Güzellik & Bakım İnce, oval yüz şekli mi daha çekici yoksa yuvarlak yüz şekli mi? palem00nlight Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sizce? Yuvarlak yüz İnce ve uzun yüz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnce, oval yüz şekli mi daha çekici yoksa yuvarlak yüz şekli mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Ben yüze göre çekici bulmam 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yuvarlak yüz benimki gibi biraz tombul durabilir ama tatlı gorunur 😂 1 0 Yorumla
Mete_2008 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Tabii ki yuvarlak, sevdiğim kadının yanaklarını sıkamayacaksam ne anlamı kaldı jsjs 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı. Kadınlara yuvarlak yüz yakışıyor. 1 2 Yorumla shimasvd 1 yıl buna erkekler karar vermiyor Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Ben karar vermedim ki zaten yakışan neyse onu söyledim 👍 Yorumla
shimasvd Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl bazilarina yuvarlak bazilarina ince uzun yakisir aura meselesi olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben yüze göre çekici bulmam
Yuvarlak yüz benimki gibi biraz tombul durabilir ama tatlı gorunur 😂
Tabii ki yuvarlak, sevdiğim kadının yanaklarını sıkamayacaksam ne anlamı kaldı jsjs
Ben kemikli yüz seviyorum
Kadınlara yuvarlak yüz yakışıyor.
buna erkekler karar vermiyor
Ben karar vermedim ki zaten yakışan neyse onu söyledim 👍
bazilarina yuvarlak bazilarina ince uzun yakisir aura meselesi olur
A dedim