonuçlar seni bile şaşırtabilir. Aşk pazarında ciddi bir avantaj kazanır, hatta bugün beğendiklerini, o zaman beğenmeyebilirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 aySeni kınamak için söylemiyorum yanlış anlama. "Denemediim şey kalmadı" demekle bitmiyor neyi denedin? denediğin şeyi nasıl denedin? Sağlık problemin olabili doğrudur doktor tarafından bir tedavi uygulandı mı? Şimdi mide ameliyatı dediğine göre büyük ihtimalle bu iş ameliyatsız hallolabilecek bir şey bir noktaya kadar. (estetik kısmını bilemem). Ama genellikle sağlık sorunu olanlar hariç kilolu insanlar azim yok hedef yok ve bunu sevgiyle bağdaştırıp ya bizide kimse sevmiyor diyorlar.
Bu işin sevgiyle alakası yok. Bu tamamen insanın dış görünüş kriterlerine bağlı bir durum elbette seni kilolu halinle sevende çıkabilir. Peki böyle bir seven çıktıığında kilodan kurtulmaktan vaz mı geçeceksiniz?
21 Yorumla
4 ayYaz bana bunu harbi konuşalım kilolular sevilmez mi sevilir az bakım gaborta yapılana kadar sabredilir çok aşırı kilolu ise kolestrol yapar onu da zorla kosturtacan yavaş yavaş kilo verecek sağlığı için yavru ceylan huyu suyu iyiyse her türlü yenir sevilir sonuçta asgari ücret belli sizde çıtayı düşüreceksiniz ki etrafa kraliceyim gözüyle bakmayinca sevgiyle aşkla birisi mutlaka bakar yalnız değişen ve hasar kayıtlılar biraz sıkıntılı gördüğüm kimse o yükün altına kolay kolay girmez gibi erkekte de kızda da
08 Yorumla
Soran4 ayYazdıklarını yarı yarıya anladım😅
Soran4 ayAsgari ücret ne alaka
- 4 ay
Asgari ücret bir ülkenin gelir düzeyi alakası refahı olmayan ülkede KitKat aklar değerlidir. Degerlisin ama altın değilsin 🤗😉
- 4 ay
Sor bana anlamadığını yerleri
- 4 ay
Yaş kaç şişman ve sevimli çikolata hanım
- 4 ay
Bende de az göbek var salla ya sen mutluysan sıkıntı yok ama fitness şart
Soran4 ay26.
- 4 ay
Oo sen tam yaşındasın rahat ol güven kendine yaa insan her zaman bal yemez kısacası bazen acılı yer bazen de tatsız yemek yer istediğin zaman buradayım hangi ildesiniz boy kilo kaç merak ettim istersen yazabilirsin
Kendini yıpratman doğru değil, bazı kişiler gördüm sağlık sorunu olmamasına rağmen boğaz, nefsinin düşkününe yenik düşüyor. Spor yapıp kilo vermeleri mümkün iken boğazını doyurmanın ardından ben niye bu kadar kilolu oldum? Diye şikayetçi oluyorlar.
Kiloyu da dert etme, mümkünse akşam 19:00'da yemeyi kesmen, su hafif yiyeceklerle gününü kapat. Sabah 9-10 gibi hafif kahvaltı yaparak günü ağır yemeklerden uzak tıtabilirsin. Yağlı, gluten, şeker gibi şeyleri kesmen gerek. Rabb'im şifanı ihsan etsin.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel yüreklim 💖
Kesinlikle, kilolu kızlar değil, sevgiyi dış görünüşe indirgeyen insanlar sevgiyi hak etmiyor. Senin değerin tartıyla ölçülmez, karakterinle, kalbinle, emeklerinle ölçülür. 💫
Sırf kilo yüzünden sevilmemek “normal” değil, maalesef toplumun toksik bakışı. Bu onların eksikliği. Sen kendini cezalandırma, bedenine düşman olma. Sağlığın için ne yapacaksan, sadece kendin için yap, sevilebilmek için değil.
