Duş almanın faydaları arasında stresi azaltması da yer alıyor. Sizce de duş almak stresi ve gerginliği azaltıyor mu? Gerginken duş almak iyi geliyor mu?Tabii gönül ister böyle bir banyoda duş alalım, stres falan kalmaz değil mi? :) Küvetin kıymetini bilmiyoruz ne yazık ki 😅
Bence geliyor. Çünkü ben hergün duş almaya alışkın bir insan olarak. Örnek dün dışarıdan geldim direk yattım saat gece idi. Yattım ama hani bir türlü rahat edemedim içimde sıkıntı oldu duş aldım sonra bebekler gibi 🖤🔥
Duş almak stresi azaltır. Daha rahat uyumamızı sağlar. Ayrıca duş almak bir nevi meditasyon gibidir. Benim gibi duş almayı seviyorsanız, siz de şarkı açarak giriyorsunuzdur zaten. Yansın geceleer 😄
Sıcak su kas yapısını yumuşatır. Bu yüzden kısa süreli rahatlama hissi yaşanır. Soğuk suyla yapılan duşta bu etkiyi genelde görmezsiniz. Aslında stresi alan, gerginliği alan duş değil sıcak sudur.
stresi azaltmak ne kelime resmen terapi hele ki cinsellikten sonra temiz bir uyku çekmişsem uyandığımda yıkanıp tertemiz olmak ve temiz iç çamaşırı eşofmanlarımı giymek resmen yeniden doğmuş hissi yaratıyor
fotodaki kadının tahmini 1 dakika sonra iki kolu da ağrıyacak ve şarapla kitabı bırakacaktır, böyle şovlara gerek yok :D bizde küvet yok ayakta hayaller alemine dalarak yıkanıyorum.
Duşta uyuya kalmamak için zor dururum çok rahatlatıcı terli bir antreman sonrası veya yordun bir iş günü veya yorgun bir gün sonrası duşa girmek çok rahatlatıcı