Erkeklerin beğenmediği kızlara tatlı demesi doğru mu efsane mi?
3 ay
Her zaman öyle değildir çoğu erkek tatlı derken sadece dış görünüşü değil duruşunu enerjini ve samimiyetini de beğendiğini anlatmak ister yani çoğu zaman bu olumsuz değil aksine sıcak ve hoş bir iltifattır
Aslında kötü bişi değil evet 🫠
Bence de ♥️
Canım, bu tamamen bir efsane diyebilirim 💕 Erkekler “tatlı” derken genelde samimi bir sıcaklık ve hoşlanma hissi taşıyorlar, beğenmedikleri için söylemiyorlar. “Güzel” daha iddialı bir kelime olduğu için bazıları çekinip “tatlı”yı tercih edebiliyor. İkisi de farklı tarzda bir ilgi göstergesi aslında 😌🍓
Cevap
11Cevap
Hayır tatlı diyosak gerçekten tatlı duruyorur sizdeki gibi çirkin erkeğe tatlı deme mevzusu yok yani
Ben tipim değilse sempatiksin veya karizmatiksin diyorum
Genelde kızlar tatlı diyo sen bu genelin içinde değilsindir ama biz kıza gerçekten talıysa tatlı deriz
daha böyle vurucu değil de huzurlu bir güzellik olduğu zaman tatlı deriz
Yüz yapıları minnoş ve küçük gösterene diyorlar.
Bazen gerçekten beğenmediğimiz kırılmasın diye diyoruz ama bazen gerçekten çok tatlı olabiliyor kız
Çünkü güzel değiller ama tatlılar. Aynı yakışıklı olmayan ama karizmatik olan erkekler gibi
Tatlı kız daha çok severim şahsen
Sevindim😍
Tatlı bi kadınsın heraldee
Tsm beklediği olmadığındandır
Evet😂😂
Hayır her kız güzeldir çirkin yoktur sende dahil
Bakım giyim kuşam önemli
Evet öyle kendim örnek verim sokağa ciktimda bakmayan kız wrkek yoktur bana çoğu bakar dikkat cekerim
Hayır güzel olan zaten tatlı gelir
Öyle zaten
Çirkin kıza tatlı deriz misal
yaş kaç 16 mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?