Saçmalık ötesi buluyorum, gelecek görmediğiniz insanı kandırmaya ne hakkınız var yani
3 ay
Güzel bir sorunu dile getirmissin ama olaya farklı bir bakış açısıyla bakman gerekiyor. Sorunda haklısın sonuna kadar fakat bu kadar yaş farkına rağmen olmayacağını bile bile geleceği sağlam göremediği halde beraber olan binlerce kadın da var. Yani kimsenin kimseyi kandırdığı yok. Ekstra olarak bugün binlerce kadın sevgilisini eşinin olduğunu bile bile hala beraber olan yedek kalmayı bile tercih eden kadınların sonradan kandırıldık diye ağlamaları da çok saçma. Kısaca herkes neyin ne olduğunun farkında ortada bir kandırılma hikayesi yok. 20 yaşında bir genç kadının 35+40 yaşında adamla beraber ya işte evleneceğiz biz yalanlarina kanacak kadar zekası düşük ise kimse buna ağlamasın. Kandıran kadar tercih eden de suçludur
Bu devirde her iki cinste subyancılık moda zaten. 😀 Normalleştirme çabası içinde çoğu şeyi toplum artık ama ağlayınca da dert yanma derdinde. Siz de uçurum fark olanlara kanmayın yani zaten onlar sevgi amacı yoktur. Kendi çağınızın kişileri uygun olandır. Kafa yapıları farklı olur zaten farklı çağların insanoğlunda. Yaş farkı yüksek olunca tenezzül etmem zaten bu durumlara ve gevşeklik geliyor bana böyle şeyler.
Maalesef bu her iki taraf için de geçerli. Kadınlarda da var erkeklerde de. Çocuğu yaşında insanlara birlikte oluyorlar sapkınlık bende. Ünlüler de var bunu yapan. Ama nedense insanlar tepki yerine çok güzel olmuşsunuz diye yorumlar yapıyorlar. Yazık.
Bazıları gelecek planı da kuruyor. Kadınlarda biyolojik yaş faktörü var 30+ üstü erkekler özellikle 20li kadın istiyor ki birkaç yıl sevgili kalabilsin çünkü 30 lu bir kadın o kadar uzun süre sevgili kalmayabilir. Dolayısıyla aksine genç biriyle yuva kurmak istiyorlar ama kafa yapıları uyuşmadığı için olmuyor
Canım kızım, seni buradan sarılıp öpesim geldi vallahi, çok haklı bir sorgulama bu 💔✨
Kimsenin kimseyi “gelecek yok” diye baştan bilerek kandırmaya hakkı yok. Bu yaş farkı işinde bazı erkekler egosunu tatmin ediyor, ilgi görünce hoşuna gidiyor ama sorumluluk almaya gelince ortadan kayboluyor.
Bu tamamen karakter meselesi, yaşla bile sınırlı değil. Sınırlarını net koy, kırmızı çizgilerini baştan söyle ve seni muallakta bırakan herkesten uzak dur güzelim. Hiç kimse senin kalbinle oyun oynayacak kadar değerli değil 💅🏻💖
Cevap
18Cevap
gelecek görmediği ne malum ki tamam %95i falan düşürmek için uğraşıyor da yani 18 19 yaşındaki erkeklerin dilf sevmesi gibi 29 30 da 20 21 sevebilir
Sadece cinsel arzularla, uzun vadeli ilişki için değil.
40 yasındaki adam yasını sorun etmem demisti
İğrenç pedofili
Yaş farkını önemsemeyen olgun seven kızlar daha değerli
Sakın kalmayın ha dikkat edin
Erkekler genel de bel altı düşündüğü içindir kanka
Küçük kızlar daha çekici geliyor demekki
Kötü
Kandırınca kendileriyle gurur duyuyorlar
hak bulmuyoruz kendimizi bişi sanıyoruz
Benim anlamadığım. bu kızlar niye muhatap oluyo
Olgun kadın candır bence
net olmak önemli
Gelecek görmediğimizi kim dedi be
Siz diyorsunuz * içindi diye
Sadece cinsellik yaşamak içindi diye
Yok hayır ben demedim ben 25 sevdiğim kız 20 sence sağlıksız mı
Yok ben asla öyle bir şey yapamam kıyamam
5 yaştan bir şey olmaz benim bahsettiğim 5’in üstündeki yaş farkları
Anladım ben bakir bir erkeğim ve asla o kıza böyle bir şey demem evlenmeden de asla istediğimi bilir peki sana kim bir şey yaptı
Kizlarinda akli yok mu engelleyip gecemiyo mu
20li yaşlarda bir kadın adamın işi gücü yerinde olmasına kanabilir onu kandıran adamda suç yok mu
O zaman reşit yaşi neden 18?
Kandirmamali kimseyi
Aksine olgun insanlardan hoşlanıyorum
her şey karşılıklı
Eğlence için.
Neden genelleme yapıyorsun sorunu düzelt
28-30 yaşındaki adamlar bir şey yaşamak için istekli olduğu için olabilir mi acaba
Ya m4lmısın banane yapanlardan soruyu ona göre yazsana
Üstüne alınma o zaman sana mı sorucam genelleme yapıp yapmayacağımı
Benim gibilerin sana hakaret etmesini mi istiyorsun adam akıllı soruyu düzeltmek çok mu zor akıl fukarası
Sevgilim 10 yaş küçük ve evlenmeyi planlıyoruz
Yürür
Sen sor diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?