Güzellik & Bakım Güzel miyim çirkin mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Selam arkadaşlar güzel miyim kusurlarımı soleyin saçmalayan def olsun 👊 Güncellemeler+1 yıl Çok görüş Güzel miyim çirkin mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Elbette güzelsin gadası. Ben bir kusur görmedim. 1 0 Yorumla
perimsibetus Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 65% +1 yıl Göz rengini çok beğendim, saçlarını doğal kullanmalısın kalıp gibi durmamalı onun haricinde güzelsin 1 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Allah'ın yarattığı her şey güzeldir. Kendini çirkin görme. 1 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl "Merhaba KScan kusursuz güzelliktesin hayatta her şey kendin , gibi yüreğin gibi güzel olsun. " 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seninle instadan konuşmuştuk daha önce. 2 . foto efsane güzel. begendim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk gözüme çarpanları söylürum; erkek gibi durmuşsun ikincisi kıyafetin uyumsuzluğu. 1 0 Yorumla
Marly_Delina Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 2. Daha guzel ve dogal 1 de sac modelin his değil daha doğal yakışır.. 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bütün olarak gayet iyisin, yüz olarak kişiye göre değişir.cut. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 foto arasindaki farka bak ak. ilk halin neyse bir daha oyle gezme hicbir yerde. 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. Alttaki fotoda çok güzel ve çok nadidesin 1 0 Yorumla
Eveleen Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Güzelsin, biraz dik durmaya ihyacın var gibi 1 0 Yorumla
Altınsevenkız Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Her şahıs kendine güzeldir. Sende güzelsin elbette. 0 0 Yorumla
benden_sana_ne Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yüzün tanıdık geldi. Nereden gördüm acaba 1 1 Yorumla benden_sana_ne +1 yıl O saç tarzi yakışmış sana😊 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. İyisin. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. İkinci fotoğraf iyi de ilki felaket kötü. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yüzün güzel değil ama fiziğin iyi 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım? Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 942 cevap paylaştı. Fena değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Elbette güzelsin gadası. Ben bir kusur görmedim.
Göz rengini çok beğendim, saçlarını doğal kullanmalısın kalıp gibi durmamalı onun haricinde güzelsin
Allah'ın yarattığı her şey güzeldir. Kendini çirkin görme.
"Merhaba KScan kusursuz güzelliktesin hayatta her şey kendin , gibi yüreğin gibi güzel olsun. "
seninle instadan konuşmuştuk daha önce. 2 . foto efsane güzel. begendim
İlk gözüme çarpanları söylürum; erkek gibi durmuşsun ikincisi kıyafetin uyumsuzluğu.
2. Daha guzel ve dogal 1 de sac modelin his değil daha doğal yakışır..
Bütün olarak gayet iyisin, yüz olarak kişiye göre değişir.
cut.
2 foto arasindaki farka bak ak. ilk halin neyse bir daha oyle gezme hicbir yerde.
Giyimini acil değiştirmen lazım..
Alttaki fotoda çok güzel ve çok nadidesin
Güzelsin, biraz dik durmaya ihyacın var gibi
Burnun yüzüne yakışmıyor tek sorun o
Her şahıs kendine güzeldir. Sende güzelsin elbette.
Tatlısın kardeşim. Niye çirkin olasınki
Yüzün tanıdık geldi. Nereden gördüm acaba
O saç tarzi yakışmış sana😊
Daha önce de görmüştüm hatırladım.
İyisin.
Kardes ikinci fotoda daha iyisin bence
İkinci resmjn daha iyi.
İkinci fotoğraf iyi de ilki felaket kötü.
Çok tatlısın 🎈
Güzelsin. Değişik bir tatlılığın var.
Bir burun estetiği tamam bu iş
Guzelsin maşallah ❤
Güzelsin masallah
Asıl aradıgım ruhunda ki dilinde ki tatlılık
ben beğendim
İyisin
Güzelsin en önemlisi bakımlı
Güzelsin
Güzelsin kuzu ❤
Güzelsin