Abi sen 30 yaşındasin o zaman 30 yaş civarına bakacaksin gidip de 19 20 ye bakma yani ya da 40 yaşında gidiuor 30 luk kıza bakiyor kızlar böyle değil misal kendi yaş gurubunu tercih ediyolar ben de öyleyim benden küçük de olsa 3 den fazlası bana fazla geliyor ya da 3 yaşdan yukarısı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeklerin kendi yaş grubundaki kızlara bakmama nedenleri çeşitli olabilir ve her bireyin tercihleri ve davranışları farklılık gösterebilir. İnsanların romantik veya cinsel çekimleri, kişisel tercihlerine ve çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. Herkesin hoşlandığı veya ilgi duyduğu özellikler farklı olabilir. İnsanlar, benzer yaş grubundakilerle paylaştıkları ilgi alanlarına ve deneyimlere yönelik çekim hissedebilirler. Buna bağlı olarak, yaş grubu dışında olan kişilere daha az ilgi gösterebilirler. Toplumsal normlar ve kültürel etkiler, insanların ilişki tercihlerini etkileyebilir. Bazı toplumlarda, yaş farkının olduğu ilişkiler daha az yaygın veya daha fazla eleştirilebilir olabilir. Her bireyin kendine özgü tercihleri ve düşünceleri olduğu unutulmamalıdır. Yaş grubu dışında olan kişilere ilgi göstermeme, bir kişinin kendi kişisel tercihleri ve deneyimleriyle ilgilidir ve genel bir kural olarak görülmemelidir. Herkesin kendisi için uygun olan ilişki dinamiklerini keşfetmesine ve deneyimlemesine izin vermek önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbacım sıkıntın ne bilmiyorum ama kendine odaklan milletin naptığı seni nokta ilgilendirmez. Burada amca dede dersiniz yarın gerçekten babanız ya da dedeniz yaşındaki adam lüks araba ile mekana girer hemen aşkım canım demeye başlarsınız. ya da kızlar daha 16 17 yaşında iken liseye giderken olgun erkek deneyimli erkek aklı başında erkek diye 40 50 yaşındakine koşarak gidiyorsa onlarda doğal olarak genç ve körpe kızları değerlendirirler. Aynı şey erkekler içinde geçerli. Bir ergen erkek deneyimli diye 40 50 yaşındaki kadına gidebilir. Kısaca millet seni nokta ilgilendirmez sen kendine bakmalısın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkeklerin olgunlaşması ile sizinki farklı ve aynı şekilde erkeğin en verimli çağları 30 lu yaşlar fakat kadında 20 ila 25 li yaşlar. Bir bebek için erkekle kadının yipranması aynı mı? Bebek doğana kadar annenin tüm enerjisini sömürdüğünü unutmamak gerekir. Doğdu bu defa emecek bakımı vs yani erkek eşine yardımcı bile olsa bir bebek annesini çökertiyor. Son olarak erkekler yapı gereği kadınlara göre çok daha dayanıklı bu yüzden kadınlarda olgun erkek tercih ediyor. Farkında değilsin ama sende kendinden olgun bir erkek istiyorsun 👍
012 Yorumla- +1 yıl
Yoo en fazla 4 yaş büyük olabilir fazla istemem
- +1 yıl
erkekler ne der o da önemli. 30 yaşında erkekle 30 yaşında kadın aynı yaşta değil :D 4 yaş makul ama
- +1 yıl
Yoo gayette aynı yaşta ikisi de 30 ? Böyle saçma bir şey duymadım
- +1 yıl
Matematiginiz mi yok beyfendi ikisi de eşit yas?
- +1 yıl
Sen 20 en fazla 25 gösteriyorsun senin için kötü alışkanlıkları olmayan, beslenme ve dinlenmeyesine dikkat eden sporunu yapan ve senden 7 ila 8 yaş büyük bir erkek çok rahat senin enerjine yeterli olur. 5 yaş büyük birine aşık olsan olmaz mı diyeceksin?
- +1 yıl
7 8 yaş fazla 3 4 ideal bence
- +1 yıl
Yerine göre o ideal yaş farkı bazen 8 bazen - 5 bile olabilir.
- +1 yıl
yaşın 25i geçtiği için kafaya takıyorsun. 2-3 sene içinde birini bulmazsan dediğim şeyi anlarsın sdfsf
- +1 yıl
Neyi anlarim
- +1 yıl
Neden bulamayim
- +1 yıl
Pozitif oluyoruz lütfen 😊
- +1 yıl
Olumsuz düşünceleri görmezden gelelim cagirmayalim
Gerçekten aynı benim gibi düşünüyorsun abla ben bunu anlamıyorum gerçekten bir keresinde kendi yaşıtımla konuştum burada ve bana dedi ki "olgun seviyorum yaşıtlarım bana çocuk gibi geliyor" e sen nesin benim yaşımda
Ben 21 yaşındayım ama karakter ve ruh olarak daha büyük gösteriyorum ve çocukça da hiç düşünmüyorum02 Yorumla- +1 yıl
Abi öyle diyen kız net çocuktur. Yasiti kaprislerini çocukça hareketlerini çekemiyor büyük olan erkekte çıtır buldum diyerek alttan alıyor. O kızda oyle kendini kandırıyor. Yas sayıdan ibaret benim için ama boyle erkek söyle büyük olmali ya da kucuk olmalı diyen tayfanın geneli olgunlasmamis insanlar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
55Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben öncelikle şunu söylemek isterim. Tanıştığım kişiye kimlik soruyorum. Biriyle tanışmıştım 34 yaşındayım dedi sohbeti de güzel. Bir konuşmamızda ağzından kaçırdı konuyu anlatırken bu sene 26. Yaş günümü kutlarken diye.
Şimdi ne yapalım bu durumda? Meyhanede konuşmak sohbet etmek isteyen olursa kimlik soruyorum artık ☺️
10 Yorumla
+1 yılAdam taze seviyor ne yapsın. Kendi yaşıtları kendisinden yaşlı gösteriyordur. İlla ki o yaşa kadar hayatta belli bir seviyeye de gelmiştir. Hayatı düzene oturmuştur belki. 20 yaşındaki kız ne olacağı belirsiz yaşıtlarıyla takılacağına öylelerini buluyordur. Alan razı veren razı.
Not: Genelleme yapmıyorum.00 Yorumla
+1 yılHayır. Lise bittikten sonra kimse yasa bakmıyor. Ortamlarına göre yas aralığı değişiyor. Ayni anda 19 luk ve 32 lik flortun olabiliyor. Önemli olan kafa uyumu. Anlasiyorsan yas sayıdan ibaret. Yakin bir zamanda annemin arkadasinin kzii 5 yas küçük çocukla evlendi. Benim eski sevgilimde 6 yas büyüktü. Ama o kadın bana 19 gibi geliyordu. 32 olduğunu hissetmiyordum bile
00 Yorumla
+1 yılmecbur değiliz çünkü. ben 30 yaşında kendimi geliştirmiş, vücut yapmış, işini yoluna sokmuş, görünümü de genç biriysem 24-26 yaşa bakarım. 20 yaş ergen diye bakmam ama aşık falan olmadıkça gidip 30-35 yaş grubu kadınlara bakmam. zaten şu an 26 olmama rağmen 21 22 yaşında kızları çok kolay buluyorum
00 YorumlaSiz böyle düşünüyorsunuz. Zengin bir erkek olunca kadınlar maalesef hayır demiyor. Ha olgum sevende var. Yani düşünceniz doğru ama istisnasınız. Ha bana sorarsanız bencede doğru dediğiniz. Mesela ben 39 yaşındayım. Çocuğum olsun istedim e kendi yaşıma Yakın bir kadın ile ilişkiye başlasam belli bir yaştan sonra kadın içinde zor. Ayrıca kadına da haksızlık. Dolayısıyla bende yalnız yaşamayı tercih ettim. Ayrıca bu konu karşılıklı düşünce uyuşması yani isteyen varsa yapıyor zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Kızlar kendi yaş grubunu mu tercih ediyor? 20 li yaslarinda kaç kızdan teklif aldım haberin var mı? Asil kızlarda problem var. Kendinden fazla olgun kişilere bakıyorlar. Biz hayır diyoruz. Küçüksün diyorum çocuk muamelesi yapma diyor bide 😄 iyide çocuksun napalim 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki senin tercihin... Genç erkeklerin peşinde koşan kadınlar varken paranız yoksa bana yazmayın diyen kadınlar da varken evine arabasına bakanlar varken bana da manidar geliyor açıkçası... Sen şimdi onları da onaylamiyorum diyeceksin,, o zaman genelleme yapma deyip susacagim.. saygilar
00 Yorumla İlgi alanıyla ilgili bunlar. Kimisi fazla olgundur, yaşıtları ona çocuksu gelir ve bir kaç jenerasyon ilerden gider😂 doğru mu dersen doğru değil tabiki. 20 yaşındaki kız 30 35 yaşındaki adamla, keza 40 yaşında bir adam 25 yaşında bir kadınla ne paylaşabilir ki çıkarlar dışında. Bunlar aslında dolaylı yoldan tek bir şeye dayanıyor o da baba sevgisi eksikliği. Baba sevgisinden eksik yahut mahrum büyümüş kızlar karşı cinste baba figürü ararlar ve yaşça büyük karşı cinsle ilgilenirler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlum siz hiç yaşlı göstermiyceğinizi mi sanıyosunuz bir gün? bir stres yaşamaya bakar çökük gözükmeye başlaman. güvenme genç görüntüne haberin olsun. Sonra ağlarsın niye yaşlı görünmeye başladım aniden diye. Artık terk edin şu insanları ötekileştirmeyi yaşından ötürü. Kimsenin elinde olan bir şey değil. 27 yaşına gelmişsiniz halen kendinizi çocuk sanıyosunuz. ufalın da cebe girin bari.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen böyle düşünüyor olabilirsin bu senin kişisel tercihine girer ama durum bundan ibaret değil olgun ya da kendinden büyük arayan bir sürü bayan var bunların kendilerine göre de de bazı sebepleri var mesela olgun Erkekler kadını değiştirmeye çalışmazlar daha fazla irade sahibidir kolay kırılmazlar saygılıdır sen sadece kafanda istediğin profile sahip birinden istediğin teklifler gelmediği için biraz kırılgan davranıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış anlama ama insanların geneli belli ki sadece dış görünüşe bakıyor :D 27 yaşındayım bugüne kadar sadece bi kız arkadaşım benle yaşıttı. genelde hep yaşı benden küçük olan kızlar ilgileniyor benimle.
00 Yorumla git bodruma rafet el romanla sevgilisine sor? Rafet El Roman 24 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi. garibanamı triptesiniz anlamadım. piyasayı gezin dolaşın boş yapmayın. sanki size on talip var burada?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç yaşa bakmıyorum sevgi olduktan sonra hiç önemi yok. Ben dünyaya önce gelsem nolacak sonra gelsem nolacak. Benim veya onun davranışlarını değiştirmez ki bu.
00 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum. Kızlar erkeklerden daha komplike varlıklar. Erkeğin bu özelliği taşıyabilmesi icin hayat tecrübesine ihtiyacı var. On yaşa kadar fark olabilir. Fazlasına gerek yok
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar çok erken yaşta olgunlaşıyor. Erkekler ise belirli bir yaşa gelene kadar hala çocuk gibidir.
18 yaşında bir kız 25-30 yaşlarında bir erkekle anlaşabilir.00 YorumlaTamamen zevkler ve renkler meselesi, ama madem sordun anlatayım. Erkekler ister cinsel olsun ister normal olsun bir ilişkide her zaman üstün ve baskın taraf olmayı severler, o yüzden partnerlerini genelde kendilerinden daha küçük seçerler.
Güzel bir soru
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızlar yaşıtları olan erkeklere bakmıyor çünkü, hep kendinden büyük olsun istedikleri için erkeklerde bunu biliyor taaa lise zamanlarında öğreniyorlar bu gerçeği
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ben 29 yaşındayım kalkıp kendi yaşıtlarıma baksam ne olur küçük gösteriyorum ben
Yaşıtımda küçük gösterince nasıl anlayayım yaşıtım olduğunu02 Yorumla- +1 yıl
E ona bakılırsa bende küçük duruyorum ama bana maşallah 35 yaş üstü bile yazıyor
Dediğin şey sadece erkekler için geçerli değil ki Kızlar da kendilerinden büyük erkekleri seviyor Bence bu tamamen zevk meselesi Her şey kişinin elinde
00 Yorumla
+1 yılcanım kızların çoğu da yaşça büyük erkeklere gidyor, haberlerde göryoruz 18 yaşındaki kızın 53 yaşında bir adama aşık oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Niye kendi yaş grubuna baksın ki genç kadınlara bakar hâliyle. 20-25 yaş aralığı kadınlar erkeklere en çekici gelenler.
00 Yorumla9-10 yaş farkı iyidir erginlik çağını aşmış olması lazım her iki tarafın. Yoksa iyi olmaz yani. Zaten kuşaklar bu aralıkta gidip geliyor.
00 Yorumla
+1 yılErkekleri anlamak cidden zor. Ben saldım artık. Sana da öneririm. Çoğu zaten kendisi de ne istediğini bilmiyor. 😂
10 YorumlaKizlar mi oyle degil 20 yasinda kiz 50 yasinda adama aşık oldum diye avel avel geziniyo
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ben görmedim burada troller var ama inandırıcı değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin hemcinslerinde erkek geç olgunlaşıyor yiaaaa diyorlar yaşıtları çocuk gibi geliyornuş onlara.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGit o zaman marketten son kullanma tarihine en yakın ürünü al...
00 Yorumla Ben 20lik kızlara bakıyorum valla. Gayet de güzeller.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin yaş aralığı aynı olacak diye bir şey yok. Aşkın mantığı ve standardı olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl20lik erkekler bakıyor. Erkek görselden etkilenir genç kızlar daha güzel o yüzden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen hep kendi yaş grubuma bakıyorum hiç benden büyüge bakmadım ya
00 Yorumla
+1 yılyani bence 25'e kadar 3 yaş fark iyi de 30'undan sonra falan 6 yaşa kadar çıkabilir sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılAynı durumun kadınlar içinde geçerli olduğunu neden gündem yapmıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılSenin dediğini yapacaz tamam anladım
11 Yorumla- +1 yıl
Bdjdjdk ben haklıyım
Tabii herkes yaşıtını bulmalı ama sonuçta bazı gerçekler var bazı kızlar yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyor onlsrı yargılamak istemiyorum. Kiminin ilgisi 3 yaş kiminin 5 kiminin 7 . Ben karışmıyorum kimseye sonra kötü oluyoruz 😆
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi ama kızlar daha erken çöküyor vb diye bahane ediyorlar sanki siz hep genç kalıyorsunuz . Kendine bakmazlar. Sinirlendim biraz 😶
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kızlar yaşı büyük tercih ediyor bura da çok gördüm.
00 Yorumla Bu konuda genelleme yapmak yanlış bence, herkesin kriterleri farklı ben şahsen 36 yaşında olduğum için benden 3 yaş falan küçük kızları tercih ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızların kendi yaş gruplarını tercih ettiğini düşünüyorsan harbi safsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an 27 yaşında bir erkek olgunluk olarak 18 yaşında kız gibi
00 Yorumla
+1 yılHer erkeğin bir olmıyacağı gibi her kızda aynı değil
00 Yorumla
+1 yılBen bakıyom da bu kezde kadınlar bakmıyor:)
00 YorumlaKızlar neden olgun erkeklere bakıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olgun seviyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir kuralmı var*yoksa sizmi çıkarttınız?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakıyor da biraz küçüğe daha çok bakıyor
00 YorumlaKızlar öyle değil mi ahahahahaha
00 Yorumla
+1 yılBu erkeklerin doğasında var
02 Yorumla- +1 yıl
Bende olgun severim tam tersi
- +1 yıl
A seksüel olmadığım zamanları söylüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim diyor bakmıyorum diye
03 Yorumla- +1 yıl
Beren
- +1 yıl
Beeen
Cevap sahibi+1 yılBen bakıyorum kardeşim genelleme yapma :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılaffet abla bidaha bakmayız özür dileriz
05 Yorumla- +1 yıl
Abla diyor benden büyük 🙄
Cevap sahibi+1 yılyaşa bakma ben çocuk beyinliyim
- +1 yıl
benim beynim değil de ruhum çocuk
Cevap sahibi+1 yılolur insanlık hali
Cevap sahibi+1 yılbeni hor görüp dışlıyolar 😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇabuk çökeceklerinden
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler çokmuyor sanki? Bir de derler biz dış görünüşe bakniyoruz
Cevap sahibi+1 yılKadın daha kolay yıpranır doğurunca falan
- +1 yıl
O zaman kızların yakışıklı erkek istemesi de en doğal hakkim göbekli erkek de ben istemiyorum madem öyle?
- +1 yıl
Ya da kel
Cevap sahibi+1 yılZaten öyle istiyorlar kanka tersi yok. Parası varsa ihtimal dahilinde dediğin
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Çıtır seviyoruz belki
04 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma sen citir degilsin ama?
- +1 yıl
Hayır o zaman ben de citirim aynı yastayiz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenc varken baskasina bakilmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellikle bu cinsel tercihlerinden ötürü.
00 Yorumla
+1 yılAğzının tadını biliyor uyanıklar
00 YorumlaTam tersi olmasın ;)
00 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı olmaz bence seviyorsan olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZevk şeyi işte
00 Yorumla Çok haklısın
00 Yorumla
+1 yılAynen mide yok işte napıcan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar genç o kadar iyi
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi