Güzellik & Bakım 2 ay Kadınlarda en etkilendiğiniz, en sevdiğiniz parfüm hangisi? fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben bir koku delisiyim siz kadınlarda en çok hangi parfümü seviyorsunuz? Kadınlarda en etkilendiğiniz, en sevdiğiniz parfüm hangisi? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 42% 2 ay Yaa bebe kollonyasi diye bir şey vardı eskiden lisedeki sevgilim ellerine sürerdi saatlerce koklardim 😂 aklıma geldi simdi 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 821 cevap paylaştı. Ben parfümden etkilenmem.. ama bargello olur 1 0 Yorumla
Boş1dünya Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Çok güzel kokanlar oluyor ama hangi parfüm olduğunu anlayamıyoruz 1 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% 2 ay Parfüme önem vermem, kadının en güzel kokusu teninin kokusudurcuyum 1 0 Yorumla
Izmir_35_turan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay Farketmez.. göz , el , boy yeter ya koku cok da onemli değil 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Sandal ağacı kokusu var böyle kadın tenine yakin annem kullanıyor çok etkileyici bir şey 1 0 Yorumla
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Dolce gabbana parfm 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Parfüm değil de kendi kokusu her zaman daha güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yaa bebe kollonyasi diye bir şey vardı eskiden lisedeki sevgilim ellerine sürerdi saatlerce koklardim 😂 aklıma geldi simdi
Ben parfümden etkilenmem.. ama bargello olur
Çok güzel kokanlar oluyor ama hangi parfüm olduğunu anlayamıyoruz
Parfüme önem vermem, kadının en güzel kokusu teninin kokusudurcuyum
Farketmez.. göz , el , boy yeter ya koku cok da onemli değil
Çiçek kokularını severim
Sandal ağacı kokusu var böyle kadın tenine yakin annem kullanıyor çok etkileyici bir şey
Dolce gabbana parfm
Parfüm değil de kendi kokusu her zaman daha güzel
Avon previece
Francis kurkdijan
Çok dikkat etmiyorum