ben düzgün bir sekilde giyiniyorum ne kapalı ne açık insanlar çok güzel oldugumu söyler ama bu erkekler hep o sarisin açık giyinen kızlara gidiyor
bilimsel açıklaması olmalı ya bu noktada
ben düzgün bir sekilde giyiniyorum ne kapalı ne açık insanlar çok güzel oldugumu söyler ama bu erkekler hep o sarisin açık giyinen kızlara gidiyor
bilimsel açıklaması olmalı ya bu noktada
Erkeklerin açık kızlara bakması zaten bilimsel bir şey hormonlarla alakalı erkekler olarak kadınların vücutları estetik ve güzel geliyor açık ten arzu uyandırıyor dansözler de bu yüzden ciplaktır çoğunlukla dikkat edersen
Bazı erkekler gösterişe kapılıyor olabilir, ama sürekli eleştirip ‘neden o gidiyor, neden ben tercih edilmiyorum’ diyen kadınlar da kendi değerini küçümsüyor; biraz gerçekleri kabul etmek lazım
Bu aslında tamamen kişisel beğeniler ve algılarla alakalı bir durum, bilimsel bir sabitliği yok. Ama herkesin tarzı, çekildiği şeyler farklıdır; kimisi dış görünüşe, kimisi enerjiye kimisi de farklı şeylere önem verir. 🌸 Senin tarzın, enerjin ve duruşun özgüveninle birleştiğinde inan her şey daha farklı olur. Unutma, birine gerçekten çekici gelen şey dış güzellik değil, içindeki ışıltı ve yaydığın pozitif enerji. 🦋 Kendin olmaktan vazgeçme, seni hak eden biri mutlaka gelir. 💫 Bir de şunu unutma: Herkesin gözdesi olmak değil, doğru kişinin vazgeçilmezi olmak daha önemli! 🖤
Cevap
13Cevap
Cinsellik yaşamak için daha kolay, ulaşılabilir ve elverişli geliyorlar muhtemelen. Kapalı giyinen bir kızın fazla uğraştıracağını düşünüyorlar.
Cinselik için daha kolay lokma görüyorlar açıkları slakssi yok aslında
Kaliteli erkekler değiller onlar.
Akılları başka yerde olanlar çoğu
Bence öyle düşünme herkesin zevki farklı senin karşına seni beğenicem biri çıkmamıştır belkide
Benim tercihim asla boyutlar ve kıyafetler üzerinden olmadı hayatımda.
Çekici geliyodur boş boş şeylere ne kafa yoruyosun
Onlara gitmelerin sebebi , " bana verir " umuduyla. Ama bazen ne hikmetse bir hoslanti. Sevmeye basliyolar , sonra kilik kiyafete karisirlar.
Evlenilecek kız kategorisine giriyorsun sen bir gün kapını annen seni beğenen biri çıkmış diye gelip sana haber verir
Kıyafetle mi ölçülür düzgün olup olmadığın
Açık kızlar çirkin olsa bile daha seksi olurda ondan
sen fızıgıne guvenır mısın pekı
Ben esmerlere bakıyorum knk
verici sevilir
Senin manita varoş seviyodur
Kapalımısın
Evlilik için değil o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?