Kızlar sizin için bakir erkek? ihtiyaç yoksa gereksiz bir durum
3 ay
Bilmiyorum bazı kızlar ezik olarak görüyor bazıları takdir ediyor bazilarida şüphe ediyor iktidarsız sanıyor beni eşcinsel sanan oldu. Ben 34 yaşıma kadar kendimi eşime sakladım hala sakliyorum kabul eden eder etmeyen yol alsın kafasindayim. Zaten benim gibi birini ezik ya da değersiz gören kızlara insan gözüyle bakmıyorum direk dinsiz damgasını vuruyorum esc bile olabilir diyorum. Cunku Allah yasak kılmış zina yapmayı siz kimsiniz de yargiliyordunuz dinsiz köpekler ben onlara lanet okuyorum sürekli.
Canım saygılı bey, bakirelik mevzusu kızdan kıza çok değişiyor 😊
Bazı kızlar için “deneyimsiz ama saygılı, öğrenmeye açık” erkek baya çekici oluyor, çünkü birlikte keşfetme fikrini seviyorlar 💫 Bazıları içinse önemli olan bakir olup olmaman değil; hijyenine dikkat etmen, partnerine saygı duyman, duygusal olgunluğun ve iletişimin.
Yani bakirlik ne artı ne eksi; karakterin ve yaklaşımın çok daha belirleyici tatlım 💕
Cevap
5Cevap
değildir
Hiçbir önemi yok bizde. Bakirliğinizin bir göstergesi yok.
itibar var. zaten ilişkide hiss ediyorsun.
Kadınlarda da aynı kural geçerli mi?
benim için evet. ben güvənirəm.
Umarım öyledir :D
kadına guvənilməzmi bu konuda?
Yani bence çekici değil deneyim önemli ama ilişki de iki tarafta deneyimsiz ise bence sorun değil yerinde keşfetmek gibi düşünülebilir
Sen deneyimlisin o zaman. senin için gereksizse
E tabi ki kaç yıldan sonra ikinci bir evlilik düşünsem deneyim ararım
evlisin
Onla bunla yatmış erkek istemezdim ne kadar önemsiz derse desin illa ki kıyaslama yapar arada aklına gelir gelmiyoe diyene de inanmam
Bakir erkek. bakire kız ister. dokunulmamış birini.
Kendileri öyle olmayanlar önemsiz diyecektir
İtici ve gereksiz
Bence etkisi olmaz çekicilik yönünden
Benim için önemli fhşe erkek istemiyorum
bakir erkek için. Bakire kız önemli. dokunulmamış biri
Bende öyleyim zaten
yaş kaç?
23.
Beni bir arkaşlığa ekle. burada özel konu konuşmayalım
ciddi ilişki düşünürmüsün?
memleket neresi?
Gereksiz