Unutma, doğru insan senin gülüşüne, zekâna, emeğine, ruhuna aşık olur… Bedenin sadece ambalaj aşkım. 🌸💋✨20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
91Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48b cevap paylaştı.
u 4 ayçirkin ve fakir erkek de sevilmiyor işte. hayat böyle.
80 Yorumla
4 ayCok kiloluysan biraz normal.
Bak simdi biraz dobra olacagim ama ben pek tipe bakan biri degilim erkekte veya kizda dostluk veya sevgili iliskilerimde lakin insan tipe bakmasa bile fit olup olmamasina bakabiliyor. Bu yuzden bircok erkegin kriteri buna uymayabilir. Yani hani insan bazen cok genel asiri baya bir insan surusunu kapsayacak kriterler koyar atiyorum ben diyorum ki kivircik sacli erkekler bana bebeksi geliyor minno sgeliyor erkeksi bulamiyorum, o yuzden sevmiyorum. Bu ozellikle baya bir kisiyi elemis oluyorum. Kilo da cogu insanda boyle bir kriter yoksa emin ol takilmayan da insan vardor denk gelmedigin icin oyle hissediyorsun insanlar sevilmeyi hak edip etmedigine bakmiyor yani
Soyle yapsa hosuna gider mi mesela senin kilonu biraz kafaya taksa cok da begenemese ama seni cok sevdigi icin bu ozelligin onu birazcik itse dahi sohbet basladigi andan itibaren surekli senle konusmak icin kendini zorlasa10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 629 cevap paylaştı.
4 aySeven illa ki vardır ki tanıştığım çoğu erkek balık etli kadınları seviyor, hatta zayıf kızları zorbalayan bile gördüm. Bende de eskiden pcos vardı doktorlar kilo veremezsin diyordu ama sonda soğan kürü ve aslan pençesi çayı içtim 4 ay düzenli olarak. Sonra da kistlerden eser kalmadı. Bu tarifi İbrahim Saraçoğlu'nda gördüm. Bu gibi alternatif yolları araştır derim, bir çok rahatsızlıktan ilaç sayesinde kurtulmadım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayMerhaba.
Öncelikle nasıl ki beş parmağın beşi bir değilse İnsanlarda her biri ayrı bir dünyadır. Kadını erkeğide yok bazısı balıketli bazısı kilolu bazısı ise fit veya zayıf sever. Bu konuda yapacak bir şey yok sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. Genel olarak kilolu hatun sevmeyiz ama tüm mesele fiziksel değil bazı erkekler huyuna suyuna daha çok değer verebilir. Bu noktada seni olduğun gibi sevecek değer verecek birini bulman ve ona şans vermen gerekiyor.
Not 1,80 boyunda 75 kilo fit bir erkek olarak boyu max 170 kilosu 60 olan güzel huylu hatun tercih ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKimler sevgin? Onu da söyleseydin ya? Ailen mi kız çevren mi karşı cins mi? Erkeklerin sevebiliceği tek kadın yatakta erkeğini doyuran dışarda dengeli bir kadınsan. Paranın nasıl kazanıldığını idrak edip gerekli şeylere harcıyan kadını erkek her gece gögüsünde yatırır en önemlisi özel hissediceği şeyler yapar. supriz tatiller günü birlik kaçamak pilanları hediyeler ya da düşünülerek yapılmış supriz pilanlar gibi... Kadın erkeği düşündüğü kadar erkek 2x katı vermek ister bu sefer. sevgisini ve saygısını sunar. yatak işlerini cehenneme çeviren kadınla erkek uğraşmaz. Ne hali varsa görsün bana benim anladığım tarzdan ilgi vermiyorsa ben niye uraşıyım
00 Yorumla
