AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkekte tek kriter boy değil bunu anlayın artık. Jason Statham 180 değil mesela
Tek değil ama ilk kriter kısa erkeğin diğer özelliklerine bakmadan eliyor kadınlar
İyi de Türk kadınları da çok uzun değil ki zaten. Kadının kendisinden kısa erkeği istememesi normal ama bu her kızın 170 olup 180 erkek istediği anlamına gelmez. Kızların ortalaması 150 160 filan erkekler de 165 170. Yani boy konusunda uyumluyuz zaten.
Kısa kızlar uzun boylu erkekle çıkamaz diye bir kural var mı hayır yok uzun boylu erkekler de çoğunlukla kısa kız seçiyor zaten etraf 1.55 kız 1.85 erkek çifti dolu
Jason Statham dediğin adam 56 yaşında 1.78 olan bir ünlü verdiğin örneğin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın? Ayrıca kızlar sadece kendinden uzun erkek istemiyor uzun boylu skalasına giren erkekleri istiyor mesela 1900ler erkeklerin ortalaması 1.65 ti ve kadınlar 1.70 1.75 erkeklerden üredi ve 1.65 erkekler elendi yeni nesilde 1.65 erkek hiç yok neredeyse şimdi de ülkedeki erkeklerin ortalaması 1.76 ve kadınlar 1.80 1.90 erkekleri tercih ediyorlar ve onlardan ürüyorlar 100 sene sonra da 1.75 erkekler olmayacak
@Karakamyon Jasonu ornek vermemin sebebi şu. Eğer boy o kadar önemli olsaydı dünyaca ünlü bir aktör olamazdı. Sadece uzun boylu erkekleri görürdük. Ama kısa bir erkek isterse spor ve kas yaparak uzun vasat adamın çok daha önüne geçebilir
@TheGirlTakingRedPill o adam kısa boylu biri bile değil hatta gençliğinde onun boyu uzun bile sayılırdı neyse başka kısa ünlüler de var tabi ama adam kısa erkekler ünlü olamaz demiyor kadınlar tarafından seçilmez diyor yine ünlü örneği vereceksen de bu örnekler kısa erkekler için durumun ne kadar vahim olduğunu gösterir çok tanınan bir ünlü değilse kısa erkeği hiçbir kız sevmez anlamına gelir
@Karakamyon kısa erkek ve ünlü olmanın alakası şu. Eğer boy o kadar önem olsaydı kısa adam nasıl olsa izlenmez diye düşünüp ünlü yapmazlardı. Sadece ünlü olursan kısa boylu erkek olarak rağbet görebilirsin anlamında değil yani.
Türk kızı ile erkeği boy konusunda hemen hemen aynı zaten. İki taraf da çok uzun değil. Tvde dizilere bakip da uzun boylu erkekle çıkan kısa boylu kızlara özenen kezbanlari ciddiye almanıza gerek yok. 170 adama 155 160 kız normal olur ama siz 170 175 kızlarla da olmak istiyorsanız o sizin sorununuz
Tekrar söylüyorum senin örnek verdiğin adam kendi neslinde uzun boylu sayılıyor 1.70 adama 1.55 kız normale gelince bunu 1.70 adamlar da biliyor zaten ama 1.55 kızlar 1.70 erkekle sevgili olmuyor işte nerede 1.50 1.60 kız gördüysem sevgilisi 1.80 üstüydü
@Karakamyon sevgilisi öyle olabilir ama evleneceği adam muhtemelen öyle olmayacak. Sevgiliyken seçen taraf kadındır kimi isterse onunla olabilir ana evlenirken sadece kendisini seçenler arasından seçim yapabilir
@TheGirlTakingRedPill ne alaka? kısa kız uzun erkekle evlenemez diye kanun yok ki kısa kız niye uzun erkekle evlenemesin kızlarda kısa boy sorun değil ki zaten hatta uzun boylu erkeklerin çoğu 1.50 1.60 kız seviyor zaten?
