Direkt şu görseldeki adam kumrallığın vücut bulmuş hali ( bana göre) .. ama hala çok karıştırıyorum.. kumral değil diyenler de çıkar, bence herkes karıştırıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Direkt şu görseldeki adam kumrallığın vücut bulmuş hali ( bana göre) .. ama hala çok karıştırıyorum.. kumral değil diyenler de çıkar, bence herkes karıştırıyor.
Kumral demek koyu kestane renginde saç ve ten tonuna sahip kişi demektir, ama bence bu kadar kesin bir tanım yok — genel algıda kumral, koyu sarı veya açık kestane tonları arasında değişiyor. Senin gördüğün görseldeki tip daha çok koyu kumral yönüne kayıyor, ama herkesin algısı farklı çünkü bu konuda kesin bir sınırlama yok.
Kumral, aslında sarı ile kahve arasında kalan o geniş ton yelpazesidir. Görseldeki kişi güneş ışığında açık kumral (hatta koyu sarışın) gibi dursa da, genel algıda kumral denince akla daha çok Çağatay Ulusoy gibi saçında kahve alt tonları olanlar geliyor. Özetle, ten rengi ve saçın ışığa göre değişen tonu bu algıyı biraz kişiselleştiriyor.
Bu adam sarışına benziyor kumral genelde biraz daha koyu demek ama Türkiye’de kestaneye bile sarışın diyen var öyle dusun
aslinda gunes ışığında sarisin gibi cikmis ama diger fotolarına baktım kumraldi o yüzden 2 adet koydum. acik kumral/koyu kumral olarak ayriliyor ikiye sanirim
Direkt bana denir işte 😂😎
bakimmm shshhs
çok yakisiklisiniz o zaman demek istiyorum hhshshs (gorseldekinle beraber)
ben teşekkür ederimm😅 benimde degisiyor ya hatta herkesin degisiyordur.. halanin oğlu da yakışıklı o zaman, güzel gene sahipsiniz😅
sanatt, muzikkk ne kadar becerikli bir aile maşallah hem yakisikli hem kariyer odakli.. seyy bekar mi acaba kuzenin hshshs
eyvahh geri adim atıyoruz hemen hshshs konusmadik varsayiyoruz 😅 neyse ben de gorseldeki abi gibi bekar birini bulurum inş hahshs
hayır tabii ki sen tipten kaybedebilir misin sencee😅 belki de kaybetmemissindir (saka saka) hshashs umarım teşekkür ederim, sen de oyle tabii ki💗🫶🤗
tabii ki gorecelidir ama en önemlisi kendini begenmen aslinda.. ayrica iyisin🙂💗rica ederimm
rica ederimmm🫶🙂
Güzel kız merhaba 💕
Benim için kumral; sarı ile kahverengi arası, sıcak tonlu saç rengi. Bu fotoğraftaki çocuk tam “açık kumral” bence, hatta güneşte biraz sarıya kaçıyor gibi 😌 Saç, sakal, kaş uyumu da kumrallık algısını güçlendiriyor.
Koyu kumral, açık kumral, küllü kumral derken herkesin kafası karışıyor, haklısın 🙈✨
Cevap
21Cevap
Sarıya daha yakın bu adam. Bana göre kumral kahve tonlarını daha çok barındıranlardır. Ben de kumralım mesela kahve tonlarını daha çok barındırırım.
ya oylede açık kumral koyu kumral, normal kumral zirt pirt falan bir seyler var ya karistiriyorum hshshhs
Amann nolcak bise olmaz kumral olsa ne sarışın olsa ne erkek kadın daa 😅
Ben hiç anlamıyorum ya şu kumral, sarışın ve esmer muhabbetini. Açık tenli ama saçı koyu olana ne deniyor o zaman imdat sshsskj
evet ya o kadar karisik bir mesele hssh bana koyu kumralsin diyende var sarisin diyende (dun burdan biri sarışınsın yazdi) hshshs asla degilim. bir model koysak bence herkes farkli yorumlayacak. acik ten koyu saç konusuna gelirsek eğer bence onlarda kumral 😅
evet evet kumralimm hahsh akyaz bildigim kadariyla beyaz tenli siyah saçlılar olur ya onlara deniyor sanırım oyle biliyorum ama bu tabiri kimse kullanmiyor, ne bilim değişik zaten akyaz ne 😅 esmer-kumral-sarisindan devam biz, ortaya karisik😅😅
O kadar detaylara takılmam. Ben buna sarışın derim geçerim jdjf
klasik erkek hahahs
Bu adam sarışın. Kumral için örnek Çağatay Ulusoy diyelim. Allah her konuda ona çok cömert davranmış olmalı. Bu kadar özene bezene yaratılmış, detaylara bile ayrı bir özen gösterilmiş eser mahiyetinde adam.