4 ayBu soruyu sormak bile çok cesur, anlıyorum. Sevilmek için herhangi bir kilo, beden veya görünş şartı yok, herkes sevilmeye layık. Senin değerinki kiloyla değil, niyetin, sabrın ve içindeki ışımla ilgili. Mide ameliyatı gibi ciddi bir karar için mutlaka bir doktor ve psikologla detaylı konuşmanı öneririm, sağlık hem fiziksel hem duygusal boyutta önemli.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aySeni en iyi kendi kilolu olan anlar al iste ben 😭 38 yaşındayım 95 kiloyum boyum sadece 1,50 şeker hastalığım bile var çocuğum olmuyor benim ameliyat olcak cesaretim yok
mesela asla kıyafet alamıyorum mağazadan çoğunlukla sipariş veriyorum
kendimi sevmiyorum gerçi benim psikolojim de bozuk
sen daha genceciksin hiç kimse için değil elalem ne der sever mi sevmez mi diye değil kendin için ver başarırsın ve başardıkça kendinle gurur duyarsın
10 Yorumla
4 ayDeğer görmek ve sevilmek bir kilo sınırına veya fiziksel kalıba bağlı değildir; her insan doğuştan bu hakka sahiptir. Dış görünüş bazen 'ilk izlenim' için bir kriter gibi görünse de, kalıcı bir bağ her zaman karakter, zekâ ve karşılıklı uyum üzerine kurulur. Kendini sadece rakamlarla tanımlama; seni olduğun gibi görecek ve değerini bilecek kişiler mutlaka karşınıza çıkacaktır.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Hak eder abi yaa kilolu zayıf vs değil ruh eşini veya sevgilisini bulan ya da yakın arkasını bulan kadın sevgiyi hisseder çok yakından fizikten bağımsız bir şey bu. Umarım hayal kırıklığına uğramadan sevilir ve seversiniz alma verme dengesini oluşturun her zaman
00 Yorumla
4 ayBiri kilolu diye sevilmeyi hak etmiyor argümanı çok saçma. Ancak insanlarda kriterler olur doğal olarak. Mesela çok kısa bir erkek de kadınlar tarafından pek sevilmeyebilir. Önemli olan her halinle seni sevecek birini bulmak. Bundan da önemlisi, fazla kiloların sağlığına zarar veriyor mu. Eğer günlük yaşamında kendine bakış açını da olumsuz etkiliyorsa bence bir diyetisyen ya da doktordan yardım almalısın.
00 YorumlaBak. Sevilmenin kiloyla ya da fiziksel hiçbir şeyle alakası yok. Eğer bir kişi seni sevmek istiyorsa senin kusurlarınla sever zaten. Zayıf kızların yanında olan erkeklerin çoğu onları sevdikleri için değil beğendikleri için yanında oluyor. Sevmek her zaman dış görünüş değildir. Tabi bu sadece erkekler için de geçerli değil. Kızlar da dış görünüşe bakarak birisiyle birlikte oluyor. Bence bu yanlış. Sen birinin içinin güzdlliğiyle onu sevebilirsin. Kilosuyla, boyuyla vb. Her şeyin mükemmel olmasını beklememeliyiz.
00 Yorumla
4 ayYazacaklarımla seni üzmek istemem zaten konu sadece seninlede alakalı değil ama nasılki kadınlar beğenmedikleri erkeklere yüz vermiyor tüpüm değil diyolar erkeklerinde bence buna hakkı var (kafayı cinsellikle bozanlar hariç) en azından ben kendi adıma öyle yapıyorum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 513 cevap paylaştı. Tabi ki hak ediyor, kilolu kızlar da sevilmeli ve sevilebilir. Ancak sıcak kanlı, cana yakın, tatlı dilli ve pozitif olmalı. Sevgi aşk etkilenme hissetme sadece fiziksel çekimle olmaz. Ancak özgüven ve kişisel bakım çok önemli. Kilolu kızlar da sempatik ve bakımlı olabilir. Benim çok sevdiğim kilolu kız arkadaşım var. Neden olmadın ki.
00 YorumlaKşlolu kız sevilmez diye bi kaide yok sana bunu kşm lanse ettiyse gitsin aynaya baksın ayrıca bazı istisnalar var onlarda şu bazı kilolu olan kızların kaprisi çekilmez seviyelerde o yüzden belkide görünmüyorsun yani aynı potaya koyuluyorsun gibi düşün ancak sana öyle yansıtan birini zaten hiç olarak gör
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı. Sevgi sadece fiziksel çekimle ilgili değil ama hiç önem arz etmiyor da diyemeyiz. En başta kişinin özgüvenini, kendine saygısını azaltabilir. Saglik ve estetik olmalı hayatımızda 0 beden olmak zorunda değil hiç bir kadın ama aynaya bakınca insan mutlu olmalı az da olsa..
00 YorumlaYanlış anlaşılmak istemem lakin seneler önce kilolu hanımla sevgiliydim ve birlikte olduk ve ben o güne kadar böyle muhteşem bir şey yaşamamıştım cidden. Sonra bazı konularda anlaşamadık ve ayrıldık. O günden sonra dedim hep keşke yine öyle birine denk gelsem. Bence zamana bırak ve doğru kişi denk gelecektir
00 Yorumla
4 ayBen de öyleyim. Dışarıdan herkes boğazını tut der ama ailem, arkadaşlarım bilir bir şey yemediğimi doğru dürüst. Şekeri, tatlıyı, ekmeği keseli yıllar oldu. Dışarıdan görenler yeme diyorlar ama hepsinden az yiyorum, hepsinden de az kalorili yiyorum. Kadınların hormonları erkekler kadar dengeli düzenli değil. O yüzden kendileri gibi sanıyorlar bizi.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySen bile kendin gibi kilolu erkeği sevmiyorsun ama sürekli mağdur edebiyatı yaparak egonu kamufle ediyorsun günümüz insanlarının sorunu da bu hep en iyisini hakettiğini düşünmek en mükemmeline sahip olma arzusu hiç kendine "ben neye sahibim" acaba diye sordun mu mesela
11 Yorumla- 4 ay
Sorusunda zayıf erkek istediğini yazmamış öyle bir ima da yok ama bazı erkekler neden öyle anladı acaba?
Sevilmeyi haketmek olarak düşünme bunu sen çok değerlisin ☺️
Fakat erkekler başta görsel etkilenme var o yüzden ilk bakışta etkilenmeye bilir kimse ama güzel bir sohbetin keyifli bir hayatın varsa çevrende illaki seni beğenen birisi olur kendine güveni kaybetme neşen bol olsun
00 YorumlaHer insanın sevmeye sevilmeye ihtiyacı vardır ister kilolu ister zayıf
30 YorumlaOlur mu öyle şey kilo sevilmek ya da sevilmemenin bir ölçütü olamaz olmamalı ama kilolu olmak ta bireyin sağlığı açısından pek yararlı bir olay değil o da bir gerçek bircok hastalığın başı mümkünse vermeli hem vücudu hem. kendini rahatlatmali
00 YorumlaYo sevilmeye hak edionuz sadece mide ameliyatı olma eminim bisiyi yanlis yapiondur o yuzden zayiflamiyondur onemli olan caban, mide ameliyatı hayatini mahveder, birde ustune yakisani giyiyosan severler endise etme
00 Yorumla
4 ayGüzellik algısının zayıflıkla paralel olduğu bir gerçek. Dolayısıyla beklentilerinizi ona göre şekillendirin. Morbid obezseniz eğer kendinizi kandırmaktan vazgeçmeniz gerekiyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 562 cevap paylaştı.
4 aySevilmeyi tabi ki hak eder ama gerçekçi olalım çok kiloluysan zor olur
10 Yorumla yani bence etli balık etinde kadınlar daha bile çekici fakat sağlıksız hissettirecek kadar kilo özellikle kendisine dikkat eden insanlara batabilir. Bazı insanları da çekmez yani çekmek zorunda değil fakat seveni de var aslında ya kişisine göre değişir bazen birinin görsel zevkine uymana engel olabilir belki ama tamamen öznel bence kişisine göre değişir cevabı
10 Yorumla
4 ayBence burada mesele daha cok kilolu olmasindan ziyade karsilastigi erkegin ne tip bir bakis acisi oldugu cok bilinmeyenli bir denklem gibi birsey bu isin sexuel tarafinda bu durumun fetisisistleri bile var ama sevmek sevilmek zaten bulundugumuz bedenlerin otesinde birsey degil mi bir cok feministin cevaplayamayacagi o paradoksu soruyorum cok guzel veya cok cirkin buldugumuz bir insani gercekte seviyor olma ihtimalimiz varmidir
00 Yorumla
4 ayMuhtemelen benden gençsindir, Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Gerçekten istersen ve şartlarında el verirse gerekenleri yaparsan zayıflarsın.
Zayıflamak için aşırı bir çaba gösteremeyeceksen o zaman karşı taraftan da ona göre adımlar beklemelisin. Üzülme ama kilosu olan bir erkek de kilosu olan bir kadınla ancak yakışır. Sen hem kilo vermeyeyim hemde karşı taraf zayıf olsun istersen o mantıklı olmaz maalesef.
İki tarafta birbirine denk olmalı. Hem fiziki hemde kültürel bakımından...00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayBazı insanların beyni yok mesela ama sevilme hakkını kendilerinde görüyorlar, o yüzden kilonun sevmek ve sevilmek ile alakası yok. İnsanlar ne oldum değil ne olacağım diye de düşünmeli bu hayatta.
00 Yorumla 170 boya 110 kilo öyle çok aşırı olduğunu sanmıyorum tamam biraz fazlan var ama öyle çok aşırı olduğunu da düşünmüyorum ayrıca kilolu kızlar daha güzel daha tatlı bence 🥰
00 Yorumladeğil, üzgünüm kardeşim ama dış görünüş özellikle kadınlar da önemli bir şey, ruhlar aleminde yaşamıyoruz dışını beğenmediğinin içini napsın adam?
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 899 cevap paylaştı. hakkediyor. seviyorsam beraber vücudumuzu şekillendiririz. ben de bu işe öyle çok iyi vücutla başlamadım. hala da uğraşıyorum. bence ozempic düşün derim.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 844 cevap paylaştı.
4 ayKilolu kızlar her şeyin en güzelini hak ediyor ama bunu herkes vermez işte , ameliyat olma eğer aşırı kilolu değilsen seni mutlu edecek her halinle seven birini bulmalısın
00 Yorumla İlişkiler başlamadan ilk filtrelenen şey fizik oluyor. Hem kadınlar hem erkekler için. Bunun etkisi var Kilolu olsan da seven kişi çıkar bence, kendine haksızlık etme.
01 Yorumla- 4 ay
Ben severim cidden soyluyorum asla bir kadini kilosuyla fiziğiyle yargilaamam
Hak ediyor tabiki ama kişiden kişiye değişir nasilki kilolu erkeklerin hepsi sevilmiyorrsa ama sevenide çok
10 Yorumla
4 ayKilolu seven de var. Ama ben onlardan değilim. Balık etli olabilir, dolgun olabilir ama obez biri beğenimin dışındadır.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 4 ayEşimle tanıştığımda hayatımın en kilolu dönemindeydim. Bence evet biraz etkilese de kilolular sevilmez diye bir koşul yok
00 Yorumla Bence kilolu kızlar daha seksi ve daha çekiici oluyor... Benim düşüncem... Sevilmeyi her kes hakkediyor...
00 YorumlaBaşkası değil de kendi sağlığın ve iyiliğin için kilo vermen gerekiyor başkalarını boş ver yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayGüzelim üzülme ve sakın ameliyat olma; çok riskli ve hayatını kaybetme ihtimalin bile var. Daha sağlıklı yollar bulabilirsin. Eminim ki denemişsindir ama yine de çözüm ameliyat ya da riskli ilaçlar olmamalı.
