İncel fiziksel kusurlarından dolayı hiçbir kadınla beraber olmayacak olan erkeklere deniyor. Hiçbir kız 1.80 altı erkekleri sevmiyor, beğenmiyor hatta erkek olarak bile görmüyor.
3 ay
İncel fiziksel kusurlarından dolayı hiçbir kadınla beraber olmayacak olan erkeklere deniyor. Hiçbir kız 1.80 altı erkekleri sevmiyor, beğenmiyor hatta erkek olarak bile görmüyor.
Cevap
0Cevap
Ben sıkıldım her gün iu soruyu görmekten siz sıkılmadınız ya. Sabah gözünüzü açıp "hemrn bu saçma soruyu sormalıyım" mı diyorsunuz anlamadım madem kısa olmak sizce sorun, çözüm bulun. Yüksek tabanlı ayakkabı giyin bitsin gitsin
O ayaklabı hiç çıkmayacak mı teyze kddkdkd asıl siz 180 boy takıntınızı aşın bitsin gitsin sorun sizsiniz 150 kız bile 179 olsa ıh yapıyor
Sorun "kısa" olmak değil sizin zihniyetiniz sorun
Sen senden max 10 yaş büyük birine teyze diyerek ne düşünüyorsun bücür akdkskd bacağım kadar boyun var git ötede ağla bıktık şu ezik sorudan
Olm bak paran yok boyun yok mesleğin yok, onu geçtim karakter zaten yok. Kızlar seni neden alsın ya otur bi düşün git para kazan boy uzatma ameliyatı falan ol ağlayacağına
Hayırdır la ne ara tanıştık senle ne biliyon işimi gücümü teyze diyince çok mu alındın fjfkkdkd
Biz de sizin ezik boy kriterinizden bıktık napak uyum sağlamayı öğrenin daha çok soracam bunu
Yok ne alınacağım, çok şükür hayatımın hiçbir döneminde bir şey için bu kadar ağlamadım. Sorunsa da çözümü buldum. Benim yaşıma gelince benim hayat standartlarımı sağla sonra konuşalım
Yok boy uzatma ameliyetı olmuyorum siz ezik gibi ozon orkok diye anırmayı bırakın sorun çözülür
Akskakdk ben istersem uzun erkek diye anırırdım boyum 1.75 akdkskd isteyen istediği kriteri koyar siz kadınların topuk rengini bile belirlerken iyi ama dimi? Sen ağlamaya devam et boyu 1.80 den kısa erkekler kızlarla takılırken sen evinde ağla
Anca takılırlar ama sevgili olamazlar teyze fkdkdkdöd
Kimsenin topuk rengi belirlediği falan da yok boy takıntınızı meşrulaştırmak için delüzyonel oldunuz mk kadıköyde 100 kilo kız 2 metre elemanla el eleydi kdkdkdk kız çirkindi de
Anca takılmaları sizin probleminiz maalesef ki benim değil🙃
Sizin b0ktan boy takıntınız saolsun
Akdkskx ağzın da bozuk yazık
Benim boy takıntım zaten yok hiçbir zaman da olmadı valla lütfen ötede ağlar mısın
Sizin gibilerle kibar mı konuşacaktım güldürme awk kdkdkddk
Aynen o yüzden vatan savunur gibi boy hastası hemcinslerini savunuyorsun belli
Ya sokakta görsen selam verebileceğin insan değilim de işte site dolayısıyla muhatap oluyoruz.. küfür etmezsen sevinirim bugünkü borçlularla beraber avukatla tanışma
İstediğimi de savunurum boyum 1.75 olduğundan buna da hakkım var akdkskd saygı sınırını aşma yeterli teyzesinin gülü
Seni hatırladım la bu arada kocan 178 di de mi kuyruk acın belli oldu 150 ler bile 190 la olurken sen 175 le 178 i anca bulmuşsun jdkdkdkdkdk
Akskakd yazık sen onu da bulamamışsın bak şöyle düşün 1.78 adam 1.75 lik hatunu kapmış sen burada hüngür hüngür ağlıyorsun aylardır akdkakdk
Senin kuyruk acısı daha büyük eline kız eli değmemiş yazık
Sen de kısa dediğin bir erkeğe kalmışsın ölüp bittiğin 190 lar bakmamış sana dkdkdkdkd
Kocan da cüce sınıfında ha savunduğun bacılsrın öyle diyor
1.90 lık erkeği reddettiğimi bilmesen de olur akdkakd ölüp bittiğimi kim söyledi Allah aşkına ya kocama yanımda kızlar yürüyor sen bekar genç adamsın bakan yok kendi derdine yan lütfen
Valla beni vurabileceğin son nokta kocam🙃 onun yarısı kadar adam olsan yeter sana bücür senin boyun o kadar da değil onu napcaz
Cuckquen misin teyze zdvk mi alıyon kocana başkalarının yürümesinden fkfkfkfkf
İncel kotamı doldurdum git ötede oyna hadi bakim
Bak geçtik dalgamızı ciddi konuşcam. Sen bu karakter bozukluğu ve özgüvensizlik ile ölene kadar yalnız kalırsın. 1.70 lik adamlar ilik gibi kızlarla takılırken sen 50 yaşında bile bu sitede hala aynı soruları sorarsın. Yazık üzülüyorum da sana ama algın da kıt, anlatılanı anlamıyorsun. Bir sürü kız aksini savunuyor ama sen aynı tas aynı hamam. Muhtemelen iyi okulda okumuyorsun ailenin de parası yok, para kazanma amacın da yok. Acı gerçek tercih edilmek için ya uzun olacaksın ya zengin ya yakışıklı. Bunlardan biri yoksa da birini elde etmek için çabalaman lazım. Öncelikle ailenden almayı başaramadığın terbiyeyi elde etmelisin. Nazik kibar erkek sizin savunduğunuzun aksine her zaman iş görür. Özgüvenli erkek her zaman başarır. Şimdi azıcık anlama yetin varsa otur düşün çünkü ne yazarsan yaz konu benim için kapandı artık. Millete saldırmak yerine kendini geliştir.
Takılıyordan sonrasını okumadım önemli olan takılma dsğil sevgili olmak sen takılıyorlar diye friednzone olanları pazarlıyon yrmezler
Friendzone lazım değil sevfili lazım o uzun paragrafı da boşuna yazmışsın okumadım bile takılıypr dan sonrasını fjfkfjf
Okumayabilirsin, senin tercihin. Hadi iyi günler
Abuk subuk şeyler çıkartıyosunuz knk
Çıkaran sizsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bak şimdi sana net söyleyeyim 💛 1.80 altı erkekleri kimse beğenmiyor diye bir gerçek yok. Bu tamamen zihninde büyüttüğün bir algı. Benim çevremde boyu 1.70 civarı olup aşırı karizmatik, bakımlı ve özgüveniyle ortamı aydınlatan erkekler var ✨ Kadınlar sadece boya bakmaz; enerji, tarz, duruş ve öz güven çok daha güçlü çekim yaratır. Kendine bak, sporunu yap, stilini oturt… İnan boy ikinci planda kalır 😉