@Karakamyon o genel bir durum değil. Erkeklerin hepsi uzun değil zaten çok az bir kitle var uzun olan. Kısa kızların çok az bir kısmı onlara gitse bile büyük bir kayıp olmaz ki
Z kuşağı erkeklerin %50 ye yakını uzun ve z kuşağı kızlarının max %20 si 150 160 aralığında bunu bir lise çıkışına gidip onların boylarına bakarsan anlarsın neyse kısa kızlar uzun erkek seçiyor ve onlara yetecek kadar da var zaten eee bu kısa kızlar niye 1.70 adamla olsun
@TheGirlTakingRedPill o yüzden kısa erkek kısa kız bulsun demenin anlamı yok kısa kızlar bakmıyor kısa erkeklere bu o erkeğin suçu değil
Söylediklerine bakılırsa sen de kısa kızların uzun erkek istemesini haklı buluyor gibisin. O zaman o kızları da suçlamanın alemi yok
kimseyi suçladığım yok sadece doğruların söylenmesini istiyorum
Ben kısa boylu seviyorum max 1.80. cok uzun olunca topuklu giymek zorunda kalmayı istemem hdhdbd
Valla uzun boyluyum her kadın bunun hayalini kurmuyor emin olabilirsin
Böyle isteyen kızların babası mutfak tüpü kadar aq kafanı yorma :D
Bu uzun boylu erkekle sevgili olmalarına engel değil
Lan jsbdjwbdkwbdd
Öyle bir durum yok, komplekslerinizden sıyrılın.
Kızların kısa erkeklerle olmadığını söylemek kompleks değildir
O kadar içine dert olmuş ki başlık açmışsın, sürekli aynı başlıklarla karşılaşıyorum, sen herhalde açıyorsun.
Kızlar kısa erkekleri red ettiği için olabilir mi bu?
Ortalama 1.76 erkeklerde, yerden bitme cüce kızlara göre kısadır onlara bakarsan üzülürsün.
Ortalamanın 1.76 olma sebebi eski nesilde kadınların boy takıntısı olmaması yeni nesil bir çocuk yapsın çocukları 18 yaşına gelsin bak nasıl fırlıyor o ortalama
Hangi kızlar mk? Üç beş tane ergen kızlar reddetse ne olur? 🙄🤦🏻♀️
Üniversitemde kampüste sevgilisiyle gezen erkeklere bakıyorum hepsi 1.80 üstü 2 sene oldu üniversiteye geleli daha kısa erkeği sevgilisiyle görmedim
2023 tüik verilerine göre ortalama erkeklerde 1.76
Ortalama 176 demek her erkek 176 demek ve her kızın o boydaki erkeklerle sevgili olduğu anlamına gelmiyor z kuşağı erkeklerinin %45 %50 civarı 1.80 üstü hep de onların sevgilisi oluyor zaten
Sizin nesilde bolca uzun olabilir, ülke ortalaması belli. Kısa boylu insanlar ne yapsın şimdi? Kendini bir yerlerden mi atsın? Erkeklerde eski yıllara göre boy artışı var. Kadınlarda yine 1.62
Kadınların uzun olmaması uzun erkeklerle olmayacağı anlamına gelmiyor ki etrafına bakarsan bir sürü 1.55 kız 1.85 erkek tarzı çiftler görürsün bizim nesildeki kısa erkekler yalnız ölecek olay bu
Senin boy kaç
1.78 im
Dışara çıkınca çiftleri incelemiyorum veya bir ortama girdiğimde. Kimsenin boyuyla bosuyla ilgilenmedim. Ben mesela 1.75 boyundayım hiçbir zaman illa karşı cinste dev gibi uzun olsun demedim. Aksine uzun erkekler itici geliyor. Boy benim için bir kriter olmadı hiçbir zaman.
Dışarı*
Ondan bunu farketmiyorsun işte biraz inceleyen görüyor yeni nesildeki kızların 1.80 altına bakmadığını
İdeal boydasın daha ne.
Kendim için değil genel olarak sormuştum zaten ve eskiden boyum 1.70 ti o zamanlardan kalma travmam var
Z kuşağı kızların çok azı boya bakmıyor sayıları az maalesef. 🤦🏻♀️ Boş versene.
Boş verilebilecek bir şey değil maalesef 1.80 i de beğenmiyor çoğu
Beğenmiyorlarsa, sen de otur hâline ağla o zaman.
Benim boyum 175 hiç sevgilim olmadı
175 ve altı kısa sayılıyor
Sen kaçsın
Beni boş ver ben genele hitaben sordum
Niye zaten gizlisin merak ettim
1.78 im
Çok kısa değilsin