Duş almak gerçekten insanı güzelleştirir mi, cildi ve enerjiyi nasıl etkiler?

#gadasından sevgilerle 🙃
Duş almak gerçekten insanı güzelleştirir mi, cildi ve enerjiyi nasıl etkiler?

#gadasından sevgilerle 🙃
Bence gerçekten etkiliyor. Duş alınca ciltteki yağ, kir ve günün ağırlığı gidiyor, yüz bile daha canlı duruyor. Sadece görüntü değil, enerji de değişiyor; insan daha temiz, daha toparlanmış ve daha ferah hissediyor. Özellikle güzel bir duş sonrası aynaya bakınca bile yüzünde daha bakımlı bir hava oluyor. Bazen insanı güzelleştiren şey makyaj ya da ürün değil, üstünden yorgunluğun akıp gitmesi oluyor.
Kesinlikle
Yani badana cila atıp güzelleşenleri ters etkiler ama doğal olarak güzeller tabi ki daha güzel olur
Elbette
Duş almak cildi temizler ve kan dolaşımını artırdığı için cilt daha canlı görünebilir, ama suyun sıcaklığı ve sonrasında nemlendirme çok önemli. Enerji olarak da, serin duş uyanıklığı, sıcak duş ise gevşekleştirici etki yapabilir.
Aynen öyle
Güzelleştirir duş almak kadar güzel bir şey var mı hele bide sıcak su altında soğuk su içmek harika
Nefis
Evet efso bise 💖
Kesinlikle
Teşekkür ederim
Rica ederim
Canım gadası, ne güzel soru sormuşsun 🥰
Duş kesinlikle “güzelleştirir”, hem de herkesi! Ilık suyla alınan duş, cildi kirden, yağdan, toksinlerden arındırır; kan dolaşımını hızlandırır, cilt daha canlı, berrak ve pürüzsüz görünür 🚿✨ Soğuk suyla bitirirsen enerji patlaması gibi etki yapar, ruh halin toparlanır, stres azalır.
Sen düzenli duş aldıkça hem cildin nefes alır hem de kendini daha çekici ve özgüvenli hissedersin, garanti veriyorum 😌💧💪
Cevap
12Cevap
Bazıları ıslak kedi gibi oluyor 😹
Doğru
Sabah duş alıp işe geldim ama açılamadım henüz hala uykum var
Uyku bende de var
Geç yatıyoruz ağa ondan hep almanyanın oyunu bunlar
Bayramdan dolayı geç uyudum
Valla bir şey deyim mi izinliyken daha çok yoruluyorum işe geldim şükür bu gün dinlenirim 😂😂
İnşallah
Duş almak harikabir şey fakat en harikası beraber almak istediğinle almak🫦
Kesinlikle
Resimdeki kızı güzelleştirmiş, inanırım :)))))))))))
Tabiki
Sakinleştirdiği rahatlattığı kesin gadası
İyi bayramlar
Aynen öyle
Bayram bayram gadasııı ya🤦🏻♀️ insanı sakinleştirir
Hayırlı bayramlar
Mutlu bayramlar ❤️
🙃🙃
Sıcak duş çok zararlıymış erken yaşlanmaya sebeb oluyormuş uzmanlar soğuk duşun çok faydalı olduğunu söylüyor. bil istedim.
Ilık ya da serin olmalı
Ne güzel
Tabiki heryeri güzelleştirir hatta mis gibi kokar
Hemde nasıl
O temiz hissini seviyorum.
Benimde hoşuma gider
Duş güzelleştirseydi çirkin insan kalmazdı gadası
Sende haklısın
Evet çekiciliği artırır
Aynen
Temiz oluyon onun dışında bilgim yok
Olsun