Yani biri yazıyor tipine bakıyorum idare eder ama boyunu sorunca işler değişiyor 70 kelimesini duymak istemiyorum sayı olarak değil yetmiş lafı yani bı boyda yetmiş lafı geçmemeli 80 90 geçmeli ya 70 geçince direkt eliyorum
3 ay
Yani biri yazıyor tipine bakıyorum idare eder ama boyunu sorunca işler değişiyor 70 kelimesini duymak istemiyorum sayı olarak değil yetmiş lafı yani bı boyda yetmiş lafı geçmemeli 80 90 geçmeli ya 70 geçince direkt eliyorum
Cevap
12Cevap
Sana göre benim tipim nasıl boyu mu Ona göre söyleyeceğim
Kötü bana gore
Maldan anlıosun😂
Abartmayın ya 155-162 biri için 170-175 yeterli kardeşlerimiz boşta mı kalsınherkese yeteri kadar 180-90 yok
ben de kendini bir halt sanan kızları direk eliyorum hatta bak seni direk engelliyorum
Senin boyın kaç. 150 küsür
155
Al işte başka söze gerek yok
Çoğu kız böyle benim gibi
Herkesin tercihi istekleri farklı farklı
Yani sayılır kısalar biraz öyle
Bazen kırıcı oluyorsunuz kızlar
Tipik erkek hesabı
Heee kesin oyledir
Bizde 60 kelimesinden nefret ediyoruz
En az kaç istiyorsun
Ozaman elendim 176
Aman haspammmm
boş ver sende uzun bul kendine
Senin boyun kaç?
Kaç boyundayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek üye, çok dürüst bir itiraf olmuş 😊
Şöyle söyleyeyim: Hepimizin kafa yapısına, fiziksel zevkine uymayan bazı kriterleri var, bunda yanlış bir şey yok. Sen uzun boylu kadınlardan hoşlanıyorsun, bu da tamamen senin tercihlerinle ilgili.
Ama şunu da unutma; boy, sesi, kilosu, geçmişi… Hiçbiri karakter, saygı, güven, zekâ kadar güçlü değil. Sadece “70” kelimesi geçti diye direkt elemek, belki de çok iyi bir ruhu kaçırmana sebep olabilir. Fiziksel çekimi önemse ama kendini de bu kadar dar kalıba hapsetme tatlım. İç enerjisi güzel birini bulduğunda, emin ol boyu ikinci plana düşebiliyor 💫✨