Foto at falan demeyin tanımadığım insanlara fotoğraf atamam sadece fikir verir misiniz?
Suratıma karşıdan bakınca kendimi çok beğeniyorum ama yan profilim çok çirkin saçımı toplayamıyorum mesela çünkü çenem geride ve şöyle bir görüntü çıkıyor ve bu çok salak bir ifade veriyor
Çene estetiği olmayı düşünüyorum hatta

O kadar güzellik takıntım hiç olmadı ama bu görüntü yüzünden özgüvenim gidiyor kendimi beğenmeyince güzel hissedemiyorum böyle olmayınca da mutlu olamıyorum hep yüzümü kapamaya çalışıyorum.
Sokakta okulda vs erkeklerle hep göz göze geliyorum bakıyorlar demekki ama bu anlık bakış heralde güzel olduğum için baktıklarını düşünmüyorum.
Aynaya bakınca çok güzelim ama yandan kötü ben neyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayni sorun bende de var burun ameliyati olacagim gittigim doktor sana kavis yapamayiz alt cenen yok guzel durmaz dedi ama bilgisayardan kavisli yaotigi burnu ben kendime cok yakistirdim. Inatla bana cenem attigin resimdeki gibi diye cenen geride yakismaz diyor. Ee ben goruyorum bilgisayardaki cenesiz ama kavisli burnunu yakisiyor da? Demek istedigim guzel bir burnun olunca kavisli bence yandan profil cok guzel duruyor illa cenene girismene gerek yok.
Hayırlısı olsun
Olabilirbilemem
😶😶😶😶