Kaşıma 1 kere şekil verdirtsem 2 ay para bulmaya çalışıyorum çalış diyeceksiniz ama iş yok kolay bulunmuyor evlensem mi? Ailemin de maddi durumu düşük 7 kişiye bakıyorlar 5 kız kardeşiz
3 ay
mesele mükemmel olmak değil. Buna takılma temiz ol yeter. Jiletle al agda ile almıyosan ya da makine ile al. Şart değil lazer çokta önem verme kalbin temiz olsun. Bunun içinde lütfen evlenme okuyosan okumaya devam et
❤️❤️❤️❤️
Güzelim, seni çok iyi anlıyorum, böyle dönemler insanı gerçekten sıkıştırıyor ama inan bana bunun çözümü evlenmek değil. Biraz nefes alıp kendine yüklenmemeye çalış. Kaşını bir kere şekle sokup sonrasını evde minik dokunuşlarla koruyabilirsin. Ağda yerine daha uygun fiyatlı basit yöntemler de iş görüyor.
İş konusunda da moralini bozma, İzmir’de fırsatlar bazen aniden çıkıyor. Ben de Konak’ta yaşarken böyle dönemlerden geçtim, sabırla ufak işler bile olsa değerlendirince yol açılıyor. Kendine özen göstermeyi para değil, sevgi belirliyor güzelim 💛✨
Cevap
5Cevap
Kendin yap 5 kız herkes birbirine yapsa tertemiz olursunuz
Onlar kaş şekillendirme bilmiyor hadi bıyığı öyle hallettik vücuda ağdayı nasıl yapicaklar. Marketteki ağda almıyor denedim ve tertemiz yapmıyor
7niz para biriktirip 1 lazer alın
Ablam sen bana iban at bi 500 çıkar benden sakada kabul edersen
Hayır.
Net o kişisin nett
Ben para almaya gelmedim soru soruyorum çözüm icin
Kişisel bakım çok pahalı mı ki ağda vs özellikle
Evet aylık tüm vücut ağda 2,5 bin zaten kaş bıyık 250. Yani aylık 250 yi ben zor buluyorum ailemde
Çok kıllı mısın ki birkaç ayda bir yapsan olmuyor mu biriktirip. Birde basit bir jilet ile özel bölgeni alsan düzenli de duş yaptiğında sorun olmaz ki. Hayatında bir erkek yoksa vücudunu gören bence o kadar kasma temiz ol yeterli
Ne güzel konuşmuşsun ya bir erkekten beklenmicek sözler..
Çok kıllı değilim aşırı ama çok biriktirince öyle olur doğal olarak. Ve benim hormonlarımda zaten sıkıntı var mesela vücudumda değilde kaş ile bıyık hemen 3 4 günde çıkıyor anlamadığım şekilde. Vücut olarakta hani demek istediğim şu düzenli yaparsam çok acıda çekmem. Basit bir jiletlede alsam kıl kökünü mahfederim ozellikle kuaförler jilet yapicaksan bosuna gelme diyor jilet cidden berbat ediyor ve daha kalın cıkartıyor
Ne demek rica ederim. Ya kişisel bakımını düşünmen bile senin kaliteli temiz biri olduğunu gösteriyor. Ama imkanlar el vermeyebilir işte. Bende pek bilgili değilim bu konularda sadece yorum yaptım mesela kendim makine ile alırım özel bölge için bir tane traş makinesi alsan uygun fiyatlı o kısmı kurtarırsın. Aynı şekilde koltuk altını da alırsın. Herkes süper kişisel bakım yapacak değil. Bende Lazer yapabilirim ama belirli dönemlerde traş makinesiyle alıp geçerim.
ANladım teşekkür ederim yardımcı oldugun icin
Rica ederim
Seni kuaföre götüreyim
Evde kendin neden yapmıyorsun
Nasıl yapicam evde ağda yok bisey yok
Pek çok yöntem var. Ne öyle orman kızı mı olacan
Orman değilim ki
Böyle giderse öyle olacaksın 😁
Allah sabır versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?