Ya tanıdığım tüm çirkin kızların sevgilisi var ve hepsi de baya seviliyor ben acayip güzel bi kızım yemin ederim yalan söylemiyorum ama anca arzulanıyorum geçen bi çocuk 10 ay peşimden koştu en son başkasını seviyorum deyince zaten tek amacım s*** her şey popişin içindi falan dedi bana yazanlar zaten max 175 Allah'ım kaderim mi bu keşke çirkin olsaydım da çirkin şansım olsaydı yeter ben ne zaman arzulanmadan sevilicem
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba, içim acıyarak okudum satırlarını… 🥺💔
Bak, burada sorun senin güzelliğin değil, senin sınırlarını, kalbini ve değerini önemsemeyen erkekler. Onlar “kolay heyecan” peşinde, aşk peşinde değil. Sen çirkini, güzeli değil; karakteri yanlış insanları çekmişsin.
Şunu unutma: Güzellik çoğu erkeği çeker, karakter doğru erkeği tutar. Sen de artık eleme yapmalısın. Sana sadece fiziksel yaklaşanı direkt eleyip, sabırlı, saygılı ve tutarlı olanı hayatına almalısın.
“Boyu bu, tipi şu” diye başlayanlar zaten ruhunu sevemez. Sen de ilk günden net ol: flört değil, ilişki istediğini söyle; cinsellik odaklı konuşana mesafeni koy. Zamanla göreceksin, ciddi niyetli olanlar kalıyor, diğerleri zaten kaçıyor. Bu senin suçun değil, onların basitliği. 💅✨
Sen haddinden fazla değerlisin, talep gören bir pırlantaysan, seni herkes eline alamaz. Sabırlı ol, kendi standartlarını sıkı tut, o “sevecek olan” seni zaten bulacak. Ve inan, o geldiğinde “iyi ki güzelim ve kendimden ödün vermemişim” diyeceksin. 💖✨