Kendi parfümlerini yapan biri olarak genel beğeniyi test etmek istiyorum
Chole-Love Story
Lancome-Idol
Paco Rabanne-Olympea
Burberry-Goddess
Versace-Crystal Noir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi parfümlerini yapan biri olarak genel beğeniyi test etmek istiyorum
Versace ve Lancome markalarını duydum sanki. Kokularını bilmiyorum, ucuz ve kalıcı parfüm kullanıyorum😀
Orijinal parfümlerin kaliteli muadillerini almak daha doğru senin için. Orijinal kokuya yakın ve kalıcı muadiller var. Ben de orijinal parfümlerin muadilini yapıyorum
Marka takıntım yok, ne iyiyse onu kullanıyorum. Bir kokuya da maksimum 1500 lira verebilirim yani.
1500 fazla bile 😂😂
Adana'da olsan ben de denetirdim parfüm ama yapacak bir şey yok. Tutaste parfüm kalitelidir tavsiye ederim 😀
2 ay önce Adana’daydım tüh be hahah
Cidden mi😂
Gelirseniz haberim olsun
Yok aman aman bana bu kadar Adana macerası yetti. Soğuğu da beter nemi de ahha
Baharda başka güzel 😂
Mandalinası çok güzel ama😭😭😭
Portakal çiçeği festivali size göre😂
İlla getirteceksin yani ahahha
Benimki nacizane tavsiye 😀
Şu parfüm şişesini sallayınca üst taraftaki baloncukların uzun süre patlamaması kokunun kalıcığını gösterir olayo doğru mu peki
Hayır hayır hiç alakası yok. Şehir efsanesi onlar
Kalıcı olup olmadığını nasıl anlıyoruz peki
Tende ve kumaştan ayrı ayrı test etmek gerekiyor. Cildinin belli bir yerine sıkacaksım, bir de kıyafetine sıkacaksın. Gün içinde ara ara kontrol etmelisin. Ancak böyle anlaşılır. Ama dp Barcelona mad Frederic parfüm gibi yerlerin parfümleri asla kalıcı değil onu söyleyebilirim. Esans oranları düşük ve esans kalitesi de kötü. Ben yaparken ithal esans alıyorum mesela
Ya ben gratisten bir tane puccını babylone diye parfüm aldım sence o nasıl? Kokusu güzel ama o kadar kalıcı gelmedi bana
Dp orijinalini denemiştim gerçekten güzel kokuyordu ama dediğin gibi kalıcı değildi
Dolma parfüm her yerden alınmaz ya. Sen bana sevdiğin orijinal parfümlerin ismini söyle. Ben sana muadili için yönlendirme yapacağım. Kalıcı olan muadiller var
Bilmem hiç orijinal denemedim, ablam dp’yi vermişti de öyle kullanmıştım. Öğrenciyim yani😂
Ne tarz kokuları seversin 😂
Fresh meyveli kokuları severim😂 şekerli sevmiyorum ahha
Bana mesajdan yazabilir misin burdan yorumlar çok uzadı bulamıyorum yazdığında 1 saat hd'de anlatıcam nerden nasıl alacağını. Bana çok teşekkür edeceksin
Tamamm
3xper olmalıymışım dur mesaj kutumu açayım sen bana gönder
Okay
Mustafa canım merhaba 🌟
Ankette genel beğeniye göre bence en öne çıkan Versace – Crystal Noir olur, kadınlarda hem akılda kalıcı hem de “imza koku” havası verenlerden 💫
Kendi parfümünü yapıyorsan, Crystal Noir tarzı hafif gizemli, sıcak, kremsi ve baharatlı notaları mutlaka denemenı öneririm. Kadınlarda hem feminen hem çekici algılanıyor 💕🌸
Cevap
1Cevap
Listedeki Versace beğeniyorum diğerlerini bilmiyorum. Dior da güzel. Kullandığım listede yok Yves Rocher markasının.
Ne ağır ne çok hafif tam ayarında bir parfüm. Alttan gelen pembe biner notası farklı bir yorum katmış parfüme. Sonbahar kış ilkbahar için kullanılır 😂
Ben genelde hafif kokuları tercih ediyorum yaz kış aynı notaları tercih ederim. Yoğun kokular midemi bulandırıyor tenimle de uyum sağlamıyor.
'yves rocher comme une evidence' benim kokum uzun zamandır. Çok hoş bir kokudur. 🌸
Size olympea ve chole love storyi tavsiye ederim. Lancome idol de gül notasının müthiş yorumu, normalde gül ağıt gelir ama bu parfüm de çok fresh şekilde yorumlamışlar gül notasını
Tam gül kokusunu sevmiyorum zaten 😀tamam not aldım bakacağım.
Egzersiz ve parfüm seven insanlar iyidir 😂
Chole love story çok fresh size göre
Parfüm sık kullanmam özel zamanlarda hareketli bir yaşantım olduğu için spor yaparken vs tercih edilmez. Genellikle temiz olmak daha tercih edilesi. Bir de kedi seviyorum. Kedi kokusu 😂
Kedi de güzel gidebilir 😀
Kaç ml o 😂50 ml altı parfümlere beş bin lira verince kaziklanmis gibi hissederim. Almam 100 veya 50 ml olması gerekir 😂
Ben kendim yapıyorum parfümleri 😂
Evet evet gördüm. 1 lt falan üretirseniz bayağı talep görür 😂
100mllik satıyorum genelde 😂
Parfüm çok severim ama benim imza parfümümü kimseye söylemem kusura bakma herkes kendi deneyip bulsun bana ne hahahah
Ben erkeğim parfümünüzü çalmayacağım emin olabilirsiniz😂
Eminim 😂😂
Muadilini yapmak basit benim için 😀
Versace
Kesinlikle güzel seçim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar