Knkler ben ergenlikte sivilce ile oynamıştım izi kaldı çukur çok oynamadım yüz köpüğü var Nivea'nin başka ne yapabilirim yaş 18
3 ay
sivilce izlerini geçirmek biraz zaman alabilir, 18 yaş için regular bir cilt bakımı önemlidir. yüz köpüğü kullanmak iyi bir başlangıç ama sadece Nivea yeterli olmayabilir. düzenli olarak peeling yapmak, cildine uygun bir nemlendirici kullanmak ve güneşten korunmak da önemli. ayrıca ciltteki izleri
Fraksiyonel lazerden tut altın iğneye varana kadar bütün tedavileri emin ellerde yaptırdım. Paraya da acimadim. Ama bu işin kesin ve net tedavisi yok kardeşim, ancak hafif bir duzelme oluyor.(Bende aşırı yoktu yine de yaptırdım)
Abim bende çok yokta az iğne ucu gibi
Yüz köpüğü dedigin temizleme Jeli mi bunun hiç bir etkisi yok sadece derin temizlik sağlar
Çukur kimyasal peeling ya da lazer tedavisiz zor düzelir
Ama eğer yüzeysel bir derinlikse belki retinol serum ya da kremler yardımcı olabilir uzun vadeli kullanım sonrası
Jel galiba sağlık ocağından ne yazdirabilrim doktor bilirmi
İnce çukur iğne ucu gibi burnumdsda var
S ocağı anlamaz sen direkt dermatologa randevu al cildinin durumuna göre sana bir cilt rutini oluşturur
Pahalı mı peki krem vb ler
Dr yazacağı için sanmam, 300_400 arası olur bence
Zoratin kullandın mı sen hiç sivilce için , bu hapta çukur ve ize neden oluyor çünkü
Ben kullanmadım da bende aman aman öyle derin sivilce izi yokta yüzde biraz elledigim den dolayı var stresten de cikiyo sadece ergenlik te oynadığım için iz kaldi
Sadece iz ise dediğim gibi retinol iyi gelir ama sen yine de dermatolaga git cilt tipine göre reçete etsin başlangıçta (genelde 0.5%) yüzdelik önemli yoksa cildi yakar retinol
Hmm çok sagol yardımcı olup yazdin
Rica ederim ablacım
Abla musaitsen soru sorabilir miyim özelden sorun degilse
Özelden iletişime kapalıyım ablam ama burdan istediğini sorabilirsin
Abla tipim orta hiç sevgilim olmadı neden olabilir tipimi iyimi yapmam lazım küfürlü felsn konusmsm boyum 1.70
Genelde tipime orta derler bi
Nasil yakisikli olabilirim yani
Kendine güvenen ne istediğini bilen ve istediği şeye hakim bir duruş sergile kızlar ille de sen diye kuyruğa girer 😄
Tip nasil olmsli abla yakisikli nasılsın olurum abla yardim ci olsun olur mu
İşte söyledim ya ablacım bir insanı güzel yakışıklı yapan kaşı gözü değil tavrıdır bak bu 100% bir bilgi
Bu görüşün iyide yakışıklı mı ons bakiyo nu nesil sagol yinede
Birine çok yakışıklı gelirsin birine hiçte yakışıklı değil olarak gelirsin herkesin zevki farklı
Bir kız seni beğenmezse bu senin çirkin olduğunu göstermez çünkü başka bir kız için çok yakışıklı kategorisinde yer alıyor olabilirsin
De ilişki de sadece seni fiziken beğenen kızla olursan ihanet ihtimali yüksek olur çünkü göz alışınca başkası dikkatini çekmeye başlayabilir her an
Seni düşüncelerin gülüşün bakış açın vslerin için beğenen kızı tercih et bunları beğenen tipinide hoş görür zaten
Bu sözler şimdi sana boş geliyor ama özellikle 30lu yaşlarında bir tekrar hatırla dediklerimi,)
Abla bakımlı olmak felan dış görünüş için yetermi abla sen görüşlerin iyide benim yasitlar bu kadar olgun olmadığı için
Canım Ahmet, hoş geldin 🤍
Sivilce çukurları ne yazık ki sadece yüz köpüğüyle geçmiyor. Köpük cildi temiz tutar, yeni sivilceyi azaltır ama çukuru doldurmaz.
Evde yapabileceklerin:
Düzenli nemlendir, güneş kremi kullan, cildi sıkma–oynama.
Çukur izler için en etkili şeyler doktorun yapacağı kimyasal peeling, dermaroller, lazer gibi işlemler. Bir cildiye uzmanına görünmen çok iyi olur bebeğim 💆♂️✨
Cevap
1Cevap
geçmez ablam o çukurları hiçbir krem geçirmez doktorun yaptığı lazerle geçebilir
krem sür geçmesi için.
Hangi krem
Gecmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?