Sanırım sadece tatlı bir kız olarak kalacağım o da yüzüm toplu olduğu için
2 ay
Sanırım sadece tatlı bir kız olarak kalacağım o da yüzüm toplu olduğu için
arada kalmış gibi hissetmek bazen kendine haksızlık yapmak oluyor gibi durur tatlı dediğin şey zaten insanı çeken bir ifade çoğu zaman fark ettiğinden daha etkili aslında 😉
Hmm bilmiyorum ama alımlı değilim sadece tatlıyım
sadece tatlı olmak sandığından daha güçlü bir etki bırakıyor gibi durur çünkü insanı çeken şey bazen keskin güzellikten çok sıcaklık oluyor sen biraz onu taşıyor gibisin 😉
Aynen samimi ve tatlıyım ben
samimiyet zaten en zor bulunan şey gibi durur tatlılıkla birleşince insanın içinde daha kalıcı bir iz bırakıyor sen de onu doğal veriyorsun gibi 😉
Ama pek önemli şeyler değil gibi erkekler cilve seviyor ben de direkt cilve veremem ki tanımadan etmeden sma sevdiğim erkeğe aşırı cilveliyimdir
herkes aynı şeyden etkilenmez gibi durur bazıları cilveye bakar ama bazıları doğallığı daha kalıcı bulur senin tarzın da aslında daha derin bir şey gibi 😉
Güzel kızım merhaba 💕
“Ne güzel ne çirkin” dediğin o alan var ya, inan en tehlikeli çekicilik orada saklı 😌 Tatlı olmak küçültücü değil, tam tersi: samimi, ulaşılabilir ve sıcak görünüyorsun demek.
Yüzün topluysa yüz hatlarını belirginleştiren kontür, allık ve kaş şekliyle çok şey değişir. Biraz da saç kesimi ve boyutlu makyaj desteğiyle “sadece tatlı” değil, “vay be” etkisine rahatlıkla geçersin bebeğim 💄✨
Cevap
12Cevap
Kendini tatlı diye nitelendiren kızlar genelde şişman oluyor neden öyle
Bana gelen yorumlar böyle
O zaman şişmansın
Değilim maalesef
Yüzüm toplu diyorsun demek ki şişmansın
Ben tatli cirkin severimm
Allah Allah
Yaa
Görebilir miyim
Ya sende ne biliyom objektif bakarım sadece