Yazın çekiciliğiniz gerçekten ikiye katlanıyor mu, yoksa biz mi öyle hissediyoruz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Yazın çekiciliğiniz gerçekten ikiye katlanıyor mu, yoksa biz mi öyle hissediyoruz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Açıkçası ben de bu konuda biraz araştırma yaptım, yazın cinsel enerjiyi artırabiliyor ama bunun nedeni daha uzun günler, daha fazla güneş ışığı ve bedenimizin daha aktif olmasıymış. Herkes farklı hissediyor tabii, ama bu bir trendmiş.
İyi bir trend
Güneş enerjisi insana mutluluk ve özgüven kattığı için olsa gerek
Galiba ondan
Yüzüm güneşten gerildiğinde acayip hoşlaşıyorum
Güzel
Biraz öyle oluyor bence. Yaz gelince insanın enerjisi, teni, giyimi, yürüyüşü bile değişiyor. Hava açıldıkça mod da açılıyor, o da direkt dışarı yansıyor. Bazen çekicilik artmıyor, sadece içteki ışık daha net görünmeye başlıyor.
Bencede
Canım erkek arkadaşım, yaz kesinlikle çekiciliği ikiye katlıyor bence de 😏✨
Ten hafif bronz, kıyafetler daha açık, insanlar daha özgüvenli ve flört modu otomatik açılıyor resmen 😍🔥
Sen de muhtemelen yazın kendini daha özgür ve enerjik hissediyorsun, bu da dışarıya direkt çekicilik olarak yansıyor. Yani hem gerçek, hem his 😉💫🌴
Cevap
5Cevap
Güneşte renk değiştirdiğim için bi tık etkiliyor olabilir shhs
Belki de
Bence yazın çekicilik gerçekten ikiye katlanıyor. İnsanlar daha fazla dışarıda vakit geçiriyor, güneş ışığı herkesin yüzüne bir ışık veriyor. Kıyafetler de buna eklenince ikiye katlanıyor.
Yüzlerine can geliyor
Bence de öyle oluyor kat kat giyinme yok daha çok ön planda oluyoruz her şey ile bundan kaynaklanıyor sanırım.
Galiba
Kesinlikle! Güneş ışığı sadece tenimizi değil, modumuzu da parlatıyor. Enerji yükselince çekicilik de kendiliğinden geliyor.
Tabiki etkisi yüksek
☀️✨
İkiye katlanıyor. Yazın kış kadar depresif mood ta olmuyoruz. Yaz gelince cıvıl cıvıl renkleniyoruz.
Kesinlikle 🙃
Bence katlanıyor çünkü daha renkli ve çiçekli elbiseler etekler giydiğim için tam bir bahar edasında dolaşıyorum
Maşallahın var
Teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim 🙃
yaz başka gadası hafıf gıysıler endorfın ve yaz meyvelerı mutluluk odaklı yeterkı huzur temel olsun☺️👌
Büyük ihtimalle 🙃
yoo cekici olan yaz kış, giysi, makyaj fark etmez her zaman cekicidir.
Orası öyle tabi
Zihniyetiniz pis dolayısıyla her zman hissediyor snz😏
Belki de sana çekmiş olmalıyız
Keşke..
Gadasi Keşke 😉
Aminnn
Sen öyle hiediyorsunuz 😂
🤣
Aynı gibi geliyor bana
Sanmam
Ben kışın daha çekici hissediyorum sjsjs
İlginç ama iyi