00 Yorumla
4 aySağlık probleminden dolayı kendini yıpratman doğru değil daha da yıpratırsın. Geçmişler olsun diliyorum.🌸
06 Yorumla- 4 ay
@Kauren Geldi kafasını yediğim şebek, hee yaşıyorum yakışıklı napıyon
- 4 ay
@Kauren çoook yakışıklısınnn ama şebek olduğunu değiştirmiyoorrr😂😂
- 4 ay
@Kauren Sende gaddarsın mesajlarıma bakmıyorsunnn
4 aygünaydın güzel sabahlar:)
neşe tatlı günler :)bence güzel düşün zamanı bekle her şey olur gönlünce
00 Yorumla
4 ayNasibindeki kişi sevecektir. Ama kimseyi dış görünüşüne göre seçip, yargılamadım şükür bu zamana kadar
00 Yorumla
4 ayKim ne yapsın kendine saygı duymayanı. Şişmanlar kokarlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySosyal medyada erkekler kilolu kadın güzeldir şöyledir böyledir derler nedense ama iş gerçek hayata gelince hiç de öyle olmuyor.
Bence kilolu insanlarda hak ediyor sevmeyi sevilmeyi.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
4 ayHer kadın çok güzeldir hâlbuki görmeyi bilmeyenler düşünsün
11 Yorumla- 4 ay
güzellik içten gelmez mi
- Güzellik & Bakım konusunda 426 cevap paylaştı.
4 ayNormal ama o onların kötülüğünden kaynaklı senden kaynaklı değil. Sil gitsin boş ver
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı.
4 ayKilolu seven arkadaşlarım surekli oldu bence yanlış düşünülüyor bu konuda
00 Yorumla
4 ayNe anlar onlar bacım yaşasın bizz boş ver biz kendimizi sevelim onlarda cılız sevsinn 🥲🤷🏼♀️😅
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 701 cevap paylaştı. Dış görünüş önemli maalesef kim ne derse desin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 414 cevap paylaştı.
4 ayHer insan sevilmeyi hak eder ama kendini kontrol edemeyen den herkes uzak durur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBenimle ayni düşünen biri bende oyle düşünüyordum benimde saglik sorunum vardı ve kilo alıyordum aldim da sonra biriyle tanıştım bana cenneti yasatti ve ben baştan soyledim saglik sorunlarımın sebebiyle biraz kilom var eger sorun edeceksen hic baslamayalim o bana şey dedi seni her halinle seviyorum yani mesele insanın kilolu ya da zayıf olması değil karşıdakinin karakteri ben boyle dusunuyorum adam olan oyle kabul eder ki kendini kimse icin değiştirmek zorunda degilsin
00 Yorumla
4 ayKilo hos birsey degil tabiki ama kilolu birileri ile sansini denemeyi dusundun mu
00 YorumlaAksine kilolu kizlar daha guzel ama fazla kilo olamamak şartı ile obez turu
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Bu düşünceyi at kafandan öyle şey olur mu ula sevilen olmaz mı çok var
00 Yorumla
4 ayYok beee kiloya takılmayan çok kişi var, özellikle kilo seven de var doğru kişi bulur seni
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı.
4 ayKilolu olduğun için sevilmediğini nerden biliyorsun?
00 Yorumla Kardeşim nefes alsın yeter diyen bi toplumda sevilmemen imknsız sen kriterlerini gözden geçir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aymaalesef değiliz. Çok Kilolu erkeği beğenmediğim gbi, bnei beğenmemelerini de normal karşılıyorum.
Umarım sağlığıma kavuşurum... Herkes istediği bedende olsun
00 Yorumla
4 ayGünümüz dünyasında maalesef işler böyle yürüyor güzelim
00 Yorumla
4 ayÖnemli olan karakter dürüstlük kimse kusursuz değil kilo neden sorun olsun adam olan için
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kilolu kızlar sevilmeyi hak etmiyor mu, sırf kilo yüzünden sevilmemek normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım