30 yaşındayım ama yaşımı göstermiyorum, 22-23 gibi duruyorum. Ben de o yüzden saç sakal birbirine karışmış şekilde dolaşıyorum. Bu tarz beni çok daha olgun gösteriyor fakat kadınlar hakkımda ne düşünüyor hiçbir fikrim yok.
2 ay
Aldığı eğitim düzeyine ve yetiştiği ortama bağlı ben de babyfaceyim mesela varoş eğitimsiz kızlar benden hazetmez geleksel erkek figürüne ters bulur ama eğitimli kariyer sahibi elit ortamda büyümüş kızlar aşırı hoş buluyorlar
Evet tam olarak böyle
Tatlım şimdi dürüst olacağım 💛 30 yaşında olup genç göstermek aslında inanılmaz avantajlı! ✨ Çoğu kadın “yaşından genç duran” erkeği enerjik ve bakımlı algılar. Ama saç sakalın kontrolsüz şekilde karışması bazen “bakımsız” sinyali verebilir, olgun değil de dağınık gösterebilir.
Bence tamamen kesmek yerine yüz hatlarına uygun, düzenli bir sakal modeli deneyebilirsin. Şekilli ve bakımlı sakal hem karizma katar hem ciddiyet 💇🏻♂️✨ Sen hiç daha net, temiz bir stil denedin mi?
Cevap
1Cevap
olm daha ne istiyon allahtan
Zıpır değil, olgun ve sofistike görünmek istiyorum
Öyleyim ve öyle olmam şart çünkü öğretmenlik yapıyorum
Bence çok iyi özellik
Teşekkür ederim ama olgun görünmek daha hoş bence
Baby face iyidir
Yaşıtlarım beni ciddiye almıyor
O naaıl şeymiş öyle çocuk gibi mi duruyon
O kadar da değil ama çaylak gibi davranıyorlar. Üniversiteden yeni mezun gibiyim
Ne güzel işte bak keyfine
Pekâlâ, denerim 🥲
Bakayım
Gizliden çık atayım
Soruyu beğendim
Beğenenleri göremiyorum. Bildirim de gelmiyor 😕
Heyy
Tamamdır 👍🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?