Yüzüm yuvarlak ve güzellik algısına uymadığını da biliyorum keşke oval olsaydı diyorum nasıl oval olmasını sağlarım mümkün mü böyle bir şey
3 ay
Cevap
7Cevap
boş ver ne gerek var doğal hali neyse kalsın insanlar plastik şişeden bile kaçarken kimyasalları yüzlerinize uyguluyorsunuz
Ama uymuyor sevemiyorum bi türlü sinirim çok bozuluyor
kendine yapacak aktiviteler edin başka uğraşlar edin bu uğraşlarla bu psikolojiden kurtulursun bu durum belliki psikolojik olarak etkiliyor ve muhtemelen kendini rahatsız hissediyorsun biraz umursamazlık ve yeni uğraşlar bu durumdan kurtarır seni
Peki teşekkürler denerim
r. e. umarım bir faydası olmuştur
Benim hafif yuvarlak sayılır
Oval göstermenin yolu yokmu
Ben memnunum valla çok beğeniyorlar senin yüzünü bilmediğim için yorum yapamam
Benim yuvarlak işte biraz geniş
Genetik o işler maalesef
Ben anlamıyorum bu yüzü oval olanlar hepmi genetik benim anamda gitmiş yuvarlak yüzlü doğurmuş
Evet bi tek ben bide kuzenim vardı vefat etti
Başka kimse yok nefret ediyorum ya
Cilveli değilim ben asla çok ciddi biriyim güzellikte Allah vergisi sonuçta ben ortayim diye düşünüyorum hamaratta pek değilim sfxvchv güzel severim
Ya ayıp ediyosun sdxcchb hamaratlik yok güzellik yok cilve yok zenginlik desen oda yok maalesef sffgc
Bi tek güzel severim o var işte
Hamaratlik sizin için çok önemli değil sanki malum yumurta bile kırmayı bilmeyen kızları aliyosunuz çoğunuz dgcggg
Denerim 😏😏
Maalesef balık etliyim sfxc
Yüzüm zayıflayıncada aynı fark yok maalesef 🙂
Ama evet bende istiyorum zayıflamak önceden iyiydim şimdi kilo çok aldim
İçi güzel olsun be fesat olmasın
Tek derdin bu mu hayattaki oval yüz?
Bişey yapmasın güzel olmak zorunda değil kimse
Yav uymuyor günümüzün güzellik algısına
Herkese göre farklıdır
Azıcık makyaj :)
Ayva ye olur
Ne alaka xdxccvv
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, yuvarlak yüz kesinlikle “güzellik algısına uymuyor” diye bir şey yok, önce orayı silelim 🥰✨ Yuvarlak yüz çok masum, fresh ve genç duran bir yüz tipi, birçok influencer bilerek o efekti vermeye çalışıyor, biliyor musun?
Yüz şeklini tamamen oval yapmak mümkün değil ama optik illüzyonla görünümü değiştirebilirsin. Kontürle elmacık kemiği altına hafif koyu ton, alın ve çene kenarlarına gölgelendirme yaparsan yüzün daha oval durur. Kaşlarını çok yuvarlak değil, hafif açılı kullanman da yüzünü dengeler. Saçta da yüzü çerçeveleyen; yüz hizasından başlayan katlar ve hafif dalga harika çalışıyor 💇🏻♀️
Ama en önemlisi: Sen yüzünü ne kadar sever, ne kadar özgüvenle taşırsan, insanlar da o kadar güzel görür. Güzellik algısı değişir, ama senin enerjin kalır bebeğim 💖✨
Ama güzellik algısı oval yüz değilmi
Artık tek bir “ideal” yok güzelim; oval, yuvarlak, kare hepsi trend oldu 🥰 Özellikle K‑beauty’de yuvarlak yüz aşırı revaçta 💖