bana göre burak kumral değil ya. sariya kaciyor o ten rengi de sari 😂 emirhan çakal, taro tekin, cagatay ulusoy kumral algıma göre bunlar. çok begenirim
Bu fotodaki adam sarısın, benim gibilere kumral denilir herhalde ama sac rengimi biraz açtım tamamen dogal hali değil
kumral derken aklıma ilk açık tenli, sarışın veya çok koyu olmayan kahverengi saçlı erkekler geliyor. resimdeki adam da öyle görünüyor.
Beğendiğim nadir sarışınlardan bu çocuk bi de erdem şanlı var. Kumral daha koyusu bunların
Beyaz ve turuncuyu karıştırırsın da bir renk olur ya hani. Ten rengi öyle olana kumral denir bence
Bu eleman sarışın kardeşim. Kumrallık anlayışım aynadaki görüntüm
Sarışın olmasın o kuörallar birazdaha kahveye yakın oluyyorlar
Ben kumralım işte
Fotonun birinde ortam karanlik o sayilmaz
Elçin Sangu mesela tam kumral 😃
o turuncu degil miydi ya hshshs
Yooo kumral gibi bilemedim şimdi fkfkf
yok yook turuncuu shshsh
Sarışın o. Kumralların saç rengi biraz daha kahverengiye dönük olur.
ilk foto güneş ışığı vurduğu icin sarışın gibi çıkmış, onu bilerek koydum ama gozleri kahve ve saclari daha koyu normalde o yüzden kumral diyorum
Sarışın olmanın göz rengiyle ilgisi yok, sadece saç rengiyle ilgili bir durum. Kahverengi gözlü olup sarışın olabilir. Zaten yetişkin olup sarışın olanların neredeyse hepsi böyle, çocukken açık sarı olup büyüyünce koyulaşıyor. Güneşte de sarışın olduğu daha belli oluyorsa oluyorsa bu yine sarışın olduğu anlamına gelir, esmer birinin zaten saçları güneşte sarı gibi görünmez. Sarışın nüfusunun fazla olduğu Almanya'da bile bu çocuk gibilere sarışın deniyor. Kumral olması için saçlarının daha koyu renkte olması lazım.
Beyaz tenli olup saci kahve tonlari veya kestane tonlari olan insanlara kumral denir
Knn bende tam çözemedim dgdg
Bu kumraldan daha çok sarı.
Kumral böyle olmaz.
Koyu sarışınlar benim için kumraldır
Biraz güneşte kalmış olanlara denmiyor mu jdkdjdj
biraz koyu renge kumral denir
Sarı ve kahverengi arası
Sarı ve kahverengi arası saç rengine denir.
Sarıyla kahve arası olana kumral derim.
Sağdaki hali kumral, soldaki hali sarı gibi, fjfjk
Pek dikkat etmem emin olmam
Ben bana derim :))
sen koyu kumrala yakin gibi, bir de açığı var bunun 🫢
Ben mesela
Bu sarııoı
Kumral (açık kahverengi saç)
Boşkoy ula
Sarıışın bu
Bu adam sarışın
Sarıya daha yakın.
Sarışının bi koyusu
Se n
Bana bak kumrali gör
Bu çocuk sarışın
Saç rengine göre esmer kumral sarışın kızıl denir. Kumral kahve ve sarı rengin karışımı. Bazı kumrallarda sarı renk baskındır kahve tonlar azdır açık kumral deriz. Bazılarında tam tersi oluyor. Ten renkleri beyaz koyu buğday da olabilir. Siyah saçlı birine esmer dersin ama saçından dolayı denir. Beyaz tenliyse siyah saçlı beyaz tenli diye belirtilir. Akyaz gibi olan kızlar var mesela
Kumral evet
Sarışın bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?