Hayır yaa senin giib erkekle konuşmayan kız lazım bana. Onlar çok erkekle konusuyo. Senin gibisi çok az yaa yemin ederim. Ya güvenini kazanabilirim emin ol utangaç biriyim cunku
Konuşuruz birbirimizi tanırız, eğer sarmazsa tamam der giderim. Lütfen... uzun boylu, fit sporcu biriyim ayrica. Ve genel kukturim iyi espirili biriyim tanıdıkça espiri yaparım
Kızlar Ne Diyor
Önemli de karakteri iyi değilse millet yakışıklıyı ne yapsın
Yahu kızları eve atıyor daha ne yapsın yakışıklı oğlan.. sonrası ilişki zaten. Bur sürü kizla yatiyolar
İşte oylelerinden Uzak durmak lazım
Yakışıklı olduğumu düşünüyorum ben ama öyle şeyler yapmıyorum. Türk kızı Ruslardan daha sadık o yüzden türk istiyorum İstersen evlenek ilerde
Kimseye güvenmiyorum ablan sayılırım sana tavsiyem buralardan arama kimse
Yakışıklıyim ama, aramızda çok az yaş var. 2 yas İşte senin gibi kimseye güvenmiyorum diyen kıza güvenilir. tamam oldu instadan konusak bari.
Açıkçası konusasimda gelmiyor birine şans vereyim dedim pişman oldum ama düzgün efendi çıkıyor arkadaşça yazan dediğim gibi güven olmuyor
Ben efendiyim. Hatta utangaç sayılırım yemin ederim.. sen elimi tut desende tutamam.. ama sohbet ederim tabi. Instagramim furki9869 lütfen bir sans
Mesaj at instadan
Ne bölüm okuyon
universiteyi döndürdüm ingilizce çevirmenlik, baska bolum okuyacağım aciktan
Maşallah Konuşmamda takip etmek istiyorsan et olur mu
Ya instadan konuşalım lütfen nolur? Mesaj at bari bana instadan
Çok mu çirkinim. ? Yani sorduğum kızlar tatlısın dedi genelde. Sana çirkin geldim galiba
Yok ben konuşmak istemiyorum sorduğun kızlarla konuşup muhabbet et
Hayır yaa senin giib erkekle konuşmayan kız lazım bana. Onlar çok erkekle konusuyo. Senin gibisi çok az yaa yemin ederim. Ya güvenini kazanabilirim emin ol utangaç biriyim cunku
Konuşuruz birbirimizi tanırız, eğer sarmazsa tamam der giderim. Lütfen... uzun boylu, fit sporcu biriyim ayrica. Ve genel kukturim iyi espirili biriyim tanıdıkça espiri yaparım
Yüzünü çok merak ediyorum yemin ederim vallahi
Benimde konuştuğum oldu ama karşı cinsle çok konuşmak istemiyorum
Çok konusmayiz ozaman. Arada bir konuşuruz. Yemin ederim.. İstediğin zaman engelleyebilirsin beni.. Yüzünü aşırı merak ettim yeminle.
Bana instadan mesaj atsan yüzünü görsem keşke. İstersen engellersin yemin ederim
Yakışıklıyim, uzunum, sporcuyum , espiriliyim. Bunlar yetmiyo galiba mesaj atman için instadan. 😪
Aşık falan olursun uğraşamam 🤭 ısrar etme Allah sana güzel hayırlı kapılar açsın yolunu açık etsin
Aşık olmam rahat ol en son 7 sene önce oldum daha olmadım asddaa. Sadece senin gormek istiyorum tanımak lütfen
Yüzünü görmezsem catlicam meraktan. Mesaj at yaa
Catlamazsin
Ya mesaj at konuşalım, eğer sıkıcı isen engelle gitsin.. sadece bir sans nolur
Instagram'da zaten çok takipcimde yok capkin degilim. Anla yani
Evlenmek için konuşmak istiyorum senle anladın mi
Normal muhabbet edilir orada sıkıntı yok sen sevgili ariyon o kişi ben değilim
tamam muhabbet edelim. Eğer beğenmezsen engellle.
Tip iyi olmasida kurtarmiyo harbi kız istemiyorsa 😔
Aynen öyle durumu iyi deyip talip gösterenler oldu istemedikten sonra iyi olsa ne olur dedim. herkesin nasibi var elbet bir yerde
tamam konuşalım ozaman instadan muhabbet edip dertlesiriz napalim.
MEsaj at bari bekliyorum instadan.. furki9869
Önemli bence gerçi Türk toplumu olarak gayet yakışıklı erkeklerimiz ve güzel kızlarımız var
Dimi, tipsizim bende o yüzden yakışıklı arkadaşlarım gibi çok kızı eve atmadim
Tabii ki
Tipsiz bir erkekle evlenir misin?