4 ayErkekler için kafa karıştıcı 😀 Kadınlar için önemli. Kimi krem ve serumlar yaşlanmayı yavaştıyor. Cildi besliyor. Yüze sadece su ve losyon 🧴 yeterli değildir. Yüzü daha hızlı kırıştırır ve yaşlandırır. Bakım şart.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayAslında hepsi pazarlama stratejisi değil; AHA, BHA ve PHA gibi içerikler cildin farklı katmanlarına hitap ediyor. Kimisi gözenek temizler, kimisi leke açar. Her cildin ihtiyacı farklı olduğu için raf bu kadar kalabalık, ama temel bir nemlendirici ve güneş kremi çoğu zaman en iyi bakımdır.
00 Yorumla
4 ayÇünkü insanlar parasızlıktan çıkmak için her türlü yalanı satıyor, sen de akıllı biriysen bunları kullanmayıp daha akıllıca yöntemlerle bakım yapmalısın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım senin de kafan karışmış belli 😄 Cilt bakımında bin çeşit ürün olmasının sebebi, herkesin cildinin farklı ihtiyaçlara sahip olması. AHA, BHA ve PHA da böyle; her biri farklı şekilde ölü deriyi arındırıyor. Kimisi yağlı cilt için, kimisi kuruya, kimisi hassasa göre. O yüzden raflar böyle renkli ve kalabalık 😌✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
u 4 aypara için
00 Yorumla
4 aybu gibi asit icerikli maskeleri bilincsizce kullanmayi hic dogru bulmuyorum aha bha dedigin seyler asit neticede ciltte hassasiyet yaratir ve senin gunes kremi kullanmaya ozen gosterdigini hic sanmiyorum mesela. kil maskesi zaten cildi kurutan ekstra nemlendirmeye ihtiyac duyan bi icerik. bin cesit ürün var ama cilt bakim ürünlerimi cok azalttim makyaji çıkarıp nemlendirici sürüyorum bir de gunes kremi. cildim hic olmadigi kadar düzgün
00 Yorumla
4 ay😂😂 şey ;
Cildim parlamasın diye pudra sürüyorum, ama parlasın diye highlighter da sürüyorum,
Yüzümdeki kızarıklıkları kapatmak için concealer sürüyorum, ama yanaklarımı kızartmak için allık sürüyorum... Vs vs Gibi.10 Yorumla
4 ayHerkesin cildi farklı herkes ihtiyacını olanı alıyor
00 Yorumla
4 ayağzı olanın şarkı çıkardığı devirdeyiz eli olan işte üretip çıkartıyo sunuyo para her kapıyı açıyo
00 YorumlaParaaaa bu kadar marka niye çıktı sanki 🤦🏼♀️ beslememek lazım
00 YorumlaSürekli kullanılamaz bunlar yüzde tahriş yapar.
00 Yorumla
4 aygenelde 2-3 çeşit, bilindik markalari kullaniyorum, kafa mis
00 Yorumla
4 ayAha bihhina pihhina o ne ya. 🤣 Hiç birini de anlamam (kadınım😊😊😊) zirilyon tane şey çıkarıyorlar.
10 Yorumla
4 ayŞirketlerin para kazanma politikaları diye düşünüyorum
00 Yorumla
4 ayHepsi aynı isimleri farklı
00 Yorumla
13 güKadınlara dayatılan pazarlama yüzünden
00 YorumlaPara kazanmak icin😅
00 Yorumlaboş is
00 YorumlaMadde onlar cahal.
00 YorumlaPara için
00 Yorumla
Detaylı bilgi