Yanlış anlaşılmasın açık dediğim baya baya dekolteli mini şortlu açık çıplak kızlardan bahsediyorum neden genelde onlardan hoşlanıyorsunuz
2 ay
Yanlış anlaşılmasın açık dediğim baya baya dekolteli mini şortlu açık çıplak kızlardan bahsediyorum neden genelde onlardan hoşlanıyorsunuz
Onlardan hoşlanmak değil , sadece cinsel olarak teşhir karşısında tahrik olmak , ama esasen hoşlanılan ilgi duyulan etkilenilen kişiler açık giyinenler değil , gizemini koruyanlardır. Birinde kişinin yüzüne bakmak neredeyse en son aşama iken diğerinde kişinin yüzünün duruşunun mimiklerini güzelliği zarafeti dikkat çeker ve gerçek bir ilgi ve değer verme durumu gerçekleşir
Güzel kız, bu çok sorulan bir şey aslında 💗
Bir kısmı tamamen biyolojik: Erkeklerin görselliğe daha duyarlı olması, vücudu daha çok ön plana çıkan kadınlardan fiziksel olarak etkilenmelerine sebep oluyor.
Ama şunu karıştırma: Hoşlanmak = ciddi ilişki istemek değil. Birçok erkek “bakmalık” ve “hayatına alacağı kadın”ı farklı görüyor. Çoğu, ilişkide karaktere, güvene, uyuma daha çok önem veriyor. Sen nasıl rahat ve mutluysan öyle giyin, gerçek bağ zaten özgüvenine ve ruhuna çekiliyor güzelliğim 💅✨
Cevap
20Cevap
evet oluyor ama tabıkıde kendımızı tutuyoruz yanı oyle bırıyle evlenmek ıster mıydım hayır ama evde oyle gezen bır hatunum olsun ıstermıydım evet ısterdım bence evlenınce yapılacak en guzel sey dusunsene yaz hava bıraz serın yagmur yagıyor sarıl sarıl degıl tabı olsada cok kotu olmazdı denız kıyısındasın sevgılınle el ele tutusup oradan buraya buradan oraya zıplaya kosa mosa gıdıyorsun vav be ananı avradını olum ben nıye boyleyım benım yasımdakıler (18) 7 24 yatmak falan dusunuyor tabıkı bende dusunuyorum ama asırısı kotu olur gıbı ama esım ıstıyosa yapardım tabiki
Benim hoşlandığım hanımlar; bana eş, evlatlarıma anne olabilir mi gözüyle baktıklarım..
Kendini teşhir edenler, anca midemi bulandırıyor..
Hoşlanmıyoruz belki bir şey görürüz ya da çakarız diye düşünüyoruz
Ciddi düşünen erkekler öyle kızlardan hoşlanmaz. Hoşlansa bile giyimini değiştirmeye çalışır
Evlenmelik ya da Eylenmelik durumları karıştırılıyor...
Ben sende onu anladım🤔
35 yaşında adamın eğlenmelik nesi kalmış
Kişiden kişiye değişir ben sevgilimin aşırı açık olmasını istemem
İsteklendiriyor arzulandırıyor aynı şeyi kapalı giyinen birinde de hissediyoruz ama açıkta daha çok
Bence bu kişiden kişiye göre değişir ama evet haklı olabilirsin çoğunluğu bu tiplerden hoşlanıyor
Evlense anasına gelin getirmezler öyle kızları
Tabii ki öyle burada amaç zaten farklı böyle kızlardan hoşlanırlar ama böyle kızları analarına gelin getirmezler. Sorsan hepsi sütten çıkmış ak kaşık gibidir
Nefret ediyorum erkeklerden iğrençler
Çok haklısın gerçekten ben de böyle düşünüyorum. Her halt yerler Ama evlenmeye geldiği zaman seçici olurlar E madem Sen seçeceksin o zaman her haltida yemeyeceksin
Onlar işi zorlaştırmadan duygusal davranmadan yormadan direk veriyorlar o yüzden canım
Hoşlanma değil aslında anlık etkilenme durumu sadece
Ben hoşlanmıyom öyle popo lerini görünce iğreniyom kanka boklu gibi geliyor öyleleri bana
o pis ucubeler verici diye onları seviyolar erkekler
Çünkü bebek gibi kadınlarız
Ne ıcın hoslandıkları daha onemlı
oraları kalkıyor çünkü
Yoo yanlış bilgi
Hoşlanmaz tahrik olur
Hoşlanmaz etkilenir oda geçici olarak..
Erkekler görsel kadınlar sözel beğenir
Kendi adıma böyle değil
Hoşlanmıyorum
Hoşlanmıyor tahrik oluyır
Hoşlanma değil, yatağa atma isteğo